Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 26.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3837. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.006
Cevap
213
Favori
2.068.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38353836383738383839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N

    Takım beklentimin üstünde. L.Brown'u beğenemedim bi. (2 çeyrek için konuşmak doğru olmaz tabi.)

    maçın oyuncusu oldu :d






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarell Eddie adamım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentimin dışında bir maç oldu. Daha yüksek skorlar bekliyordum doğrusu.

  • Taraftar üzerindeki olumsuz hava biraz dağılmıştır. Bu takım şu haliyle geçen seneki takımdan çok daha iyi. Daha iyi olması olası. Rotasyon geniş, oyuncular hevesli.

  • Yalnız bu maç bence pek ölçü olmayabilir. Rakip de çok kötüydü, çok hatalar yaptı ona rağmen bir ara dönme sinyalleri verdiler maçta skor olarak.

  • Keyifli bir başlangıç oldu.


    Şansımıza F4 adayları ya da Zalgiris, Maccabi vs. gibi kafa ağrıtacak bir rakip gelmedi ilk maçtan. Gerçi geldi de bu Kızılyıldız geçen seneki Kızılyıldız değil.


    Karşımızdaki takım zorlandığımız kısımları değerlendirip bizi panikletecek bir takım değildi. Yine de bu tip görece zayıf bir rakibe her ne kadar seyircisiz de olsa sahamızda vurup geçmemiz güzel mesaj oldu  


    Lorenzo Brown fakir Larkin'i gibi   Zararı yok, böyle adamlar da lazım takıma, renk katıyor.


    Hamilton Vesely'i az da olsa rahatlatmış, alışınca daha da iyi olacaktır. Udoh'tan sonra senelerdir yanına düzgün bir uzun koymadık tek başına tüm yükü çeksin istiyoruz.


    Dyshawn Pierre herhalde takımda en fikrim olmayan oyuncu   Biraz da kadroda yeni oyuncu çok olunca gözümüz alışmadı herhalde, seçmek zor oluyor  


    Sonuç olarak kalitemiz, oynadığımız oyun her şey tartışılır ama geçen seneden daha çok heyecanlandırdığı kesin takımın. Pandemi sebebiyle garip bir havada oynanıyor zaten maçlar, bence takımı oturtmak için en ideal sene. Umarım bir şekilde play-off yapar hele bir de kendimizi F4'e atarsak tadından yenmez o zaman  


    Hayal kurmak da mı yasak kardeşim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Ekim 2020; 23:11:19 >
  • Fena başlamadık, eksikler var tabi ki ama beklenen birşey zaten. Umarım hızlı bir şekilde tekrar 'takım' olmayı başarırız :)


    İsmail Şenol, 'Obradovic'in molası' derken bi içim gitmedi değil  

  • Asvel kalitesinde kadro var deyip F4 bekleyemezsin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    maçın oyuncusu oldu :d



    Alıntıları Göster
    İlk iki çeyrek performansını beğenmedim fakat ikinci yarı oyununu beğendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk haftadan Milano balonu da patlıyordu Bayern in kotu hucumuyla mac uzadı.Ve son sanyelerdeki 3 luk ile macı aldılar.

    Daha ilk haftadan barca dısında butun balonlar patlıyordu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: huso

    İlk haftadan Milano balonu da patlıyordu Bayern in kotu hucumuyla mac uzadı.Ve son sanyelerdeki 3 luk ile macı aldılar.

    Daha ilk haftadan barca dısında butun balonlar patlıyordu.

    Real'de yenildi. Gerçekten ilk hafta çok sürpriz sonuçlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N

    Real'de yenildi. Gerçekten ilk hafta çok sürpriz sonuçlar var.

    Alıntıları Göster

    57 55 di Barca macı adamlar bombos ucluklerş atamadılar.25 6 idi sanırım sonradan mac degisti.İlk hafta Barca dahil hepsi patlıyordu.

  • Takım iyi görünüyor. Bir zamanların Maccabi'si gibi oluyoruz, bu iyi birşey... Oyuncuların çoğu yenilenmiş. Yeni gelenler de baya mücadeleci görünüyor. Şutu olan adamlar var, pota altını karartan adamlar var. Oynadıkça birbirlerini tanıyacaklardır ve FF konuşmak için erken belki ama neden olmasın?

  • Covid-19 sebebiyle diğer takımlar kadar hazırlık maçı oynayamamış bir takıma göre gayet iyi bir performans gösterdik ve üstüne üstlük yepyeni bir takımla. Takım savunmada kendinden beklenmediği kadar iyi olabiliyor, kimse bu kadar iyi savunma performansı beklemiyordu. Johnny Hamilton sanırım Ekpe sonrası ilk defa bu kadar iyi pota altı savunması ve bloklar izleten oyuncu oldu, henüz yaşı 26 uzun yıllar hizmet edecektir. Lorenzo Brown zaman zaman artistik hareketlere kaçsa da çok beğendiğim bir oyuncu, o yönünü törpülerse onun ve takım açısından daha iyi olacağını düşünüyorum. Edgaras Ulanovas'ın hazırlık maçlarından beri sonunda kendinden bekleneni yapabildiği bir maç oldu. EuroLeague'in en iyi savunma yapan guardlarından biri daha elimizde, Leo Westermann. O da sakatlıktan dönünce savunmanın dozajı iyice artar diye düşünüyorum. Ayrıca Nando'ya da değinmek istiyorum, takımı gerçekten sahiplenmiş ve geçen seneki oyununa nazaran çok daha 'yürekten' oynuyor fakat ben yine de onun 1 numarada kullanılmaması gerektiğini düşünenlerdenim. Çünkü zaman zaman çoooook basit ve abuk sabuk top kayıpları yapıyor, geçen sene de görmüştük bunları ondan.

  • Takımı fizik ve iştah olarak gayet iyi buldum, zaten herkesin dediği gibi oyuncuların hepsi iştahlılar. Savunmamız iyi göründü ama Kızılyıldız da çok savruk bir takım, onun da etkisi var.

    Henüz hazır olmadığımız çok belli, silbaştan kadro kurulduğu için gayet normal. Henüz ligdeki takımların çoğu hazır değil, o yüzden hafta hafta maçlara bakmak lazım.

    Benim düşüncem keyifli maçlar izleriz ama f4 yapamayız şeklinde, bunu da kabullenmek gerekiyor. İmkansız demiyprum ama gerçekleri de kabullenmek lazım. İlk hafta itibariyle lideriz, gayet güzel bir başlangıç :).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet ilk çıktığında genç menç diye heyecan yarattı tüm yetersizliğine rağmen ama sanırım 5.yılı .Ama halen aynı.Hatta çok daha yavaşladı artık.Çabukluk çok erken gitmiş ondan.Onun verdiklerini verecek 17-19 yaşında milyon tane uzun çıkar altyapılardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

    Ben Ahmet'ten ümidimi kestim artık. Melih ve Ahmet aynı anda oyunda olduğu zaman takımın basketbol iq'su düşüyor. Altyapıdaki kardeşlerimiz daha A takımda pişmeden Amerika'ya gitmek istiyorlar. Altyapı oyuncusuna güvenip takım kurmam.


    https://www.ubainternational.com.tr/gokhan-ozkan//


  • Kadınlarda gs derbisi var şu an.

    Canlı youtube yayını


  • Çoluk çocuk karşısında savunma yapamayan bir sürü siyah ile bu iş yürümez.
    tam bir mahalle takımına döndük,
    topu alan gidiyor.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38353836383738383839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.