Şimdi Ara

Ah bi evlenecek kız bulsam.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: manyak

    BEKARLIK SULTANLIK DİYENLERİN YA YAŞI DAHA KÜÇÜK...
    YADA İŞİNİ BİR TÜRLÜ GÖRÜYOR..
    OLMUYOR YAŞ GELİNCE OLMUYOR...
    YASTIĞA YORGANA SARILMAKTAN BIKTIM YA
    İŞİME DİKKATİMİ VEREMİYOM YA BAZEN


    vay manyak heelal .. senin de hassas noktana değindik öylemi ... şaşırtın biz.
    haklısın ne diyek..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: barsgan

    ShenLong
    quote:

    Sen tut milyonlarca sperm arasında birinci ol, şu yaşadığın hayata bak...


    benden kaçmaz ....
    benim daha önce yazdığım lafı araklayıp imza yapmışsın....



    Güzel ve anlamlı bir cümle....

    HAYATI ÖZETLEMİŞ RESMEN...





  • Bazen bekarlik kotu diyorum, ama cogu kez de "Bosver rahatim" diyorum. 1 sene evvel baya ciddi bir iliskim bitti. Hala bosum, ama bazi durtulerim disinda rahatim. Evli olanlara da bakiyorum, ozellikle benim yasimdakilere. Yok, bana gore(simdilik) deil. Hala onu da cok ariyorum, ozluyorum. Yasadiklarimi bir ben bilirim bir Allah ama o zamanlari dusununce aradigim birkac an sadece. Resmen AN. Derler hani bir an bi omur gibi ya iste oyle. O AN lar disinda gercekten cok uzuldum, cok zor zamanlar gecirdim. Arti bir de bunlarin bir omur boyu surme olasiligi ...Yani umitsizlik..

    Simdi yalnizim, bir is kurma planim var ve butun birikimim gidebilir. Dusunuyorum da ya evli olsaydim, boyle kolay kendimi tuketmeyi goze alabilirmiydim, hele bir de cocuk..Ama simdi gozum cok daha kara, daha gucluyum..
    Tanidigim yeni evli ciftler var. Adam resmen patronunun kolesi modunda, ben onun oncesini de biliyorum. Baska insanlarin sorumlulugu cok sey degistiroyor insanda, maceraya atilamiyorsunuz. Buna karsin Inkar edilemez guzellikler var, orasi kabul. Mesela tatli bir kiz cocugumun olmasini isterdim gercekten, durusut, zeki bir es..Ama su anki halime de kotu diyemiyorum, o guzelliklere karsilik kendi ozgurlugum, umitlerim var. Gecenin 3 unde sokaklarda kimseyi dusunmeden dolasabilirim, Dunyanin obur ucuna ac insanlara yardim etmeye gidebilirim, butun parami batirip sefil kalabilirim. Yapmasamda yapabiliyor olmak yeter..

    Herseye ragmen tum "Bekarlik sultanliktir" dusuncemi biri degistirebilir, hemde oyle bir donerim ki ben bile kendimi taniyamam herhalde. Sonucta insanim..

    Ama ozgurluk gibisi de yok...Ben boyle iyiyim (simdilik)



    Birsey daha,

    `no wumin no kiray` sarkisinda bir hatun avutuluyor..




  • neden evlenmek ister ki insan sevdiği hep yanında olsun diye sanırım.2 sene önceye kadar benim için saçmaydı evlilik falan ama simdi durum farklı o hep yanmda olsun istiyorum halbuki öyle de bi bakıma sınıf arkadasıyız ama yetmiyor yetmiyor ..
  • Hayırlısını iste kardeşim en doğrusu o , hatta rahatlatıcı :)
    Bir kız çıkar karşına hep düşünürsün öyle an gelir, aklına en ufak kötü bişey geldimi miden iflas eder, bulanır rahatsız eder. Öyle seversin ki artık sevemez olursun en ufak bir hareketi düşündürür seni. Kıskançlık başlar paranoya olur artık.
    Doğru kadını mı arıyosun ?
    1. kural aramıycan !
    2. kural kızlara ben bununla evlenebilirim diye düşünmeyecen!
    3. kural her hareketini doğal karşılıycan!

    Bakıyosun 3 kuralıda uyguluyorken, aklın hep rahat, hep seni sevdiğinden eminsen biraz daha sabret sonra bombayı patlat :)
  • olaya neden hep kızlar acısından bakıyorsunuz bana kalırsa evlenilecek erkek bulmak da zor (bayan olduğum için ) aslında bu işin bay bayanı yok karaktere bağlı!bir de ask kimseye bir sey sormaz ki karsındaki iyi biri de olabilir kötü biri de artık sansına kalmış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: carpe diem

    olaya neden hep kızlar acısından bakıyorsunuz bana kalırsa evlenilecek erkek bulmak da zor (bayan olduğum için ) aslında bu işin bay bayanı yok karaktere bağlı!bir de ask kimseye bir sey sormaz ki karsındaki iyi biri de olabilir kötü biri de artık sansına kalmış.

    kadınlar gecen zaman içinde cok dejenere oldular. erkekerde pek değişen bi durum yok ..tc için konusuyorum
  • neden evlenmek ister ki insan sevdiği hep yanında olsun diye sanırım.2 sene önceye kadar benim için saçmaydı evlilik falan ama simdi durum farklı o hep yanmda olsun istiyorum halbuki öyle de bi bakıma sınıf arkadasıyız ama yetmiyor yetmiyor ..

    Senin ne demek istediğini ben anladım
  • ne yani erkeklr hep aynı demek işin kolayına kacmak değil midir ? o zaman bugüne kadar bir ilerleme kaydedememişler.gecenlerde televizyonda izledim can dündar:"erkeklerle kadınların türkiyede sokakata bulusması yenidir daha erkekler kadınları her yerde görmeye yeni alısyılar diyordu.konu kadın erkek tartısmasına dönsün istemiyorum.her iki cinsiyette iyisi de var kötüsü de bence.

    anlamadığın nokta ne etusch?sevdiğim biri var ve inşallah evlenirim demek istedim!!
  • bende anladım dedimya benim yok ama olsun vardı yani eskideb şimdi sevemiyom nedense bilmem ama
  • ya kusura bakma yanlış okumusum etusch!ondan sonra bi daha sevemedim mi demek istiyorsun yoksa onu mu sevemedin artık biraz özel oldu ama istersen cevaplamayabilirsin
  • ya öyle bi yazmışsın ki topik başlığını
    Ah bi evlenecek kız bulsam..

    bi de sonunda 3 nokta var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esermikli -- 18 Şubat 2005, 12:42:06 >
  • Yok canım ondan sonra sevdim ama 5,6 yıldır adam gibi kimseyi sevmedim yani onu demek istedim bi goruyom aklıma düşüyor iki gun sonra geçip gidiyor olmuyor artık galiba büyüdüm yada
    biz büyüdük ve kirlendi dünya
    quote:

    Orjinalden alıntı: carpe diem

    ya kusura bakma yanlış okumusum etusch!ondan sonra bi daha sevemedim mi demek istiyorsun yoksa onu mu sevemedin artık biraz özel oldu ama istersen cevaplamayabilirsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ersinisdj

    KAÇIRILAN FIRSATLAR ÖYLE ÇOKKİ...


    hala bulmadın mı yaw şu kızı.
    Bulsanda bizde rahatlasak...
  • kaçan fırsatlar diye düşünürsen paranoyak olursun yaw o zaman her kız biçilmiş kaftan gibi olur ozaman da her ayrılışta delirirsin yapma etme :)
  • ersin sende bişliler var ama çözemedim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drony

    walla şuan evli çift lafı falan duymak beni rahatsız ediyor üst katta yeni evli çift var yatak odalarıda tam benim odamın üzerinde sabaha kadar koyun sayıyorum birde sevgiler gününde deprem oluyo diye bayağı korkmuştum ya üst kata çıkıp biraz yavaş yapın diicektim ama korktum adam zaten azmış bana saldırır diye vazgeçtim


    züpeeeRRRRR
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.