Şimdi Ara

PHILIPS LX3950 DVD+DivX+mP3+Radyolu KABLOSUZ HOME THEATRE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-4 aydır piyasada bulunabilirliğini takip ettiğim PHILIPS LX3950W/01 DVD'li KABLOSUZ Ev Sinema Sisteminin 1 hafta önce Milliyet ve Hürriyet arka iç sayfasında reklamını görünce internet üzerinden alış-veriş yapan web sitelerinden de kontrol ettim. Hepsiburada.com'daki fiyatı görünce ŞOK oldum! Gazetelerde accesskart'a 12 taksitle 899YTL'ye reklamı yapılan ürün hepsiburada.com'da 8 taksitle KDV DAHİL 746YTL idi. Şu anda Euro kuru biraz yükseldiğinden midir nedir, (idealcard'a 12, worldcard'a 10, bonuscard ile shop&miles'a 8 taksitle) 789YTL (İnanmayan TIKLASIN )

    Sipariş verdim. Elime geçti. Çabuk kurulum klavuzu sayesinde kolayca kuruluyor. DVD'ye yassı bir kabloyla ve kablonun ucunda ethernet jack'ı andıran bir elemanla bağlanan antenli (12x12cm boyutlarında) bir Wireless Audio Transbitter var. Sesi arka hoparlörlerin bağlandığı yine antenli (19x19cm boyutlarında) Wireless Audio Receiver'a iletiyor. Arka sağ ve sol hoparlörler tabii ki hiç kablosuz değil. Bunların kabloyla Wireless Audio Receiver'a bağlanması gerekiyor, Wireless Audio Receiver'ın kablosunun da elektrik prizine. DVD'den arka hoparlörlere giden ve odayı boylamasına kateden 2 kablodan kurtulyorsunuz ama arka tarafta adeta odayı enlemesine kateden bir kablo oluyor. Benim gibi, diktörtgen şeklinde bir odada, kısa kenarların birinde TV + DVD duruyor, sizde kanepenizin sırtını diğer kısa kenara dayayarak seyrediyorsanız KABLOSUZLUĞUN keyfine doyulmuyor. Zaten Wireless Audio Transmitter ile Receiver arasında EN AZ 3m olması gerektiği ve her ikisinin de yerden EN AZ 30cm yüksekte yerleştirilmesi gerektiği klavuzda özellikle belirtilmiş. Sorun yaşanması durumunda 4 frekans seçeneği var. Uzaktan kumanda ile DVD'ye bağlı transmitter'in frekensını (FREQ 1, 2, 3 veya 4) değiştiriyor, sonra receiver üzerindeki düğmeyi aynı seçeneğe (1, 2, 3 veya 4) getiriyorsunuz.

    Her bir hoparlör + subwoofer'ın ses düzeyi -6 ile +6dB arasında, ayrıca center + arka hoparlörlerin gecikme süreleri 0 ile 15ms arasında uzaktan kumanda ile setup menüye girilerek ayarlanabiliyor.BENCE ses seviyesi ve ses kalitesi YETERLi :!: Daha doğrusu BENİM İÇİN YETERLİ :!: Sonuçta DVD seyrederken alt-üst katlardan şikayet gelmesin diye sesi bırakın sonuna kadar açmayı, orta seviyeyi bile geçmeye çekiniyorum. AMA harici ve analog bağlanan cihazlar (dijital uydu receiver, vs) için amfisi biraz zayıf gibi geldi. ÖRNEĞİN ben uydu receiver'in sağ ve sol composite audio out'unu, DVD'nin AUX IN grişine bağladım ama hem uydu hem de DVD üzerinden ses düzeyini artırmam gerekti. Yine de her ikisini son seviyesine getiremedim.

    ŞİMDİLİK bu kadar. İzlenimlerimi bir inceleme yazısıymış gibi algılamayın. SONUÇTA AMATÖRCE VE SUBJEKTİF. "Belki bu setten almayı düşünen olabilir, KABLOSUZ olması dolayısyla merak edilebilir" diye izlenimleri yazdım. Soru olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım. Sağlık ve mutlulukla kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 13 Şubat 2005, 17:01:50 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.