Şimdi Ara

Uydu çanak vb. alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şu an 256k kablo kullanıyorum download, kanca ve tv açısından uydu işine girmek şu an için iyi bir seçim mi? Hiçbir bilgim yok neler almam yapmam gerekiyor link verebilir misiniz? Kanca hala devam ediyor mu onu da bilmiyorum.



  • hocam kanca olayı hala devam ediyor ama eski verimi yok. dalgalı bir durum, bir iyi bir kötü ama idare eder. tv açısından uydu olayına gir tabiki. kablo ile kıyaslanamaz bile hocam. yüzlerce yüzlerce kanal yüzlerce şifreli kanal kırmak dijital görüntü kalitesi vs. vs. yapman gereken bir adet dvb-s kart alman, tercihen 2 yada 3 çanak yada bir motorlu çanak alman, bunların sayısına göre lnb alman. çok para değil bunlar ama alacağın markalar ve kurulum ayarları önemli. dvb-s kart konusunda önerebileceğim en iyi kart Skyvision. link1:www.skyvisiontv.com link2:http://www.markomshop.com/asp/brands.asp?Brand_ID=SKYVISION (burası skyvision satan bi firma ama tabi sana en uygun yerden alırsın hocam) başka bir sorun olursa cevaplamaya çalışalım.
  • Sağolasın. Evde balkonlar turksat a bakmıyor tam tersi yöne bakıyor. Çanağın direk önü açık havaya mı bakması gerekiyor. Nasıl bir çözüm yolu bulabilirim.
  • e tabi önü ne kadar açık olursa sinyal seviyesi o kadar iyi olur. mümkünse çatıya falan koyman en mantıklısı olucaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamon -- 14 Şubat 2005, 0:12:42 >
  • Çatıya koymam mümkün değil 2. kattayım. 4 katlı ev ve çatı sakat. Başka bir yol var mı?
  • hocam sana en uygun şekli sen bilebilirsin. evin yerini yönünü şeklini bilsem şuraya koy dicem ama bu şekilde dicek pek bişe yok malesef. yani önünün mümkün olduğunca açık olacağı bir yer demekten başka bir şey söyleyemiyorum malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.