Şimdi Ara

HP W2207h LCD İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
0
Favori
50.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herşeyiyle bu alet süper renk kalitesi olsun akrobosaik hareketleri özellikle . Aklıma takılan tek birşey var sadece hdmı baglantıda aldıgımız kaliteyi dvi to hdmi dönüştürücü ilede alabilirmiyiz.
    ve resimler için teşekkürler @zatara10
    saygılar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

    herşeyiyle bu alet süper renk kalitesi olsun akrobosaik hareketleri özellikle . Aklıma takılan tek birşey var sadece hdmı baglantıda aldıgımız kaliteyi dvi to hdmi dönüştürücü ilede alabilirmiyiz.
    ve resimler için teşekkürler @zatara10
    saygılar..

    ben dvi to hdmi dönüştürücü ile kullanıyorum çok güzel görüntü , dvı görmedim ama (analog tan hdmı ya atladım)
    daha iyi si olamaz herhalde çok net çok keskin ve çok canlı
  • evet arkadaslar an itibari ile ilgili monitorun niyetine girdim,tabi sıkıntılar malum hele bir de duzcedeyım,olu piksel testını nasıl yaparız alırken,ekranı tam siyah yapıyoruz ve beyz nokta var mı diye bakıyoruz değil mi?

    birde bunu almadan once yaptıran sadece darty var???
  • bende monitör alma derdindeyim.ancak şunu belirteyim ki hp nin bu modeli bence gözler için sağlıklı değil.az da olsa mutlaka diğer mat ekranlara göre gözleri daha fazla yoracaktır.ama hareket kabiliyeti ve ayak dizaynı bence müthiş.keşke 226bw nin hareket ve ayak dizaynı böyle olsaydı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hunter06


    quote:

    Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

    herşeyiyle bu alet süper renk kalitesi olsun akrobosaik hareketleri özellikle . Aklıma takılan tek birşey var sadece hdmı baglantıda aldıgımız kaliteyi dvi to hdmi dönüştürücü ilede alabilirmiyiz.
    ve resimler için teşekkürler @zatara10
    saygılar..

    ben dvi to hdmi dönüştürücü ile kullanıyorum çok güzel görüntü , dvı görmedim ama (analog tan hdmı ya atladım)
    daha iyi si olamaz herhalde çok net çok keskin ve çok canlı


    cevap için teşekkürler bide arkadaşım monitörü vga çıkışına bağladığın zaman bir değişllik oluyor mu buna bakarsan benim için çok güzel bir kıyak olabilir.
  • Bende bu monitörün 24'' HDMI li modelini düşünüyorum ama ekran parlaklığı diğer nesneleri çok yansıtıyormu acaba.
  • genel bi cevap olsun gözü yorması felan yazılmış durum ise tam tersi bu monitörün eksisi yok hiç bir şey gelmesin aklınıza eğer bütçemiz yetiyorsa samsung felan hikaye hiç düşünmeyin

    birde analog bağlarsanız biraz daha görüntü kalitesi düşüyor ama çok değil bunu alıpta vga bağlarsanız yazık edersiniz en kötü ekran kartında bile dvı var
  • yok ama Samsung un hakkını yeme çok kaliteli ürünler yapar özellikle LCD de çok başarılılar panel üretiminde baya iyiler hemde.
    Tabii ki bu monitör de çok çok güzel fakat Samsung da bunun altında kalmaz zaten bi gelse Samsungun hdmi lıları
  • hakkını yemiyelim ama hangi samsung da var bu monitörde olan parlak ekran olayı dolayısiyle daha canlı görüntü
    yok yok bence 1.hp
    2. samsung
  • Samsung gibi bir markanın hakkı tabii ki de kolay kolay yenemez.
    Ama eminim ki bu model onların gözünü HDMI konusunda biraz olsun korkutmuştur, bu da biz tüketicilere yarıyor zaten.
    Hp ile aram fazla iyi değil aslında, ama bu monitörde süper iş çıkarmışlar şaşırdım ve oldukça da beğendim.
    Göz sağlığı konusunda yorum yapamicam, 2 günde 30 saate yakın vakit geçirdim karşısında gözlerimde bir rahatsızlık hissetmedim, yalnız şöyle bir doğruluk payı da var ekran biraz fazla parlak, çok beyaz sahnelerde gözünüzü alabiliyor, eski monitörden sonra da alışması biraz problem olabilir.
  • monitörün parlaklıgını kısın kontrastını kafanıza göre ayarlayın.. göz yorulması problem olmuyor. film veya oyunda da istediğiniz şekle getirirsiniz. monitörün movie ayarı bence film izlerken gayet güzel.
  • Fx57 de konu açmış, incelemesini merak edenler olabilir.
    up
  • eline saglık merzah cok guzel incelemessin.
    bu monitoru bircok yerde inceledim, yorumlar olumlu.
    bu monitoru nereden almayı tavsiye edersiniz???
  • Arkadaşlar bu monitörü Xbox 360 ile 1080p de deneyen varmı , görüntü alabiliomu 1080p seçili iken ? Yardımcı olursanız sevinirim almayı düşünüyorumda şimdiden teşekkürler..
  • w2207h almayı düşünüyorum ancak üzerinde DVI olmadığı için PCye direk HDMI dan bağlayacağım. Gelelim soruya; PC HDMI dan bağlı iken yine aynı HDMI üzerinden XBOX yada PS3 bağlayabilirmiyim? Varsa bir yolu yardımcı olursanız memnun olurum keşke birde DVI-D giriş yapsalarmış
  • bende monitoru 2 aydır kullanıyorum hiç bir yamuğunu gormedim fakat monitoru aldıktan sonra oyunların çözünürlüğünü yükselttiğimde takılmalar olmaya başladı ekran kartım malum 1950 pro palit 8800gt sonic alsam 1950 pronun 1024*768 çözünürlükteki performansını 1680*1050 çözünürlükte sağlayabilirmiyim. 17 lik emektar crt möniyorumdeyken gayet memnundumda performanstan. artık yetmediğine kanaat getirdim yada 8800 dan bi model tavsiye edebilirmisiniz. . bide bu meret i neyle temizliyorsunuz ya aklim cıkıyor silerken zarar vercem diye. façasını çizmek istemem monitorun
  • Piyasada bir çok lcd monitör&tv için temizlik kitleri var, içlerinde özel bezleri de bulunmakta. Bunlardan birini kullanabilirsin, ben şu anda hama marka temizlik jeli kullanıyorum. Ekran kartı konusunda bence en az 8800 Gt lazım 1680x1050'de fazla takılmadan oyun oynamak için...
  • Pazartesi günü bimeksden alacağım inşallah bu monitörü bende. Sizce doğru bi karar mı verdim. Oyuncu biri değilimdir fazla genelde nette dolaşır , kodlarla uğraşırım ( yazı okumak çok rahat olmalı keskin gözükmeli) , ve çok film izlerim. Bana uygun mu bu monitör Gerçi uygun demesenizde alacam sanırım çok hoşuma gidiyo meret İlkbaş analogdan bağlarım sonra , iyi bi hdmı -dvı kablo alır kullanırım. ya da bakarım direk ekran kartına takılan dönüştürücülerden bulabilcem mi
  • Arkadaşlar bu monitörün renk derinliği kaç. 16,7 mi 16,2 mi. Bi türlü bulamadım ya. HP nin sitesinde bile yazmıyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online


    Pazartesi günü bimeksden alacağım inşallah bu monitörü bende. Sizce doğru bi karar mı verdim. Oyuncu biri değilimdir fazla genelde nette dolaşır , kodlarla uğraşırım ( yazı okumak çok rahat olmalı keskin gözükmeli) , ve çok film izlerim. Bana uygun mu bu monitör Gerçi uygun demesenizde alacam sanırım çok hoşuma gidiyo meret İlkbaş analogdan bağlarım sonra , iyi bi hdmı -dvı kablo alır kullanırım. ya da bakarım direk ekran kartına takılan dönüştürücülerden bulabilcem mi


    paran varsa al pişman olmazsın kesinlikle. gayet güzel monitor. 2 ay falan oldu alalı. kabloya bi dünya para vermene gerek yok ben dvi to hdmi adaptor aldım 12 liraya fazlasıyla iş görüyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.