Şimdi Ara

## GeCube'den Radeon HD 2400 Pro V-Fins ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## GeCube'den Radeon HD 2400 Pro V-Fins ##


    AMD-ATi'nin son dönemde en hareketli partnerlerinden biri olan GeCube, Radeon HD 2600 Pro modelinden sonra Radeon HD 2400 Pro modelinin de V-Fins versiyonunu duyurdu. V-Fins serisinin uşkusuz en önmeli özelliği pasif soğutma ile gelmesi gösterilebilir. Oyunlardan ziyade HDMI desteği ve UVD teknolojisi gibi çoklu ortam uygulamalarına yönelik önemli özellikleri ile HTPC'leri özellikle hedef alan Radeon HD 2400 Pro serisi uygun fiyat seviyes ile de dikkat çekiyor.

    GeCube'ün hazırladığı pasif soğutmaya sahip Radeon HD 2400 Pro V-Fins, AMD-ATi'nin 65nm üretim teknolojisine sahip RV610Pro gpu'sunu kullanıyor. 64-bit bellek veri yolunu kullanan ekran kartı 256MB GDDR2 bellek ile geliyor. 525MHz gpu ve 800MHz bellek saat hızına sahip olan ekran kartı bildiğiniz gibi DirectX 10 ve Shader Model 4.0 desteği de sunuyor. GeCube Radeon HD 2400 Pro V-Fins, abisi Radeon HD 2600 Pro V-Fins'den bir eksiği ve bir fazlası var. Zira abisinin sahip olduğu Crossfire desteğine sahip olmayan ekran kartı yine abisinin adaptör yardımı ile verdiği HDMI desteğini doğal olarak sunuyor. Yani kart üzerinde HDMI konnekötü yer alıyor.

    HDMI ve UVD teknolojisinin yanı sıra sahip olduğu pasif soğutma ile sesslik arayan HTPC kullanıcılarına yeni bir alternatif olan GeCube Radeon HD 2400 Pro V-Fins'in fiyatı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 19 Ağustos 2007; 20:07:17 >







  • piyasada çoook oldu bu kartlardan
  • Çöplerde bulunabilir artık...
  • bu haberin aynısı vardı gibime geliyor
  • uvd mi 7.8 ile gelen catalyst avivo codecleri XP altında bazı video klasörlerinde crash'a neden oluyor.

    Sapphire lerdede VPU Recover hataları mevcut,idare etsn diye stable pc me aldım , anti-stable oldu 0 dan kurulum çözüm getirmedi,sapphireden acil bios beklemekteyim !.....
  • bana da aynısı vardı gibi geliyor...belki bu kartla ilgili başka bir haberdi tam olarak hatırlayamıyorum içeriğini...

    quote:

    Orjinalden alıntı: *AMD_ATHLON*

    bu haberin aynısı vardı gibime geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.