Şimdi Ara

Biri Bizi Gözetliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinan bu hafta gidici gibi.

    Northerner
    www.northerner.sayfasi.com<img src='http://powerstorm.sitemynet.com/xx.gif' border=0>
  • Bu hafta
    Melih birinci,
    Eray ikinci,
    Sinan ucuncu,
    gidici olan tek biri var oda Zeki...
    bu sartlar Melih birinci olursa eray olursa sinan gider evet...

    iCQ:13522744
    http://fpsgame.com
    canerce@hotmail.com
    To Be Or NoT To Be!<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
  • Gördüğüm kadarıyla Melih kendine bir strateji belirlemiş en azından Eray'la aralarında geçenlerden sonra, Eray'a daha yakın olan isimleri eliyor, örneğin Melike, Dilek, bu hafta sonu yine Eray ve Melih 1-2 olursa Eray hiç affetmez Sinan'ı gönderir. Bu arada Zeki orda benim en beğendiğim çocuk, temiz, saf, kimseyle takışmaz, çalışkan. Ne varki pek şanslı göremiyorum onu çünkü bir imaj, bir karizma yapma peşinde değil. Yani diğerlerine bakınca hepsi belirgin özellikleriyle ortay çıkıyor, Eray felsefi, Melih kızların hayranı, Sinan dans ediyor sempatik, Berra (İngilizce şarkılar söylüyor, ayrıca çok iyi provakatör.

    Astek
  • Walla melih mi elense eraymi elense hiç emin değilim ya sizce?bir kere eray veya melihten başkalarını unutun çünkü onlar elenecekler puanlara bi baksanıza 39 a 38 yani ben melih kazansın diyorum..ya siz?tabii erayda olur ben 2 side kazansın diyom ama nerde..
    Erayda çok akıllı adam ama liderlik tipi onu maafediyor yahu
    walla rtük e birlikte bi c4 yapıp göndersek hiç fene olmaz bence <img src=icon_smile_evil.gif border=0 align=middle>
  • Arkadaşlar bence şu "beğenmeyen izlemesin" mantığından biraz uzaklaşalım. Biz böyle söyledikçe bize kalitesiz yapımları izletmeye devam ediyorlar çünkü. Elinde kumanda var istediğin kanalı aç diyorsunuz hepiniz, ama artık bu kalitesiz yapımlar her kanalda var. Sırf BBG değil. Yok pazar magaziniydi yok en gerçek televolesiydi derken artık kaliteli yapımın ne olduğunu bile unutmaya başladık.

    &*-%
  • Şimdi açıkçası sevgili Raistlin kardeşim dediğin doğru,ancak herkesin farklı farklı zevkleri var, yani o programında hitap ettiği kesim var. Açıkçası ben sadece eleme akşamı izliyorum ama her akşam izleyen de olabilir. Birde ilgi var biliyor musun, 100 Milyar varya, yani bu medyacılar insan psikolojisini ve sosyolojiyi gerçekten iyi bilenler, yani bizim burda bunu tartışmamız bile raytinglerinin ne denli yüksek olduğunu gösteriyor, çünkü burda her konu tartışılmıyor. Yani bu programı izleyenleri de kınayamayız, izlemeyip sert eleştiri yapanlarıda. Kaliteli bir program mı? Hayır sana katılıyorum, kalitesiz ama izlemeyeceksen izleme, zapla mantığı doğru mu? O'da yanlış. Şimdi bu yazılardan şu mantığı çıkaranlara peşin cevap vereyim: KALİTESİZ program diyorsun, cumartesi akşamı da olsa ilgi duyup izliyorsun MANTIĞI ile hareket edenlerde yanlış. Bu kadar yanlış arasında DOĞRU olan nedir peki?
    Herkes, özgürce düşüncesini söyler, o onun fikridir. Kimse başkasının avukatlığını, savunmasını yapmamalıdır, kendi özgün düşüncesini söylemelidir.

    Astek




  • kardeşim tamam da!!! televole ye falan kızıyoz ama seyrediyoz o zaman seyretme dimi?

    hadi iyi akşamlar
  • Ben genel olarak söyledim, çünkü fazla televizyon izleyemiyroum. Günde ancak 2-3 saat televizyon seyrediyorum, bununda 1 saati kesinlikle haber, açıkçası benim oturup hafta içi BBG'yi izlemek için mantıklı bir sebebim yok, bana birşey katmıyor tabi bu benim düşüncem, belki öyle insanlar vardır ki onlara birşey katar, saygı duyarım. Herkes tek tip değildir, olmamasıda lazım, ama olması gereken eleştiri getirmektir, eleştiri getirenlerede izlemezsen izleme, zapla demek boşvermişliği ifade eder.
    Mesela bir arkadaş kız ve erkeklerin aynı odada kalmalarına eleştiri getirdi, bu birtek onun düşüncesi değil, siz Doğu Anadolu ve Karadeniz'de böyle birşey deseniz ayıp karşılanır ama batıda hoş karşılanabilir. Şimdi siz bu eleştiriyi kökten reddederseniz karşınıza yalnız bu eleştiriyi yapanı değil aynı zamana bu düşünceye sahip insanlarıda almış olursunuz. Siz bunu ne kadar masum olarak değerlendiriseniz değerlendirin veya aileleri ne kadar bunu tasvip ederlerse etsinler bu Türkiye gerçeğini değiştirmez. Ama bildiğim birşey var BBG evindeki o çocuklar bizlerden birileri. Şunu unutmayalım, devrimiz emperyalizm devri, çoğu kişi paranın esiridir. Yani para insanı öyle değiştirebilir ki kişilik onun altında ezilebilir, ona göre yön değiştirebilir. Ne mutlu aksi olan insanlara.

    Astek




  • ben bbgyi izlemek istemiyorum ama ne mümkün
    hergün en az yarım saat günün özeti,bir saat görmedikleriniz duymadıklarınız,gün içinde ara sıra canlı bağlantılar,bi de bunlar yetmiyor yazılı basına bile konu oluyorlar
    sıkıysa izleme,showtvyi kapasan yazılı medyada,gazteyi okumasan,izlediğin filmin ortasında canlı bağlantı
    zorla empoze ediyorlar yarışmayı adama
    bi de bunlar onbeş kişiyi yüz gün bile çekemiyorlar ama bizim burdaki yurtlarda insanlar mecburen yüzlerce kişiyi senelerce çekiyor ve de bırakın para almayı yurda para bile ödüyor(sonuçtada o ortamda sevmezede o insanlarla yaşayabiliyor)
    bunlardan birini yurda yollasan ertesi gün intiar eder artık
    bir de tamam batılaşalım diye şaçmalıklar yapmanın anlamı yok ama hala ve hala bir kızla bir erkeğin son derece arkadaşca biçimde aynı odada uyumasını absürd bulmak da biraz gerikafalılığa giriyor
  • Gerikafalı güzel bir tabir değil, bunu belirtmek için cevap verdim, çünkü bu söylediğin Türkiye'nin yarısına ithaf oluyor. Kendi görüşünü savunurken karşı tarafa ki aynı milletteniz böyle çirkin ithamlarda lütfen bir daha bulunmayalım.

    Astek
  • Grafi2000.com da Eray icin yapilmis bi animasyon var izlemeyen varsa izlesin ehe tipatip benzemis...

    iCQ:13522744
    canerce@hotmail.com
    http://fpsgame.com
    To Be Or NoT To Be<img src=icon_smile_wink.gif border=0 align=middle>
  • kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yok fakat bazı şeyleri de yavaş yavaş aşmalıyız
  • hahaha ne buldum
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: Will

    hahaha ne buldum



    aaa benden önce hortlatmış bu
  • bu ne ya forumu hortlaklar bastı herkes bişi hortlatıyo.
  • quote:

    Orijinalinden alıntı: asistan

    arkadaşlar ben bu programın rtuklenmesini kınıyorum.

    selamın aleykum


    görüyorumki genelde buraya mesaj yazanların geneli yüzbaşı, binbaşı ve albay.
    bence bu konu buraya niye açılmış belli.
  • Waş be kardeşim adam ne hortlatmış be
  • anneee burda hortlak var
  • Bu topictede ayrı bir versiyonu var programın " Biri Topic'leri hortlatıyor" ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 29 Ağustos 2005, 1:20:52 >
  • ya 2001 de tartışılan bbg nin bugün gündeme getirlmessi kdr saçma bişi yok ......
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.