Şimdi Ara

samsung LE37R81B yada LG 37LC51 hangisini almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LG 37LC51 LCD TV

    Ekran Boyutu : 37"
    Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
    Parlaklık(lumen) : 450 cd/m2
    Kontrast Oranı : 10000:1

    fiyatı 2.700


    SAMSUNG LE37R81B

    Ekran Boyutu : 37"
    Çözünürlük (piksel) : 1366x768p
    Parlaklık(lumen) : 550 cd/m2
    Kontrast Oranı : 8000:1 Dinamik

    fiyatı 3.000

    arkadaşlar iki tv arasında 300 ytl fark olduğu için parasal bir sorum olmayacak. tek sorum şu.
    lg nin kontrast oranı daha yüksek, samsung ise parlaklık oranı. sizce hangisi daha önemli. iki marka arasında kararsız kaldım yardım edin lütfen cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • dostum hiç sorulurmu bu soru tabikide samsung......hemde 1.000.000 kere......
  • tabii ki LG 2.000.000 kere
  • arkadaşım kuiki mi neydi unuttum bi arkadaş almış forumda 5-6 ay önce 8 sayfa incelemesi var ara bulursu forumda bi sürü resimde var tv nin........ onları görünce zaten söze gerek kalmıyacak..... benim lcd tv im yok şuan kendi malımı sana övmüyorum anlıyacagın... 6 aydır araştırıryorum hem tv cilerde hemde forumda..... samsung 37 r81 mükemmel bir tv dir...... ha paran varsa daha ne krallar var ama sen bu 2 sini söledin die bişi demiyorum......... bende para biriktiriyorum....tamamlanınca bir saniye bile durmadan 37r81 i alacagım........
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakkos

    arkadaşım kuiki mi neydi unuttum bi arkadaş almış forumda 5-6 ay önce 8 sayfa incelemesi var ara bulursu forumda bi sürü resimde var tv nin........ onları görünce zaten söze gerek kalmıyacak..... benim lcd tv im yok şuan kendi malımı sana övmüyorum anlıyacagın... 6 aydır araştırıryorum hem tv cilerde hemde forumda..... samsung 37 r81 mükemmel bir tv dir...... ha paran varsa daha ne krallar var ama sen bu 2 sini söledin die bişi demiyorum......... bende para biriktiriyorum....tamamlanınca bir saniye bile durmadan 37r81 i alacagım........


    hakkos sen cok yasa emi Dostum valla ben samsung 37r81b aldım kullanıyorum son derecede memnunum. ama lg de iyi marka bu modelini bilmiyorum ikisinide inceleyecegin bir yer varsa bak yanyana karar ver.

    http://resim.donanimhaber.com/m_14505786/mpage_1/key_37R81B/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuikkuik -- 22 Ekim 2007; 21:49:44 >
  • Teknosada samsung,lg ve toshiba 37 inç lcd ler yan yana açıktı.Bilgisayardan aynı anda hd görüntü veriyorlardı.Samsung ve toshiba da renkler canlı,lg de soluktu,kırmızı tam kırmızı değil,yeşil de tam yeşil değildi.Ayrıca 42 inç tv lerde de Samsung ve Toshiba İkiz gibi aynı renk ve kontrastı veriyorlardı.Çok başarılıydılar.Lg yine soluk renkliydi.42 inçlerde modeller aklımda kalmadı,37 ye odaklandığım için.Teşhirdeki Lg lerin renk -kontrast oranları iyi ayarlanmamışta olabilir ama toshibanın samsungla aynı görüntü verdiğine gözümle görmesem inanmazdım.Samsung 8000:1,Toshiba 1600:1 Görüntü haricinde Samsung un extraları daha fazla tabi fiyatta 700 Ytl fazla.
  • Movie plus ve karizması ile tabiki R serisi samsung derim.
  • saolun arkadaşlar geçenlerde samsung bayisine gitmiştim. bu televizyon avrupa bişey ödülünü almış zaten.ödüllü bir televizyon . herkes memnun zaten televizyondan.samsung almalı en iyisi.

    nette 2.728 ytl ye kadar buldum fakat ben marmaristeyim. burada teknosa ve samsung shopta 3.000 ytl.
    sizce nerden almalıyım ?

    bir arıza falan olsa servisi arayıp baktırabilirim. fakat netten alırsam böyle bir şansım olmaz herhalde değil mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: xrepla

    saolun arkadaşlar geçenlerde samsung bayisine gitmiştim. bu televizyon avrupa bişey ödülünü almış zaten.ödüllü bir televizyon . herkes memnun zaten televizyondan.samsung almalı en iyisi.

    nette 2.728 ytl ye kadar buldum fakat ben marmaristeyim. burada teknosa ve samsung shopta 3.000 ytl.
    sizce nerden almalıyım ?

    bir arıza falan olsa servisi arayıp baktırabilirim. fakat netten alırsam böyle bir şansım olmaz herhalde değil mi?

    eğer güvenebilirseniz istanbul bilişim internetten en cazip fiyatlarla satan mağaza. ama direkt kendi ithalat yaptığından kendi servis noktalarına götürebiliyorsunuz arıza durumlarında. ama bir samsung shop dan aldığınızda satın aldığınız dükkan eve teslim ediyor ardından samsung servisi gelip kurulum yapıyor ve garantinizi başlatıyor.
    Seçim size kalmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.