Şimdi Ara

Arrow Galatasaray - Depor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen Temmuz ayında Türkiye çekimleri yapılan ve Türkiye'de Galatasaray-Deportivo filmi olarak bilinen One Day in Europa (Avrupa'da Bir Gün) 55. Berlin Film Festivali'nde "En İyi Film" dalında zirve yarışına girdi.

    "Berlin Almanya'dadır" filmiyle Türkiye'de de büyük ilgi gören Alman yönetmen Hannes Stöhr'ün son filmi, "One Day in Europa" bir turistin başından geçen trajikomik olayları Galatasaray-Deportivo La Coruna arasında oynanan Şampiyonlar Ligi finaliyle birlikte izleyiciye sunuyor.

    Başrollerinde Elveda Lenin filmiyle adını duyuran Florian Lukas'ın yanı sıra Türk oyuncular Erdal Yıldız, Nuray Şahin ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın da yer aldığı "One Day in Europa" filminin çekimleri, İstanbul'un yanı sıra Moskova, Berlin ve Santiago de Compostela'da da gerçekleştirildi.

    Özellikle Türkiye ve İspanya'daki bölümleri Galatasaray ve Deportivo La Coruna taraftarlarının geniş katılımıyla tamamlanan One Day in Europa, Galatasaray-Depor filmi, önümüzdeki aylarda Türkiye'nin yanı sıra yedi farklı ülkede gösterime girecek.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.