Şimdi Ara

Opel artı garanti uygulaması( +2 yıl )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizden öğrenmek istediğim bir konu var , bilgilendirirseniz sevinirim. Opelin artı garanti uygulamasını duydum. 2 yıl sınırsız garantiye ilaveten +1 yada +2 yıl şeklinde satın alınabiliyormuş. Bu artı garanti hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolvoNokturn -- 21 Aralık 2007; 5:23:33 >



  • + 1 yıl için 350 Euro
    + 2 yıl için 500 Euro


  • çok sağol happycar , teşekkür ederim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: VolvoNokturn

    Sizden öğrenmek istediğim bir konu var , bilgilendirirseniz sevinirim. Opelin artı garanti uygulamasını duydum. 2 yıl sınırsız garantiye ilaveten +1 yada +2 yıl şeklinde satın alınabiliyormuş. Bu artı garanti hakkında bilgisi olan var mı ? Özellikle fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.



    Kardeş opel'lerde +1 veya +2 yıl garanti kapsamı istiyorsan, +1 yıllığı 475.00 ytl. +2 yıl istiyorsan 900.00 ytl.'ye mal oluyor..
    Önemli Not:Bu sadece yetkili servislerde geçerlidir..
  • ne dersiniz vemeye değermi bu parayı, 2 yıldan sona masraf açmaya balarmı dersiniz. özellikle dizel araçlarda..
  • Kumar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: happycar

    Kumar

  • ben 2004 te focus almıştım sıfır alırken 2 yıl olan garanti süresini ilave ücret karşılığı 1 yıl daha uzatarak 3 yıla çıkarmıştım üçüncü yılın sonunda yine sundukları teklifi değerlendirerek 1 yıl daha uzattım fakat bu süre içersinde bazı sorunlar yaşadığımızda araçta çoğu problemin garanti kapsamına girmediğini söyleyerek bizim aracımızı dışarılarda yaptırmamıza yada serviste ücret karşılığı yaptırmamıza neden oldular o yüzden ben garantiyi uatma taraftarı değilim kendiniz aracınızın bakımlarını zamanında yaptırırsanız düzgün kullanır gerektiğinde parçasını değiştiriseniz ne kadar kumarda olsa riskte almış olsanız yaptırmamak en iyisi diyorum benim araç 2006 nisan trafiğe çıkışlı şuan 50.000km oldu servis 15.000 kmde bir bakım yapıyor bende ayrıca her7.500 kmde kendim servisin yaptığı bakımın aynısını yapıyorum servisten geldikten sonrada adamlar sadece aracın yağını filtrelerini değiştirip geri verdikleri için dışarıda tekrar kendim gözden geçirterek içime sinerek binmemi sağlıyorum şuana kadarda hiç bir sorun yaşamadım gayet memnun aracımı kullanıyorum.




  • edie E kullanıcısına yanıt
    İyi düşün derim arkadaşım. Bende de 2012 model astra j var senin gibi düşündüm ve aracı aldığım gibi (eğer yaptıracaksan bir ay içerisinde yaptır bu süreyi geçirme derim) 725 TL.ye Ankara sigortadan +2 yıl garanti yaptırdım. geçenlerde başıma bir olay geldi ve bu yapılan garantinin boş olduğunu öğrendim. Soygunculuktan başka bir şey değil. kısaca anlatayım daha sonra yaptırıp yaptırmamaya kendin karar verirsin. Aracım arıza uyarısı verdi ve akabinde derhal servise gittim yetkililer termostat gövdesi dediler parçayı garantiden sipariş ettiler iki gün sonra arayarak parçanın geldiğini ancak garantiye girmediğini sadece kitapçıkta yazan parçaların girdiğini (buda sınırlı sayıda parçayı garantiye sokmuşlar belirteyim) söylediler kısacası + garanti birkez gerekti ve hiç bir işe yaramadı bence iyice incele servis yetkilisine gerekli açıklamaları yaptırt ondan sonra karar ver derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.