Şimdi Ara

KAZAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kazaa'yı nerden bulabilirm?



  • ben,bulmadan git aresi indir kullan derim.boşver kazaayı.modası geçti onun
  • aresi indirip kullandığında gerçekten beğeneceksin
  • "download k-lite 2.4.3"
    yazıp google içinde arattır
  • harbiden kazaa artık bozulmaya başladı...
    ares'i ben 2-3 aydır başladım kullanmaya gerçekten super
    herkese tavsiye...
  • kazaa da patlak dosya cok bence ındırme.ares fena dııl hızlı download edıo ama aradıgın herseyı bulmuyo bence Shareaza yı ındır aradığın herseyı buluyo ve hepsı saglam gelıo.tek kotu yanı makınayı bıras kastırması secım senın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bedfellow

    kazaa da patlak dosya cok bence ındırme.ares fena dııl hızlı download edıo ama aradıgın herseyı bulmuyo bence Shareaza yı ındır aradığın herseyı buluyo ve hepsı saglam gelıo.tek kotu yanı makınayı bıras kastırması secım senın.

    ama shareaza da trojan çok
  • KAZAA BATTI,ONU HACKERLARLA AD-WARE'LAR YEDİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN..
    KAZAA ÖLDÜ YAŞASIN ARESSS

    GİT ARESİ İNDİR..
    NOT:HACKER KAYNIYOR ONDA AD-WARE'DA CABASI..
  • Vazgeçtim. Kullanmıcam hiçbirini.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Met_10

    Vazgeçtim. Kullanmıcam hiçbirini.

    korkuttunuz adamı yawfffss




  • DC++ da baya iii
  • sen kullan abi kazaayı, ben çok memnunum, günde 1.4 GB indiriyorum kazaadan. Aresi kullandım, upload kısmında hiçbir şey gözükmediği halde, net limitter da upload sürekli 5'ti. Areste sen görmeden bilgisayarından sürekli bir şey çekiliyo haberin olsun. kazaa da böle bi şey yok.
  • Kazaa

    Normalde programın içinde zararlı bazı ajanlar bulunur. Bu yüzden Lite sürümü kullanıcılar tarafından tercih edilir. Bu bölümde de Kazaa'nın değil Kazaa Lite'ın incelemesini yapacağız.

    Bu program genelde MP3 ve kısa metrajlı filmler indirmek için kullanılır. Programı açtığınızda, kendi sunucusuna bağlantı kurmaya çalışır. Bağlandıktan sonra bazı tuşlar aktif olur. Search (Ara) tuşuna bastığınızda karşınıza bir arama penceresi gelir. Bu pencerenin sol tarafında göreceğiniz kutu ve seçenekleri kullanarak kendinize uygun aramayı yaparsınız. Bulunan sonuçlar pencerenin sağında gösterilir. O sonuçları inceleyerek, uygun bulduğunuz dosyaya çift tıklarsanız, indirme onayı vermiş olacaksınız.

    Bu onayı verdiğinizde, P2P programlarının genel mantığına uygun olarak dosya indirmesi için karşı taraf(lar)dan uygun yanıt beklenir. Bu bilgileri üst taraftaki Traffic butonuna bastığınızda açılan pencereden öğrenebilirsiniz. Arama kutusundan indirmek için seçtiğiniz dosyaların bilgisi buraya gelir. Dosyaların indirilme durumunu buradan öğrenebilirsiniz. Bir dosya buraya geldiği zaman öncelikle durum bölümünde Connecting (Bağlanıyor) yazısı çıkar. Bu yazı karşı bilgisayara bağlanana kadar orada kalır. Daha sonra indirilme işlemine başlanır. Dosya boyutuna, sizin ve karşı tarafın bağlantınıza göre bu, değişik hızlarda olabilir ve değişik zamanlar alabilir.

    Eğer karşı taraf dosyayı indirmenize izin vermesse durum bölümünde Searching (Aranıyor) yazısı görünür. Bu durumda program aynı dosyanın bulunduğu başka bilgisayarlar aramaktadır. Bulursa indirme işlemi başlar. Bulamassa durum olarak More Sources Needed (Daha Fazla Kaynak Gerekli) yazısı gözükür. Eğer karşı tarafta sıra varsa sıraya alınırsınız. Bu durumda Remotely Queued (Sıraya Alındı) yazısı gözükür. Bu durumda yapılacak en iyi iş beklemek ya da başka bir dosya indirmeye çalışmaktır.

    Ayrıca sizde olan bir dosyayı başkası indirmek isteyebilir. Bu durumda ilgili bilgiler Traffic penceresinin alt bölümünde bulunur. Normalde bu programla indirdiğiniz dosyalar seçtiğiniz My Shared Folder (Paylaşılanlar) klasörünüze atılır. Bu klasörde olan dosyaları başkaları yaptığı aramalarda bulabilir ve indirebilirler. Eğer bunu istemiyorsanız dosyayı başka bir klasöre taşıyın ya da gönderme işlemi sırasında dosya üzerine sağ tıklayıp Cancel (İptal Et)'e tıklayın.

    Kazaa eskiden MP3 ve kısa metrajlı filmler için çok iyi bir programdı ama şu anda rakiplerinin güçlenmesiyle ve gereksiz/zararlı dosyaların artmasıyla eski popülaritesini kaybetti. Bence şu anda bir çöplüğe dönüşmüş durumda.

    E-Mule

    Bu program genelde uzun metrajlı filmler için tercih edilir. Normalde yavaştır ama bazı eklentilerle (özellikle Gokhan Mod) iyi durma gelir.

    Programda Kazaa'nın tam tersi tek bir sunucu yoktur, siz istediğiniz sunuculara bağlanırsınız. Tabi öncelikle bir sunucu listesi edinmek gerekir. Sunucuya bağlandıktan sonra Search kısmından aramnızı yapabilir ve Transfers bölümünden indirilen dosyaların durumunu görebilirsiniz. Eğer indirme onayı verdiğiniz bir dosya hala başlamadıysa üzülmeyin, karşı taraf sizi sıraya almıştır. Başlangıçta biraz yavaştır ama indirme sırasında daha hızlıdır.

    DC++

    Bu program iyi bir programdır fakat indirmek için elinizde bir miktar (en azından 5-10 gb kadar) paylaşım dosyası bulunmak zorundadır. Programı açtığınızda sizden bağlanmak için bir hub ister. Bu, E-Mule'un sunucu sistemi gibidir. Bir hub'a bağlanmak için o hub'un şartlarına uymanız gerekir. Örneğin çoğu hub bağlanmanız için sizden en az 5-10 gb kadar paylaştırılmış dosya ister. Bu programda hub'larda aynı zamanda sohbet de yapılabilmektedir.

    Ares

    Bu program da Kazaa'ya benzemektedir. Aynı o şekilde tek bir sunucuya bağlanır ve o sunucuya bağlanan diğer tüm kullanıcılar içinde aram yapar. Bulduklarını indirir. Günümüzde Kazaa'dan daha az yozlaşmıştır.




  • kazaa ve toorent araçları virüs yayıyoo zaten
  • selam.ben suan ares kullaniyoroum, yalniz baglanti gerçeklestiremiyorum,neden olabilir.daha önceden baglanmistim sonra exploit.html.mht adinda virüs çikti bundan süpheleniyorum,yoksa ag trafiginden olabilirmi? baglantim adsl 256, yoksa format mi atmam gerekiyor,yard1mc1 olursan1z sevinirim,simdiden tesekkurler !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.