Şimdi Ara

Amazon.com dan HD DVD veya Blu-ray oynatıcı alanlara 8 bedava film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yüksek çözünürlük formatındaki savaş son sürat devam ederken, iki taraf da kullanıcıları kendi tarafına çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Blu-ray tarafı şu anda herhangi bir oynatıcı ile beraber 5 bedava film veriyor. Benzer bir kampanyayı Xbox 360 HD DVD sürücüsü de dahil olmak üzere, HD DVD tarafı da tüketiciye sunmakta. Internetteki popüler alışveriş sitelerinden Amazon, bu kampanyaları bir adım daha öne taşıyor. Toshiba HD DVD veya PlayStation 3 alan kullanıcılara 5 bedava filmin yanında Amazon tarafından 3 adet daha film hediye ediliyor. Böylece yeni bir oynatıcı ile toplamda 8 bedava film almış oluyorsunuz. Ayrıca Xbox 360 harici HD DVD sürücüsü alanlara da Amazon 2 bedava film seçme olanağı sunuyor. Sürücü ile beraber verilen King Kong filmi ve şu anki 5 film promosyonunu da düşününce Xbox 360 harici HD DVD alıcıları da bedava 8 adet filme sahip olmuş oluyorlar. Bütün bu kampanyalar yeni oynatıcılarla beraber sunuluyor. Yine de amazon video oynatıcılarını almış olanları da unutmamış. Şu anda Amazon yüksek çözünürlüklü filmler için "3 al 2 öde" kampanyası da yapıyor.




  • verdikleri filmler de ücra köşede kalmış yada tutmamış filmler olsa gerek.sony de böyle bişey yapmıştı ama tektük güzel film vardı gerisini nerde uuz yapım var doldurmuştu pakete.

    yine de teşekkürler haber için
  • Yazıcılarının fiyatlarını ucuzlatsalarda rekabetleri bir işe yarasa.
  • Asıl rekabeti fiyatlarda bekliyoruz.
  • Türkiye ye gonderebiliyolar mı?
  • HD filmleri gösterecek bir plazmam olsaydı yine bir nebze ama o da yok... bencede nerede unutulmuş ucuz yapım film vardır pakete doldurmuşlardır... hiçbir anlamı yok... film verecekler diye oynatıcı mı alınır yahu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.