Şimdi Ara

Sevgililer Günü'nde toplu intihar eylemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD ve Kanada'da, 14 şubatta kutlanan Sevgililer Günü'nde çok sayıda kişinin topluca intihar etmeyi planladığı ortaya çıkarıldı.

    ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ajanları, internetteki sohbet odalarında sayıları 32'yi bulan bir grubun, Sevgililer Günü'nde topluca intiharda yer almayı planladıklarının ortaya çıkması üzerine harekete geçti.

    ABD medyasında yer alan haberlere göre, Oregon eyaletinde toplu intihar eyleminin planlayıcısı olarak bir kişi gözaltına alındı.

    Tesadüfen ortaya çıktı

    Oregon'un Klamath Falls kasabası güvenlik güçleri, Gerald Krein adlı kişinin cinayete teşebbüs suçlamasıyla tutuklandığını belirtti.

    Toplu intihar eylemi hazırlığı, Kanada'da bir kadının yetkililere toplu intihar eylemine katılmayı planladığını, ancak sohbet odasında bir başkasının kendisini ve iki çocuğunu öldürmekten söz etmesi üzerine vazgeçtiğini anlatmasıyla ortaya çıktı.

    KAYNAK : CNNTURK







  • Etseydiler, ne karışıyorsunuz....
  • Geçende bu haberi duymuştum o aklıma geldi

    Japonya'da yine toplu intihar: 6 ölü
    Akşam 23/11/04
    Japonya'da yine toplu intihar: 6 ölü
    Japonya'da geçen ay yaşanan toplu intiharlara yenileri eklendi. Ülkedeki son toplu intihar vakalarında 6 kişi öldü. Polisin verdiği bilgiye göre, önceki gün Tokyo'nun 900 kilometre uzağındaki Fukuoka'da bir otomobilin içinde 20'li yaşlarda bir kadın ile 2 erkek cesedi bulundu. Otomobilin içinde seyyar sobaların bulunduğu, pencerelerin içeriden bantla iyice kapatılmış olduğu ve bu kişilerin karbonmonoksit zehirlenmesinden öldüğü ortaya çıktı. Otomobilde 3 kişinin intihar mektupları bulundu.Buradan yüzlerce kilometre uzaktaki Hyogo'da da yine park edilmiş bir otomobilde de 3 erkek ölü olarak bulundu. İçinde sobanın olduğu otomobilin pencerelerinin de bantlarla sıkıca kapatılmış bulunduğu bildiriliyor. Yetkililer, bu iki intihar vakasının birbiriyle ilişkisinin olup olmadığını bilmiyor. Japonya'da geçen ay da 7 kişilik bir toplu intihar vakasına rastlanmıştı. Yetkililer, 1990 sonlarından beri internette tanışan insanların bu tür toplu intihar anlaşmaları yaptıklarını tahmin ediyor. Japonya'da, 2003 Ocak ayıyla 2004 Haziran'ı arasında internette tanışan toplam 45 kişi intihar etti. (AP




  • bende edecem bigün:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.