Şimdi Ara

hangi marka türk dostudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • amerika almanya italya japonya fransa kore ingiltere isviçre en çok türk dostu olanlar kimler sizce hangi markayı almalıyız milliyetci olarak japonya koregibi geliyor bana



  • TABİKİ KORE
  • özellikle apoya kucak açan italya idi. bu yüzden italyan otomobillerine gıcık oluyorum. 2. sırayıda fransız otomobilleri geliyor. fransızlarda italyanlardan pek aşağı değiller. Yuh yanii, gözümüzün içine baka baka nerede ise apoyu salacaklardı. bu arada yunanistanın bu konudaki tutumunuda hatırlamakta fayda var..

    sırf bu yüzden gidip Hyundai aldım. en azından verdiğim paranın 1 kuruşu bile o cani yardaakçılarına gitmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 31 Ağustos 2007; 23:16:23 >
  • Ne alakası var? Türk dostu marka ne demek?

    Her markanın bir tek dostu vardır: Kâr. Gerisi hikaye..
  • helal sana kardeş eurovizyonda yalamalar bize puanlar verirler fransa ve almanya kaz gelecek yerden tavuk esirgememek amerikada hondayı baş tacı yapar bir çeşit özürdilemek gibi kore tabii türk dostu
  • para dostum kazansın
  • şimdi biraz alakasız olmuş parayı her ülke düşünür nerden kar etsem diye ama normal sevgi saygı ilişkileri kore ve japonlarla çok iyiyiz.

    hatta şöyle birşey söyliyim size.

    japonlarla türklere kan testi yapmışlar yaklaşık 30.000 kişi kadardı heralde.Kanlardaki birşey birbirine çok yakın çıkmış bu kadar yakınlıkta ancak 2 kardeşte olabiliyormuş.Japonlar Türkleri gerçekten sever zaten bizim soyumuzdan geliyor onlar.Ama onlar g*tü kurtardı bizimki hala açıkta
  • evet açıkta valla
  • Tabikide Japonlar

     hangi marka türk dostudur?


    birde korelileri unutmamak lazım
  • 1- Japonya ve Kore Türklere vize uygulamıyor. Pasaportunuzu cebinize koyup, uçağa atlayıp elinizi kolunuzu sallayarak bu ülkelere girebilirsiniz (1 ay süreyle turistik amaçlı).

    2- Honda, Toyota ve Hyundai'nin Türkiye'de fabrikaları var. Buradaki istihdam ettiği işçiler, mühendislerden, bunların ulaşımı, servisi, yemeği, tadilatı, inşaatına, yan sanayiine kadar bilumum alanda aileleri ile birlikte onbinlerce insanın ekmeğini kazanmasına yardım ediyorlar, ekonomiye katkıda bulunuyorlar + vergi ödüyorlar.

    3- 2002 Dünya kupası sırasında (şu Dünya 3.sü olduğumuz) Korelilerin pasaport kontrol, ülkeye giriş bölümünde Türkleri, sadece Türkleri, Kore vatandaşlarına tahsis edilmiş bankolardan almaları diğer tüm ulusları "diğer ülke pasaportları" diye ayrı bir bölümden almaları UNUTULAMZ! Kore'de bir Türk olarak saygı ve itibar görürsünüz.

    4- Uzakdoğu araçları bol donanımlı, sorunsuz, sağlam ve emsalleriyle mukayese edilmeyecek kadar makul fiyatlıdır.


    Daha bir sürü madde yazabilirim. Çok önemli değil.


    Benim tercihim her zaman ama her zaman için uzakdoğu markalarıdır: Toyota, Honda, Hyundai ve diğerleri

    Benim yeminim var Avrupa arabası almayacağım diye! Bana göre mutlaka alınacaksa Avrupadan alınabilecek 3 marka var: BMW, Mercedes, Volvo.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: iasonion

    Ne alakası var? Türk dostu marka ne demek?

    Her markanın bir tek dostu vardır: Kâr. Gerisi hikaye..



    +99999999
  • Uzakdoğudan gelen bir milletiz avrupallıaraın bizi sevmediği hatta ilk fırsattta bizi bu topraklardan sürmek istediği ve bize gıcık oldukları apaçık ortada bu yüzdene bize yapmadıkları şey kalmadı kalmazda.Ne ingiliz'i ne italyan'ı ne fransız'ı ne çeki ne macarı hiç birisi sevmez ve şu anda uyguladıklar taktikte kaleyi içiten fet etme taktiği.Kültürü boz milliyetçiliği bitir yabancı hayranlığını arttır sonra yapamyız duygusunu yerleştir ve sömür daha sonrada ülkeyi işgal et.Bize uygulanan taktik şu anda bu onun için bütün avrupa devletleri, hatta avrauplıadan bozma ingiliz bozuntusu amerikanlarda amaçlarına kadar aynııdır, oldum olası sevmem bu ülkerlri çünkü tarihten gelen düşmanızmızdır kendileri. Ve aslında onlarıda anlayabiliyorum atalarımız zamanında az tepelerine binmemiş az yönetmemiş onları ama anlayamadığımn şey bunları türk halkı çok feci şekilde unutmuş ve iyi bilmiyor ve adamlar şu anda bizle her fırsatta dalga geçiyor ülkemizde deyim yerindeyse at oyanatıyor ve biz her fırsatta bu adamlara yarnmaya çalışıyoruz bunu muhakkak bilmeyerrek yapıyoruz çünki sürekli uyutuluyoruz. ONUN İÇİN ÖZÜMÜZ UZAKDOĞU BİZİM İÇİN AVRUPADAN ÇOK DAHA İYİDİR HİÇ KUŞKUNUZ OLMASIN.




  • Avrupalılar olmadığı kesin bende Tercihimi uzak doğulardan taraf kullanıyorum....


    Özellikle Fransızlar, çok gıcık olıyorum onlardan. Reno ve pejoyuda sevmem o yüzden. hadi diğerlerinin tutumu belli bizden gıcık alıyorlar. Fransa tam bir oynak. Eğer tarih kitaplarını okursanız. Ne demek istediğimi çok kolay anlarsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iasonion

    Ne alakası var? Türk dostu marka ne demek?

    Her markanın bir tek dostu vardır: Kâr. Gerisi hikaye..


    tabiki hepsinin amacı kar ama parayı biz kazanamıyosak dostumuz kazansın...

    Kore,Japonya
  • Guzel bir topic ama konu disinda olmasi gerekiyor, buradan devam edebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben ve ailem olarak hep uzakdoğu markaları tercih ederiz.Benimde avrupa markaları almıycağım yeminim var.Ama eğer alıcak olsam.LAND ROVER,Mercedes,Bmw
  • Ülkeye en çok yatırım yapan firma hangisiyse o
  • vatan sever arkadaşlarıma sonsuz selamlarımı sunarım budünyada ve öteki dünyada güzellikler dilerim
  • Bu konu tartışılır güzel bir konu. Ama hangimiz araba alırken üreten ülkenin müttefikimiz olup olmadığına bakıyoruz? Tasarımı,fiyatı kıvırı zıvırı. O kadar idealist olamıyoruz malesef.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iasonion

    Ne alakası var? Türk dostu marka ne demek?

    Her markanın bir tek dostu vardır: Kâr. Gerisi hikaye..

    Katılıyorum. Amaç bize zarar veren ülkelerin mallarını almayarak ayar vermek ise tartışabiliriz. Yoksa dinleri imanları para. Şunu da unutmayın ki dünya globalleşti. Bir markaya ambargo uygulamaya kalksak ucu bize dokunabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.