Şimdi Ara

6670 E OYUN YÜKLEMEK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6670 TELEFONUMA ÇALIŞABİLECEK OYUNLARI NEREDEN İNDİREBİLİRİM.YARDIMCI OLACAKLARA TEŞEKKÜR EDERİM



  • nasıl beğendinmi aleti.Benimkide insallah cuma veya pazartesi geliyo.
  • TLF ÇOK ÇOK İYİ TAVSİYE EDERİM.FAKAT PC SUİT PROGRAMINI ÇALIŞTIRAMADIM.
    TLF NU TANITAMADIM.SİTE DEN YARDIM İSTEDİM FAKAT İLGİ GÖREMEDİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
  • tsk
  • quote:

    Orjinalden alıntı: E.K.S

    TLF ÇOK ÇOK İYİ TAVSİYE EDERİM.FAKAT PC SUİT PROGRAMINI ÇALIŞTIRAMADIM.
    TLF NU TANITAMADIM.

    SİTE DEN YARDIM İSTEDİM FAKAT İLGİ GÖREMEDİM.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN


    Neyini yapamadın arkadaşım, bende 6670 var ve PC Suite kullanıyorum. Kutudan çıkan data kablosu ile anında kullanmaya başladım. Yalnız data kablosu pek kullanışlı değil, çıkar tak muhabbeti çok yoruyor ve yalama olma tehlikesi de var. Flexy Bluetooth aldım çok çok süper oldu. Konuyu biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • BLUTUT BAĞLANTISINI YAPTIM VE PC İLE TLF NUM HABERLEŞİYOR.FAKAT BİLGİSAYARIMA YÜKLEDİĞİM PC SUİT PROGRAMI İNATLA TLF TANITILI DEĞİL DİYE BİLGİ VERİYOR VE TLF NUMUN İÇİNİ GÖREMİYORUM YADA NASIL ANLATSAM PROGRAMDAKİ YAPILANDIR... SEKMESİNE BASTIĞINDA SANKİ BAZI PROGRAMLAR EKSİKMİŞ GİBİ YADA SÜRÜCÜNÜZÜN ÇALIŞTIĞINDA EMİN OLUN GİBİ BİR SÜRÜ İKAZ VERİYOR.BİR ŞEYİ EKSİK YAPMIŞ OLABİLİRİM.SEN NASIL KURUP KULLANDIĞINI KISACA YAZABİLİRMİSİN?
    FAKAT DEDİĞİM GİBİ BEN KABLOLU BAĞLANTI İLE BAĞLANMIYORUM.
  • Nokia PC Suite'i açtığında, Bağlantıları Yönet dedikten sonra sadece Bluetooh'u tikle, diğerleri seçili olmasın.

    Bu arada bluetooth yazılımın çalışmıyor olabilir, hangi marka dongle kullanıyorsun? Flexy'de mesela windowsun saatinin yanında bluetooth amblemi var, eğer bu kırmızı olursa PC Suite falan çalışmıyor, yeşil ya da beyaz renk olması lazım. Telefondan tarama yaptığında bilgisayarı görüyor mu? Eğer saatin yanında bluetooth amblemi varsa ve kırmızıysa sağ tıkla ve Start the Bluetooth Deviceı seç, şu an aklıma gelen bunlar.

    Yalnız data kablosu ile bağlanamaman daha değişik bir sorun olduğunu gösterebilir çünkü en kolay data kabloyla bağlanıyor deneyimlerime göre.
  • TEŞEKKÜRLER GALİBA DATA KABLOSU OLAMADAN BU İŞİ KIVIRAMIYCAM.DİREK BLUTUT İLE BAĞLANMAYI DENEDİM.VE SENİN OLMASINI İSTEDİĞİN HERŞEY ZATEN NORMAL OLARAK VAR.TLF BİLGİSAYARI TANIYOR.BİLGİSAYAR TEL NU TANIYOR.BAĞLANTI YEŞİL OLARAK MEVCUT ÜZERİNE MOUSE İLE GELDİĞİMDE ÜZERİNE AÇILLAN BALONDA TELEFON TANITILI DEĞİL YAZIYOR..ÇILDIRACAĞIM..
    YARDIMLARIN İÇİN SAĞOL
  • xp ye bluetooth u tanitmak biraz ugrastirabilir bazi bluetooth modellerinde birkackez installaman gerekebilir ,sorun pcsuitten olmamali bende 6670 kullaniyorum ve hic sorun yasamadim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mcfly

    xp ye bluetooth u tanitmak biraz ugrastirabilir bazi bluetooth modellerinde birkackez installaman gerekebilir ,sorun pcsuitten olmamali bende 6670 kullaniyorum ve hic sorun yasamadim


    Kesinlikle, bir tane mavi plastikten bir bluetooth dongle almıştım, göbeğim çatladı. Telefonu kendi yazılımıyla görüyordu ancak ne dosya alabiliyordum ne de gönderebiliyordum, sadece telefonunu görüyordu. PC suite'de ise bluetooth diye birşey gözükmüyordu bile. Bir gün boyunca uğraştım sonra lanet okuyup aynı paraya geri verip Flexy marka aldım, ilk kurmamda süper bir şekilde ve her türlü upload download yapacak şekilde çalıştı. Program öyle üstün birşey ki bluetooth kulaklığıma bağlanıp PC seslerini kulaklıktan duymamı sağladı.

    Ancak arkadaşın sorunu bundan olmayabilir zira Data kablosunu da sanırım bağlayamıyormuş. Bir kere bluetooth aparatın markasızsa ve imkanın varsa kesin geri ver, Flexy Hızlı Sistem'de var ve sorunsuz çalışıyor.




  • BANKO!!!!! PROBLEMİMİ BİRKERE DE ÇÖZDÜĞÜNE İNANIYORUM.
    ÇÜNKÜ AYNI LANET MAVİ DALGADAN ALDIĞIMIZA İNANIYORUM.İLK FIRSATTA DEĞİŞTİRİP DENİYECEĞİM.TEŞEKKÜRLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.