Şimdi Ara

939 3200 + Neo2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lazo bilmiyorum beni mi kastettin ama. elestiri değil soylediğim arkadas belki fiyatlardan habersizdir. satılan urunlerin sıfır fiyatını hatırlatmanın bir sakıncası yok bence.
    acıkcası işlemcinin satıs değeri 215-230 civarıdır. ha 5 dolar yukarı asağı olur. ha isteyen sıfır fiyatına alır. talip olduğum bir urunun sıfır fiyatını hatırlatmakta hic bir sakınca yok bence. forum kurallarındada sıfır fiyatı hatırlatmak yasak değil hatırlatırım.
  • lazo oncelikle sattığım bu ürünler sen talip olmustun.olayda soyleydi hafızanı biraz acayım istersen.

    birincisi neo2 ve 3000 in satıs fiyatları 129+183=311 +kdv idi ve anakart piyasada yoktu bu bir.(işlemci gigatekte 175idi ama elinde yoktu halada yok) ben 310dolardan satısa cıkardım ve 305e sattım hatta sana 300 dolara vericektim eski alısverişimizden dolayı ama sen almadın. benden sonra aynı ikiliyi baskaları 340-350 dolaralara sattılar. dikkatini cekerim benim sattığım 305 dolar ve sana onerdiğim fiyat olan 300 dolar kdv haricten dusuk.
    ikincisi 6800 un sıfır fiyatı 319+kdv idi ben 340-350 istiyordum cunku benim kartım 319+kdvye satılanla aynı değildi. pipeline sağlamdı ve benden once ofiyata benzer leadtek satılmıstı zaten onuda sana 330-335dolarlara kadar indim. hatta butun bu urunleri ozellikle ankartı satmadan once verdiğim soz gereği sana tel acıp baskasına satıcam kararın değiştimi diye sordum hatırlarsan.

    yani gorduğun gibi kdv dahil fiyata urun satmadım hicbir yerde. matemetiğin iyidir herhalde.

    lazo 6800u senin 9800xt ie takaslamadım diye bana kin gutmeni anlıyamıyorum. sebeplerimi acıkca soylemiştim. once tamam senle takas yapalım dedim sonra senin kartın garantisinden rahatsız olduğum icin vazgectim. oysa sen beni baskasıyla daha ii anlasma yapmakla sucladın. oysaki ben aynı garanti sebebiyle baska teklifleride reddettim ve kartı ancak dun sattım aradan 5 gun gecti. dikkatini cekerim.

    sana daha once 3000+neo soket 754 satmıstım hatırlarsan. bugüne kadar tavırlarımda en ufak bir tutarsızlık gordunmu.
    yazıkki seni yanlıs tanımışım. aramızdaki bir anlasmazlıktan dolayı camur at izi kalsın misali yorumlar yapıyorsunki mesajlarımda forum kurallarına aykırı fiyat eleştirisi yok sıfır fiyatı hatırlatıp indirim istiyorum.

    yazık ki seni yanlıs tanımısım.




  • bu arada işlemciye son teklifim 220 dolar.saygılar.
  • işlemciyi anakarttan sokup bakmak bana zor geliyor işine gelirse yakana yapışıp benim mallarımı almı diyorum sana ne yanık adammıssın.
    anakart ve işlemciyi kactan satılığa cıkarmısım bir soylesene? hala camur at izi kalsın mantığındasın. bu sana son cevabım.
    hayatta basarıalar sana.

    bu arada emre kusura kalma istemdende olsa postunun kirletilmesine sebep oldum. dediğim gibi son teklifim 220 dolar uygunsa. 533 3484404 den caldır beni saygılar.
  • 220 dolar çok düşük bi fiyat okadar aşşa inmeyi düşünmüyorum.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • cıkabileceğim son rakam bu hayırlısı olsun.
    sana hayırlı satışlar. (tekrar kusura bakma bu arada)
  • pm attım...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: archieduke

    sattığınız parcaların sıfırı su an gigatekte 235+129=364+kdv yani 429,52 dolar.
    fiyatınızı revize etmetseniz satmanız zor biraz. saygılar.


    SPBW bulabiliyor musun peki sen ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.