Şimdi Ara

Franck Ribery Rize macinda nasildi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Franck Ribery rize macinda nasildi??
    spor yazarlarinin yorumlari;

    Çabuk, çevik, süratli
    “Görüntü o ki, Fransız basınındaki olumlu değerlendirmeler doğru. Çabuk, çevik, süratli. Bu özelliklere sahip futbolcularda az olan topa hükmedebilme yeteneğine de sahip. Çağdaş futbol oynandığı zaman etkili oluyor. Galatasaray’ı maçlarda bir üst vitese taşıyacak gibi. Önemli bir nokta da takım arkadaşlarının ona karşı tutumları. Sempatik bir çocuk. Arkadaşlarından yardım göreceği muhakkak. İyi bir dönemde takıma giriyor. Bu da hem Galatasaray’ın hem de Ribery’nin şansı.”
    Coşkun Özarı

    Kimlik savaşını kazanır
    “Ribery 22 yaşında, hızlı ve nerede durması gerektiğini çok iyi biliyor. Rize karşısında az süre buldu ancak iki tane top kesti. Bir iki pozisyonda müsaitti, pas alamadı. Ama o, tehlike yaratacak yere doğru toplar atabilirdi. Ribery’yi uçakta ve otobüste de dikkatle izledim. Alçakgönüllü, son derece samimi ve arkadaşlarıyla hemen kaynaşmış. Kaptan Bülent de onu yanına almış, bir aksilik olmasın diye ona sahip çıkmış. Önümüzdeki maçlarda kimlik savaşını kazanacak bir isim.”
    İsmet Tongo

    Hem çabuk, hem topla iyi
    “Oyunda az süre bulan futbolcuların ancak kalitesine bakabiliyoruz. Kalitesinde ölçü şu; çabuk mu, teknik mi, futbol bilgisi nasıl? İzlediğimiz kadarıyla Ribery’de üçü de iyi. Galatasaray’a ilerleyen zamanlarda çok faydalı olur diye düşünüyorum. Hem tekniği iyi hem topla çabuk. Bu bir futbolcu için çok önemli bir özellik. Hem çabuk hem de topla iyi olan futbolcu bulmak çok zordur. Ancak dediğim gibi Ribery’de ikisi de mevcut. Bu yönüyle Franck Ribery özel bir oyuncu.”
    Rıdvan Dilmen

    Işık var
    “Galatasaray Fransız futbolunun yıldız adaylarından birini kadrosuna kazandırdı diye düşünüyorum. Bu kadar kısa sürede böylesine kanaat doğru mu? Belki biraz fazla erken oldu. Ama Fransa liginde oynadığı maçlardan izlenen görüntüler ve Rize’de kısa süre de olsa yaptığı işler beni Sarı - Kırmızılılar’ın doğru bir seçim yaptığı düşüncesine yönlendirdi. Kişiliği, takım arkadaşlarıyla olan uyumu ve futbol yetenekleriyle, Ribery, Cim Bom’da çok iş yapacağını şimdiden belli etti.”
    Oğuz Dizer

    Sağlam basıyor, tekniği İyi
    “En büyük özelliği çok çabuk olması. Genelde çabuk oyuncular dengesiz hareketler yapabilir. Ama Ribery hem yere sağlam basıyor hem de tekniği gelişmiş bir oyuncu. Çabukluğuyla boş alanları katetmesi ve dripling yeteneğiyle, Galatasaray’a, karşı atak yapma özelliği sağlayacak gibi. İlk maçında deplasmanda görev alması onun için bir dezavantajdı. Bu tür oyuncuları daha iyi görmek için kendi evindeki maçları izlemek, dışarıdan bakanların yorum yapma şansını da artıracak.”
    Metin Tükenmez

    Sahneye Çıktı, göreceğiz
    “Bu onun bir büyük takımdaki ilk maçıydı. O Fransa’da küçük bir takımda büyük gelecek vaadeden genç bir yetenekti. Ve onu Dünya futbol sahnesine çıksın diye Galatasaray’a yolladılar. (Yıl sonundaki transferinden Metz yüzde 20 pay alacak) Bunu yapıp yapamayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ama önemli olan takım arkadaşlarının ona gösterdiği ilgiydi. Bütün seyahat boyunca özellikle Kaptan Bülent, onunla ilgilendi. Saha dışında da çok iyi hazırladı. Bu durum ona yardım edecek.”
    Mehmet Demircan

    sizce nasildi???







  • Yarım sezon durmaz.
  • Yuh :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.