Şimdi Ara

Interrail ! gidip-gelen var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi kaç arkadaş interrail bileti ile avrupa turu yapmayı düşünüyoruz konuyla ilgili tecrübesi olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim....



  • Ucuz bir tur mu interrail bileti ile avrupa turu??? Burda sorduğuna göre çok pahalı bir şey olmasa gerek??
  • INTERRAIL NEDİR? / NE DEĞİLDİR?

    INTERRAIL, Avrupa Demiryolları İşletmeleri tarafından uygulanan, gezginlere ucuz ulaşım olanağı sağlamayı amaçlayan bir pas bilet uygulamasıdır. Aynı biletle, istenen yerde ve zamanda istenen trene binme olanağı sağlar.

    Inter Rail herkesin grup olarak yolculuk yaptığı ya da yalnızca Inter Rail bileti olanların bindiği özel bir tren değildir.

    KİMLER ALABİLİR?

    Bugüne dek yalnızca 26 yaşından küçük gençlere tanınan, tek biletle 30 ülkede, ucuz ulaşım olanağı, farklı fiyat uygulaması ile artık tüm gezginlere sunulmaya başlandı. Artık yaş sınırı olmadan herkes Interrail bileti alabilmektedir.
  • Ben biraz arastirma yapmistim bi ara bizde niyetine girmistik arkadaslarla.
    Bu pas olayida bolgeler var A,B.C,D vs... atiyorum mesela A bolgesi Almanya,Avusturya,Belcika,Fransa`yi kapsiyor aldigin interreail biletiyle gidicegin tren sadece bu ulkelere gidebiliyosun. Yani istanbuldan biniyosun trene diyelim ilk Avusturya`ya gidiyor Avusturyada iniyosun sana bi muddet veriyo 15 gun sonra senin Fransa trenin kalkiyo diyo tren kalkana kadar o gunler icinde ne yaparsan yap kalicak yerini falan herseyi kendin ayarliyosun.. Diger ulkelerde ole devam ediyo .... Olay sadece Tren bileti yani diger hic bisey olaya dahil deil!
  • http://interrail.genctur.com/index.htm
    Bakin bu adreste detayli bilgi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.