Şimdi Ara

gümrük fiyatları yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu topiğin yeri burasımı bilmiyorum arkadaş bana yüklü olarak telefon gönderecek almanyadan gümrük ne kadar alıyorlar bilgisi olan varmı ben ptt ye sordum ama adamlar doğru dürüst bilgi vermediler bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim



  • dostum yüklü miktar dediğin ne bilmiyorum ama kendi adına bir adetten fazla yasal olarak sokamazsın...
  • ewt firma olmadığın zaman sokamazsın galiba.... ama emin değilim parasını verip sokabilme ihtimalin de olabilir. şöle yap bence kaçakçılar öle yapıyo... kapakları ayrı göndersin... kasalarını ayrı.... pillerini ayrı böle olursa sokuluyor galiba. am bundan da emin değilm..
  • Darendeli kardeşim, gümrükten sadece bir adet ürün geçirebilirsin. Bu ürünün de değeri 100 Eurodan az olacak. Geçerse normal ithalat prosedürü işler. Dediğin gibi fazla sayıda telefon getireceksen, yol çok uzun, önce firman adına ithalat müsadenin olması lazım. Getireceğin ürünleri gümrükten çekmeden önce Sanayi Bakanlığınadan, Telekomdan ve TSE den çeşitli onaylar almak zorunlulukları vardır. Bunları alabiliyorsan ürünlerin KDV sini ve ayrıca gümrük vergisi varsa onu da yatırıyorsun, ancak ondan sonra çekebilirsin.
  • Hakimaydın'ın dedikleri doğru.Millet her ucuz bulduğunu almaya kalksa memleket çöplüğe dönerdi.Hem neden herkes gümrük vergilerini takılıyor.O eskidendi %40-50'ler felan.Arttık %3-4 felan ama mal gümrüğe girince bakın bakalım ne masraflar çıkıyor NAVLUN-ORDİNO-ARDİYE vs.vs.vs diye belkide duymadığınız kelimeler cepleri boşaltır.
    Bu arada öyle yüklü mal getiremezsin haberin olsun.Kaçakçılarla (spotçularla) ne farkın kaldı o zaman.
  • arkadaşlar cevablarınız için teşekkürler ne yapim yaw arkadaş 250 euro ya nokia 7710,9500 var dedi ama 30 tane alırsan bu fiyata veriyorlar deyince bende getirtmek istedim ama olmuyor demek ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.