Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 18.04.2024 19:30 | Beşiktaş Emlakjet Maçı (3631. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
84.965
Cevap
213
Favori
2.067.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36293630363136323633
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Ağır idmanlardan dolayı sakatlıklar oluyor diyen de var. Obradovic günde 2 olan idman sayısını teke düşürdü. En son şampiyon olduğumuz 2017 sezonunda günde 2 idman yapıyorduk. Real Madrid de geçen sezon çok sakatlık yaşadı. F4 öncesi sakatlıklar düzelince tam kadro halinde şampiyon oldular. Gece gördük işte. Klay Thompson basit bir pozisyonda çapraz bağı koptu. https://twitter.com/kaankural/status/1139406017714765824

    Başka biri de 6 sezonda tek şampiyonluk az demiş. Obradovic ilk 6 sezonunu geçirdiği Pao'da 2 şampiyonluğu var. Diğer 7 sezonda ise 3 şampiyonluk yaşadı. Hakem kurbanı olmasak 2016'da biz de şampiyonduk. Yani 6 sezonda Pao'daki gibi 2 şampiyonluğumuz olacaktı. Son 10 senede Real Madrid ve Cska'nın kaç şampiyonluğu var? 2. Bunları neden belirtiyorum. Her şeyi çok kolay sanıyorlar. Sadece 1 kere kazandık diye küçümsenen Eurolig şampiyonluğunu bir daha hiçbir Türk takımı kazanmayabilir.

    Alıntıları Göster
    Sizin demenize göre takımın fiziksel yorgunluğu yok diyorsunuz açık açık şimdi bunu dediniz . O zaman takımın bu halde kötü olmasında geriye tek ihtimal kalıyor takım hocayı sabote ediyor bilerek oynamıyor . Siz buna gerçekten inanıyor musunuz ? Bu oyuncu grubu bunu sizce gerçekten yapar mı ? Bakın iyi veya kötü burada oyuncuları da yeri geldiğinde eleştiren biriyim ama takımda bir değil iki değil tüm oyuncular fiziksel ve zihinsel bitmiş durumda . Bu takım kötü oynasa bile savaşan takımdı artık savaşacak hali bile kalmamış . Obradovic’i savunacağım diye yanlış yapıyorsunuz nasıl oyuncuları eleştirebiliyorsak onu da yanlışlarında eleştireceğiz kimse dokunulmaz diye bir şey yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Nasıl zihinsel bitmiş? Eksikliklere rağmen dün Efes yine ilk maç gibi belli dakikalar sayı atamadı. Biz hücumda kötü olunca skora yansımıyor doğal olarak. Esas sorunumuz pota altı. Fenerbahçe çok üçlük kullanan bir takım değil. Pota altımızı zayıf gören rakip bizi dış şuta zorluyor. Yani düzen dışına çıkıyoruz. Bizim buna çare bulmamız gerek. Ahmet vasat, sadece Melli ile idare etmeye çalışıyoruz. Arada Kalinic de pota altında oynuyor. Günde tek idman yapan takıma ağır idmanlar yaptırıyor demek eleştiri değildir. Benim Obradovic ile ilgili en büyük eleştirim Melih'i hiç oynatmasın. Daha önce de yazdım. Melih'in P&R savunması rezalet. Micic ve Larkin gibi delici oyuncular bu durumu affetmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 14 Haziran 2019; 15:10:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Basteryus

    Öyle demeyin renktaşlar, biz bugüne bugün tarihinde 10 defa Eurolig şampiyonu olmuş takımız, bu adam geldi 5 senede 1 kere şampiyon yaptı şansa bala, sonrada her sene F4'e kaldık diye övünüyolar sanki bişeymiş gibi (!)

    Hani bikaç tane trollcük var onların derdini anlıyorum da, diğer arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum. Normal sezonu mükemmel bitirmiş ve ciddi sakatlıklarla boğuşan takım ve hoca, bi anlık sendelemede nasıl bu kadar ağır eleştirilebiliyor. Kabul kötü bi sezon sonu geçiriyoruz ama takımın içinde olduğu durumu da görüyorsunuz. Her zaman herşey istediğimiz gibi olacak diye bişey yok, başarı için mücadele eden sadece biz değiliz. Şu ilk başarısızlıkta o gitsin bu gitsin kafasıyla futbolda yıllarımız gitti, burada da aynı şeyi yapmaya çalışıyosunuz farkında değilsiniz.
    Bu sezon başarısız olsak bile Obradovic ile yola devam etmeliyiz. 2007 yılında şampiyon olan Pao, 2008 sezonunda çeyrek finale bile kalamadan Top 16'da eleniyor. O sezon Fenerbahçe çeyrek final oynayıp Siena'ya elendi. Başarısız olan Obradovic'e güle güle demiyorlar. 2009'da yine Pao şampiyon oluyor. 2010 sezonunda Pao yine çeyrek finale bile kalamadan Top 16'da eleniyor. 2011'de yine şampiyon oluyorlar. Yani Obradovic Pao'da da başarısız sezonlar geçirdi ama miadı doldu, yollayalım demediler. Son ana kadar takımda tutmaya çalıştılar. Bizim şimarık taraftara Obradovic fazla. Obra gittikten sonra zaten bir daha böyle bir dönem yaşayacağımızı sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    Paşam kimi görmek ister antrenör olarak..

    Alıntıları Göster
    Seni görmek isterim hemşehrim. Seneye bitiyor obradovicin sözleşmesi sanırım eğer uzatmayacaklarsa ki böyle devam ederse uzatmazlar bence şimdiden bakıyorlardır alternatiflere benim tercihimi dikkate almayacaklarına göre sıkıntı yok. Obradovici bulan yine niye iyi bir hoca bulamasın?
  • Bizim ülkemizde spor değil, başarı seviliyor. Her şeye sonuç odaklı bakılıyor. Bu konuda da bir örneği var. Obradovic gitsin diyen bile var. Fenerbahçe taraftarının bir kısmında inanılmaz bir cahillik var. En iyisine sahipken gitsin demek için çok acayip kafalar yaşamak lazım. Sezon başında Ennis'i kaybettin ki bu Ennis Zalgiris maçında iyi bir performans gösterip takıma adapte olmaya başlamıştı. O dönem pazar dar olduğu için Olimpiakos ile F4 tecrübesi de olan Green'i aldın. Kağıt üstünde mantıklı bir hamleydi. Sezon ortasında Joffrey'i kaybettin. Sezonun en önemli bölümünde Vesely, Kalinic ve Datome'yi kaybettin. Kaybettiğin adamlar Ahmet, Barış ve Ergi değil. Yıllardır beraber oynayan, ana rotasyonda önemli yer kaplayan 3 adam. Bu adamlardan ikisi hazır olmamasına rağmen F4 de çıkıp oynadı ve başarısız olduk. Normal şartlarda oynamaması gerekiyordu. Şimdi de lig finali oynanıyor ve biz 4 yabancıyla oynarken, karşı taraf 5 yabancı ile oynuyor ve istediği gibi yabancılarını rotasyona sokabiliyor. Yani eleştiri yaparken az mantıklı olun. X bir takımın ana rotasyonundan 3-4 oyuncunun olmadığını düşünün. Obradovic'i eleştirirken masadaki malzemeye bakın. Bu takım bu sezon "sağlıklı" kaldığı dönemde EL yeni formata geçtikten sonra 25-5 ile rekor kırdı. İç sahada 15/15 yaparak rekor kırdı. Bir Türk takımı ilk defa normal sezonu lider bitirdi. O zaman "Dünyanın en güzel takımıydı" da şimdi ne oldu ? Eleştirecekseniz az durumu göz önünde bulundurarak eleştiri yapın. Ayıp ya gerçekten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FDA1336A

    Nasıl zihinsel bitmiş? Eksikliklere rağmen dün Efes yine ilk maç gibi belli dakikalar sayı atamadı. Biz hücumda kötü olunca skora yansımıyor doğal olarak. Esas sorunumuz pota altı. Fenerbahçe çok üçlük kullanan bir takım değil. Pota altımızı zayıf gören rakip bizi dış şuta zorluyor. Yani düzen dışına çıkıyoruz. Bizim buna çare bulmamız gerek. Ahmet vasat, sadece Melli ile idare etmeye çalışıyoruz. Arada Kalinic de pota altında oynuyor. Günde tek idman yapan takıma ağır idmanlar yaptırıyor demek eleştiri değildir. Benim Obradovic ile ilgili en büyük eleştirim Melih'i hiç oynatmasın. Daha önce de yazdım. Melih'in P&R savunması rezalet. Micic ve Larkin gibi delici oyuncular bu durumu affetmez.
    Anlamadığınız nokta sorun düzen dışında çıkmak değil takımın fiziksel olarak çok yorgun olmasından kaynaklanıyor . Takımın sahada hücümda ve savunmada hali kalmamış dikkatli izleyin oyuncuların yüzlerine de bakın ana sorun takımın fiziksel yorgunluğu onun için boş şutlar kaçırıyoruz ve bu tek değil tüm oyuncularda var . Melih berbat doğru ama diğerleri de kötü yani bana şu oyuncu iyi diyebileceğimiz oyuncumuz yok .

    Zihinsel bitiş takımın mağlubiyeti kabul edişi bırakışıdır bunu bu maç çok net gördük . Efes çok iyi oynamıyordu ama bizim takım fiziksel olarak bittiğinden zihinsel olarak da bunu kabullenip maçı kazanmak için savaşamadılar . Bakın iyi kötü oyun o bu sistem değil rakip takım değil asıl ana sorun bizim takımda Efes kötü takım demiyorum tabi ki iyi takım ama şu an asıl rakibimiz kendimiziz .

    Tek idmanda neler yapıldığını detaylı biliyorsanız paylaşın biz de bilelim ben bilmiyorum ama sahada gördüğüm kadarıyla oyunculara çok ağır geçiyormuş . Ekpe Udoh bu ağır idman programından çok şikayetçiydi bizden ayrılıp NBA’e gitmesinin bir nedeni de buydu . Sene başından beri rotasyon düzgün ayarlanamadı Obradovic takımı çok yordu ben o zamanlar burada dedim TBL’de Euroleague’da oynayan oyuncuları oynatmasın yapmasın yormasın TBL zaten sezon zayıf rakipler Egehanlar Barışlar oynasın Final Four ve Playoff dönemine sağlam girmek önemli diye . Euroleague ve TBL’de ligi lider bitirmek hiç bir şey ifade etmiyor Euroleague ilk 4 , TBL 2.’lik gayet yeterli önemli olan buralara sağlıklı girmekti . Ama Obradovic her maçı kazanacam diye oyuncuları yordu ve takımdaki oyuncular ya sakatlandı ya sahada fiziksel olarak bitti . Bunların hepsi tesadüf şansızlık değil bir oyuncudan iki oyuncudan bahsetmiyoruz genel takımdan bahsediyorum .

    Daha fazla artık bu konu hakkında yazmayacağım yeterince sorunu belirttim . İnşallah seri sonunda şampiyon oluruz . Şampiyon olmak için taraftar yarın rakibe ve hakeme çok büyük baskı kurup bir dakika susmadan bağırıp çağırmalıdır . Taraftar gruplarımız pota arkalarını istedi kesinlikle onlara verilmelidir o oturan tiyatrocularıda paraları bu seride iade edilmelidir . Bundan sonra da o pota arkalarını hep taraftar gruplarına versinler . Seyircimiz aynı şekilde Sinan Erdem’e de büyük çıkarma yapmalıdır . Seyirci baskısı ve Ergin’i sapıttırırsak ki zaten delirmek için yer arıyor böylece takımımıza da kendine güveni gelerek şampiyon olabiliriz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Size göre bitik olan takım evine 2-0 olarak da dönebilirdi. Ekpe Udoh'un oynadığı son sezondan sonra tek idmana döndük. Doğru olan da budur. Sizin mantığınıza göre ağır idman yapıyorsak geçen sezon da çok sakatlık probleemi yaşamamız gerekirdi. Geçen sezon çok ciddi durumlar yaşamadık. En çok sakatlık sorunu yaşadığımız sezonlar 2017 ve 2019. 2017'de play-offlar öncesi sakatlıklar düzeldi. 2019'da Kalinic, Datome ve Vesely'nin F4 öncesi sakatlanması büyük şansızlık. Eurolig MVP olmuş pota altı oyuncun yok. Rakip elbette bunu değerlendirir. Efes'te Micic'in oynamadığını düşün. Datome de bizim için çok faydalı oyuncu. Neyse, Obradovic'in tek idmanla ilgili yorumu:


    İsmail Şenol: Bu takvimde aylık planlama ya da maçlık planlama yapmak çok zor. Sezon içi planlarınızda ne gibi değişiklikler yaptınız? Sezon içinde "takımım Mart'a hazır olmalı" ya da "fiziki düşüşler gösteririz" diye düşünüyor musunuz?

    Obradovic: Hayır, ben takımımın başından sonuna kadar hazır olmasını isterim. Bu kolay değil, neredeyse imkansız. Bunu bildiğim için, daha önemli maçlara hazır tutmak istiyorum. Bu sene nasıl çalışacağımızı söyledim. Günde sadece bir idman yapacağız. Bu şekilde devam etmek istiyorum. Oyuncuarın tepkisi harika, bu işi sevdiler. Daha çok boş zaman, daha çok bireysel çalışma demek. Her şey bu şekilde gidecek. Göreceğiz. Konuşmanın başında söylediğim gibi, geçen seneden tecrübemiz var. Her şeye hazırlıklı olmalıyız. Rakiplerin motivasyonu üst düzey olacak. Avrupa Şampiyonuyuz, Türkiye Şampiyonuyuz.

    http://tr.beinsports.com/haber/basketbol-degisiyor-ama-bir-sey-hic-degismez
  • eskiden bu forumda aklı başında basketbolü bilen ona göre eleştiren,güzel bilgiler paylaşan arkadaşlar vardı şimdi ise cahilce ve acımasızca eleştri yapanlar la dolmuş.aklı selim ile eleştri yapanlara sözüm yok ama onu söyleyeyim.ya arkadaşlar siz nasıl sporseversiniz,takım sporlarında hiç mi görmediniz bi takımın formsuz kötü zamanları olduğunu.kabul edelim dün çok kötü oynadık,çok kötü şutlar attık,maçın için gireceğimiz zaman çok kötü toplar kaybettik.yani komple kötüydük,teknik ekipten oyunculara kadar.ama bu her zaman böyle olacağı anlamına gelmez.takım rotasyonu daralmış,euroligden eli boş dönmenin motivasyon eksikliği var,sakatlar vs vs. yani olabilecekl en kötü şeyler aynı anda üst üste gelmiş biraz insaflı olun.tamam bütçe büyük.istenilen başarı gelmedi bu sene ama karşıda da iyi takımlar var bize karşı iyi olanlar var.koçu,oyuncuları eleştirelim ama sezon içinde herşey yolundayken burda tatava yapmadık mı dünyanın en güzel takımı diye..şimdi de kötü bir dönemdeyiz.yukarda arkadaşın biri obradoviçi nasıl buldularsa başkasını da bulurlar demiş.allah aşkına bu nasıl bi yorumdur.alt aypıdan oyuncu çıkarıyorsun nedir bu.10 yıl önce obra fenere gelecek deselerdi hangimiz inanırdık.kurduğumuz organizasyon evet pahalı olsa bile yoketmek bu kadar kolay olmamalı.2. maçta melli o topu sokabilse bunları konuşmaycaktık belkide ama işte spor bu olmadı ne yapalım,dünde kötü oynadık geriye düştük ama seri daha bitmedi.biz bu takımın çok zor durumlardan alnının akıyla çıktığını defalarca gördük yine çıkacaktır yeterki oyuncular kafa olarak buna hazır olsunlar ki ben inanıyorum seriyi kazanacağımıza.ergin atamandan günahım kadar hazzetmem ama final four dahil son kazandığı 3 maçta iyi oyun yanısıra acayip şekilde şansta yanlarındaydı,misal bobua( ismini okunuşu gibi yazdım kusura bakmayın) bir daha o şekilde şut atabilir mi,micic o kadar uzaktan şut sokabilir mi belli değil.karamsar olmaya gerek yok.obranı da şanssızlığı tek uzunumuz ahmet'in çok kötü maçlar çıkarması,melih'in 2 maçtır sıfır çekmesi...34 te 5 kabul edilebilir bi yüzde değil ama olabiliyor işte,emnin olun iş 7 maçada kalsa seri bizim olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Toad

    Seni görmek isterim hemşehrim. Seneye bitiyor obradovicin sözleşmesi sanırım eğer uzatmayacaklarsa ki böyle devam ederse uzatmazlar bence şimdiden bakıyorlardır alternatiflere benim tercihimi dikkate almayacaklarına göre sıkıntı yok. Obradovici bulan yine niye iyi bir hoca bulamasın?

    Alıntıları Göster
    Eyvallah toprağammm. Adam kendini kanıtlamış biri daha üstünü var mi bildiğin seçenekleri Yaz ki bakalım arkaplanlarina.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    Eyvallah toprağammm. Adam kendini kanıtlamış biri daha üstünü var mi bildiğin seçenekleri Yaz ki bakalım arkaplanlarina.

    Alıntıları Göster
    İyi de obradovic mi kanıtlıyor bir tek kendini? Bu sene cska aldı kupayı itudis kötü bir hoca mı? Zalgris bile ne kadar zorladı bizi jasikevicius kötü hoca mı? Laso kötü mü atıyorum. Obra en iyi koçlar arasında ben aksini asla söylemedim. Ben bu seneki halini tavırlarını ve takımı hiç beğenmedim. Dünkü efes maçını da alabilirdik inadından vazgeçseydi. Oynamayan adamları tutuyor oyunda bilerek mi yapıyor anlamadım sıkıldı mı bilmiyorum buradan ama geldiği zamanlardaki gibi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Toad

    İyi de obradovic mi kanıtlıyor bir tek kendini? Bu sene cska aldı kupayı itudis kötü bir hoca mı? Zalgris bile ne kadar zorladı bizi jasikevicius kötü hoca mı? Laso kötü mü atıyorum. Obra en iyi koçlar arasında ben aksini asla söylemedim. Ben bu seneki halini tavırlarını ve takımı hiç beğenmedim. Dünkü efes maçını da alabilirdik inadından vazgeçseydi. Oynamayan adamları tutuyor oyunda bilerek mi yapıyor anlamadım sıkıldı mı bilmiyorum buradan ama geldiği zamanlardaki gibi değil.

    Alıntıları Göster
    Normal sezonu izledin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain

    Normal sezonu izledin mi?

    Alıntıları Göster
    Güzel maç olursa izliyorum ligi. Euroleague'de de arada kaçırdığım maçlar oldu ama izledim. F4 ve sonrasını kaçırmadım zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Toad

    İyi de obradovic mi kanıtlıyor bir tek kendini? Bu sene cska aldı kupayı itudis kötü bir hoca mı? Zalgris bile ne kadar zorladı bizi jasikevicius kötü hoca mı? Laso kötü mü atıyorum. Obra en iyi koçlar arasında ben aksini asla söylemedim. Ben bu seneki halini tavırlarını ve takımı hiç beğenmedim. Dünkü efes maçını da alabilirdik inadından vazgeçseydi. Oynamayan adamları tutuyor oyunda bilerek mi yapıyor anlamadım sıkıldı mı bilmiyorum buradan ama geldiği zamanlardaki gibi değil.

    Alıntıları Göster
    Tamam seçenekleri ogrendim inşallah yönetim bu seçenekler içinden biri ile anlaşır.

    Ama transfer bütçesi konusunda obra kadar toleranslı olamayabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Toad

    Güzel maç olursa izliyorum ligi. Euroleague'de de arada kaçırdığım maçlar oldu ama izledim. F4 ve sonrasını kaçırmadım zaten.

    Alıntıları Göster
    Euroleague'i sordum zaten. Euroleague normal sezonunun tamamını izlemiş olan birisi Obradovic burdan sıkılmış, takımı hiç beğenmedim gibi yorumlar yapmaz. Tam kadroyken en zor deplasmanlardan üst üste galibiyetlerle dönerken de böyle mi düşünüyordun yoksa kaçırdın mı o maçları?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 14 Haziran 2019; 20:59:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    Tamam seçenekleri ogrendim inşallah yönetim bu seçenekler içinden biri ile anlaşır.

    Ama transfer bütçesi konusunda obra kadar toleranslı olamayabilirler.

    Alıntıları Göster
    Ben öylesine söyledim yani kendini kanıtlamış olayına girince. Bu hocalar arasında jasikevicius eşleşmede korkuttu beni çok ama bizim de kötü olmamız da bir etken. Bütçe konusunda ise şöyleymiş bu seneki bütçeler tam olarak;



    Çokta eli kısıtlı değilmiş obradovicin. Bence takımda çok çöp var. Udoh ve Bogdanovic gibi adamlar geldi bu takıma başarıyı sadece obradovice yazmakla olmaz ama ondan almakla da olmaz. Euroleague istiyorsak çok kaliteli oyuncularımız olmalı şuan takımda çok oyuncu yok bence öyle. Guduric ve Melli gibi adamları sevmiyorum şahsen. Bir de asıl eleştirim tamam sakatlık sıkıntısı vardı ama sahadaki oyuncular niye hiç oynamıyor kaç maçtır buna sinir oluyorum obra gibi disiplinli hoca nasıl adam edemiyor bunları kaç maçtır. Euroleague efes maçında efes çözmüştü bizi dün yine aynı maçı izledik tamamen aynıydı hemde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coobain

    Euroleague'i sordum zaten. Euroleague normal sezonunun tamamını izlemiş olan birisi Obradovic burdan sıkılmış, takımı hiç beğenmedim gibi yorumlar yapmaz. Tam kadroyken en zor deplasmanlardan üst üste galibiyetlerle dönerken de böyle mi düşünüyordun yoksa kaçırdın mı o maçları?

    Alıntıları Göster
    Siz sanırım sezon sonrası olan maçları lig maçları ile bir tutuyorsunuz. Ben çoğunu izledim çoğu maç mis gibi oynadık ama şimdiye kadar zaten hep iyiydik f4'a kadar geliyoruz obra sağolsun hep. Ama takımda mücadele yok resmen ne oldu yani bu takıma. Dünkü maçı alabilirdik bence ama takım resmen istemiyor gibiydi sanki. Pota altına giremiyoruz üçlük deneyelim belki tutar oyunu mu oynadık yani biz planımız yok muydu hiç? Beni sinir eden takımı mücadele ederken görememek. Obradovici çok seviyorum ben zaten burada bana yorum atan bazı insanlar gerçeği çarpıtıyor sövüyor sayıyıorum gibi davranıyor ama ben sadece bu seneki takımı sevmedim ve niye hala güzel bir kadromuz yok çöplerle dolu bunu anlamıyorum. Bütçemiz de az değil niye değerlendiremiyor ki.
  • OzAman bütçe biraz daha yüksek olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Bizim ülkemizde spor değil, başarı seviliyor. Her şeye sonuç odaklı bakılıyor. Bu konuda da bir örneği var. Obradovic gitsin diyen bile var. Fenerbahçe taraftarının bir kısmında inanılmaz bir cahillik var. En iyisine sahipken gitsin demek için çok acayip kafalar yaşamak lazım. Sezon başında Ennis'i kaybettin ki bu Ennis Zalgiris maçında iyi bir performans gösterip takıma adapte olmaya başlamıştı. O dönem pazar dar olduğu için Olimpiakos ile F4 tecrübesi de olan Green'i aldın. Kağıt üstünde mantıklı bir hamleydi. Sezon ortasında Joffrey'i kaybettin. Sezonun en önemli bölümünde Vesely, Kalinic ve Datome'yi kaybettin. Kaybettiğin adamlar Ahmet, Barış ve Ergi değil. Yıllardır beraber oynayan, ana rotasyonda önemli yer kaplayan 3 adam. Bu adamlardan ikisi hazır olmamasına rağmen F4 de çıkıp oynadı ve başarısız olduk. Normal şartlarda oynamaması gerekiyordu. Şimdi de lig finali oynanıyor ve biz 4 yabancıyla oynarken, karşı taraf 5 yabancı ile oynuyor ve istediği gibi yabancılarını rotasyona sokabiliyor. Yani eleştiri yaparken az mantıklı olun. X bir takımın ana rotasyonundan 3-4 oyuncunun olmadığını düşünün. Obradovic'i eleştirirken masadaki malzemeye bakın. Bu takım bu sezon "sağlıklı" kaldığı dönemde EL yeni formata geçtikten sonra 25-5 ile rekor kırdı. İç sahada 15/15 yaparak rekor kırdı. Bir Türk takımı ilk defa normal sezonu lider bitirdi. O zaman "Dünyanın en güzel takımıydı" da şimdi ne oldu ? Eleştirecekseniz az durumu göz önünde bulundurarak eleştiri yapın. Ayıp ya gerçekten


    Arkadaş açıklamış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edirneli86

    OzAman bütçe biraz daha yüksek olmalı.
    Ayırabilirlerse ayırsınlar tabi kulüp sıkıntıda biliyorum ama cska ile de çok fark yokmuş aramızda mesela. Tamamen para da getiriyor diyemeyiz kupayı tabi ama takım çöp maalesef bu sene. Bir de ben mi çok fazla şey bekledim acaba obradovicten daha fazla kazandırır diyordum euroleague için. Tabi her şey kazanmak kupa değil ama takımı böyle mücadele etmiyorken izleyince ben kahroluyorum şahsen. Sıkıntı neyse çözsün yeter bana niye iyi hocayı takımdan yollamak isteyeyim yoksa. Bu seneki halini pek sevemedim hocanın ben sezon sonlarına doğru özellikle. Takım dinlemiyor sanki hocayı ya da hoca çözüm bulamıyor bazı şeylere.
  • Şu her mağlubiyette Obra'ya sallayan tipler, bilin ki bol miktarda küfre maruz kalıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 36293630363136323633
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.