Şimdi Ara

CİDDİ CİDDİ UFO GÖRDÜM !!! (3,5.gif) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
2
Favori
19.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: espirtlotus

    Ufo gören masum köylü
     CİDDİ CİDDİ UFO GÖRDÜM !!! (3,5.gif)


    KOÇÇUM BENİM




  • k3sin bee...
    Bana laf atmayın...Saçmalıdımı düşünenler olabilir.
  • ben kesilnlikle yanındayım dalga geçmeyin arkadaşlar koskoca evrende kendinizi yanlızmı sanıyorsunuz gördüklerimiz belki başka birşey olabilir ama uzaylıların olduğuna inanırım ve bu şekilde davranarak milletin onurunu kırmayın
  • Aslında topic açmıcan.
    Zaten inanmayana anlatsanda yaramaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __JV__

    k3sin bee...
    Bana laf atmayın...Saçmalıdımı düşünenler olabilir.


    bunda saçmalancak bir şey yokki adı üstünde tanımlanamayan cisim.herşeyi geyik konusu yapmayı seviyoruz.ve senin gibi gördüğünü iddia eden biri sürü adam.bence geyik yapanlar çocuktur takma kafana....ben inanıyorum ve her zaman arkandayım




  • inanıyorum ben.

    koskoca evren

    keşke ben de görsem.

    belki onlar birer insandı, orta çağda bizden gizli ve bizim şimdiki sahip olduğumuz standartların üstünde yaşadılar, uzayda bir gezegene yerleştiler. ufo şeyleri kbg arşivlerinden de çıktı. ruslar da ufoları biliyorlar. savaş çıkarsa ufolar dünyayı ele geçirecek.
  • Arkadaşlar istanbul da oturuyorum yıllar önce buraya geldiğimizde yerleşim yoktu. Hiç evde yoktu.



    O günün sabahı beni tavanda buldular. Geceden hatırladığım şey ise önce tiz bir ses duyduğum sanki rüzgar ile çıkan bir ses gibi.


    Ardından dışarı baktım oldukça sessizdi, olması gerekenden de sessiz. Hiç susyaman çekirgelerden, oto boka havlayan köpeklerden eser yoktu.


    Ama çok ilginç bir meltem vardı. Tarif edemeyeceğim bir tıkırtı tarzında ses duydum.

    Tavana çıktım ve kendimi bir acayip hissettim. Ardından gökyüzünde ayın olmadığını farkettim yukarı baktığımda ise oldukça şaşırdım.


    Bu arada belirteyim ufo nedir bilmezdim. Ama uçak nedir iyi bilirim. :)


    Evet orada duran oldukça büyük yuvarlak nesne. Valla anlatılan ve videoda gösterilenlerin hiçbirine uymuyor. Tarifteki tek benzerlik yuvarlak olması.


    Çok yavaş bir biçimde ilerliyordu. O sıra küçüktüm tam hatılayamıyorum ama sanırım bendeb sadece 30 metre kadar yükseteydi. Üzerinde öyle parlak ışıklar falan yoktu.


    İlerlerken farkettiğim şey ise parlayan yüzeyinde çok kara noktalar olduğu. Evet tarif edilmez kara delikler. Yani nasıl desem oyle avayip bir karanlık ki ay ışığı aydınlatmıyor ve sanki içinde kaybolunacak delikler. İşte şu anki ufolarda ışıkların olduğu yeri düşünebilirsiniz.

    Ama ama bir dakika bir de merkez kısımda maviye çalan saydam ve kubbe şeklinde bir bölge vardı.

    Başta da belirttiğim gibi bir rüzgar vardı ama tarif edilemeyecek bir şey. Güçlü değil ama insanı uçuyormuş gibi hissettiren bir rüzgar. Dediğim gibi tarifi güç insanın içi sanki neşeyle doluyor gibi bir heyecan.


    A bir de bu cisim üstümden geçerken o metal tıkırtı sesi devam ediyordu. Ya işte tarif edemiyorum çünki benzerini hiç yaşamadım duymadım. Ardından benzer bir ses duydum ve arkamı döndüm hatırladığım tek şey mavi bir ışıktı.


    İşte ondan sonra da beni çatıda buldular. Gördüğüm rüya mı bilemem ama ondan sonra bir çok olay yaşadım. Farklı davranışlarım nedeniyle farklı gözlere hedef oldum ve sonunda mahallede adım deliye çıktı.


    Ardından asıl darbe geldi ailem bunlara inanıp beni doktoro götürdü işte bakırköye kadar tainim çıktı. Daha küçücük bir çocuktum.


    Zeka testine soktular, mürekkep resimleri gibi basitlerden başlayıp, şu şekilleri uygun yere koy a. Oradan da puzzle ve mantık soruları gibi daha zihni sinir yerlere taşıdılar.

    Ardından annemi çağırdılar. Doktor bağırmış çağırmış bu çocuğun neresi geri zekalı, 45 yaşında adamın aklı var senden ve o mahallendekilerden ( doktor nereden şüphelendiniz diye sormuş beni içeri almadan önce. ) zeki demiş. Eline de raporu vermiş.


    Ardında efendim ilk okul brinci sınıfta yaşıtlarımın yarı süresinde okumayı söktüm. 2. sınıfa geçtiğimde matematik işlemleri yapabiliyordum.

    Ardından 2. sınıf yarı yıl tatilinde trafik kazası geçirdim. Yerde yatarken geçen arabayı hatırlıyorum. MAvi kasalı bir doç. Bana çarpıp şarampole yuvarlanan kömür kamyonundan hemen sonra geçen araç yani.

    Hastanede babmın konuşmasını duyuyordum. Ama ben kolidorun ucunda imişim ve babam da diğer ucunda doktorun odasında imiş. Emar a sokulduğumu hatırlıyorum ve o sırada kafamda esen fırtınaları.

    3 ay sonra hastanede gözümü açtım. Her yer bembeyaz idi, ve pırıl pırıl tüller vardı. Öldüğümü sandım. Ardından sesler duydum uyandı uyandı diye ve farkettim ki hastanede güneş alan bir odadayım.

    Bu olaydan sonra pek çok garip olay daha yaşadım. Öncelikle kazadan önce ciddi görme sorunum vardı ve kazadan sonra sorunlu bölge tekrar aktif hala geçmiş. Şu an ise hala astigmatım sürmekte ama şie dibinden iyidir.


    Bu garip olaylara hoca soru sorunca istem dışı parmak kaldırıp cevap vermem ve ilgin bir şekilde doğru olması eklenebilir.


    Aaaa tabi 4. sınıfı kim unutabilir. O sene öğlenciydim yani öğlen gelip akşam çıkıyorduk. Akşam oldu ve hoca gecikti. Çocuklar ışık ile oynamaya başladı.

    Ardında olan olaylar ise arkadaşlarımın ağzından ve hocanın ağzından.

    Yerimden hıla kalkıyor ( tabi masayı fırlatarak ) ve oynadıkları elektrik düğmesine vurarak içine göçertiyorum. Nedenini kimsenin bilmediği bir sebeple kızlardan birini sol elimle tutup havaya kaldırıyorum. Ardından hoca geliyor içeri ve kolumu tutup oğlum ne yapıyorsun diyor ve ayırmaya çalışıyor ve hocayı da savurarak bayılmasına neden oluyorum. Daha sonra ise kızı bırakıyorum yere düşüyor ve ardından ben de yere yığılıyorum.

    Kendime geldiğimde arkadaşlar kollarımdan tutuyordu beni lavaboya götürüyorlardı. Musluğu tuttuğumda ise elektrik çarpıldım.

    Daha sayacak onca olay var. Bir ara da sesler duyuyordum. Köye gönderdiler bir gün ocağın başında ( şömine gibi ocaklar ) dururken gene o ses iki gözümden yaş gelene kadar ateşe bakmamı söyledi. Tabi yapmadım.


    Ardından cezasını çekeceksin dedi. Sabah uyandım ve babaannem ile hayvanları dağa götürdük orada parmağımı kestim. Neredeyse kopuyordu. Babaannem koca karı ilaçları ile iyi etti. Her neyse gene şöminenin başında aynı ses. Gene bakmamı istiyordu bakmadım ve sana zarar vermem ama ya yakınların dedi.

    Ertesi gün istanbuldan bir haber. Babamın arabasının camından içeri mermi girmiş. Camı yakmış girdiği yerden. Ama cama paralel arka cam ( Peugeot J9 un taşıma kısmı ile söför kısmı arasında cam var. ) da iz yok. Yapılan aramada mermi çekirdeğine de rastlanamadı.



    Evet arkadaşlar hayatım roman. Adına ne derseniz diyin. Üç harfliler, Ufo lar, Uzaylılar hatta Minimoylar (). Ama bu evrende yanlız değiliz.





    http://www.youtube.com/watch?v=u81Nk1gN8ao

    Evet arkadaşlar bu videodaki fake şimdi gördüm. Koymamdaki neden ise burada söylediğim sese benzer bir ses olması. Videoda kopma efekti vermişler o kısımdan sonra geçilen ikinci görüntüde rüzgardan oldsa gerek tıf tık tık tık gibi bir ses çıkıyor.


    İşte bunun bası azaltılmış, sekansı uzatılmış ( yani eko verilip süresi uzatılmış ) ve hafif matalik ses verilmiş halini düşünün.



    Şimdi düşünüyorum da. Milletin gördüğünü söylediğindeki gibi ışıklı olmaması. Çok alçaktan gitmesi ve ikinci bir ses ile çok parlak ışık görüp ardından bayılmam bunun arıza yapmış bir ufo olduğunu söyleyebilir mi.

    Yani adamların yıldızlar arası seyahat edebildiğini düşünürsek gelen ışıklı şeyin de arıza takip ekibi olduğunu varsaymak çok zor olmasa gerek.


    He dediğim gibi bayılmışım ama hiç ufo diye bir şey duymamış olmama rağmen bu nereden çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 11 Nisan 2008; 7:52:58 >




  • @DigitalWorld : UFO'ların da F-14,F-16 gibi çeşitleri var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: __JV__

    @DigitalWorld : UFO'ların da F-14,F-16 gibi çeşitleri var.






    Uçak gördüğümü düşünüyorsan kesinlikle değil. F16 ların da nasıl ses çıkardığını bilirim. Köyde dağın zirvesindeyken çok yakından geçiyorlar.

    Her neyse artı olarak F16 lar bizim evden kat kat büyük değildir. Bizim ev 125m2 ve bizim evin alanından kat kat büyüktü bu nesne. Dediğim gibi belki rüya gördüm ama kesinlikle bir uçak değildi.



    Bir de bir şey daha söyleyeyim.

    Bir keresinde gene Bartın da dağda iken yüksekteki çayıra ( daha doğrusu çayırdaki tek ağaca ) yıldırım düştü harbiden filmlerdeki gibi oluyormuş. Uzun otlar ıslak ya remen mavi dalga gibi yayılıyor ışık. Ama söyleyeyim o ışığı gördükten sonra uzun süre gözlerin kamşıyor baya baya geçici görme bozukluğu yaşadım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: iCe_SuNNY

    kedidir kedi!..


    ehuheuheuh +
  • küçükken çok çizgi film izlediğimden midir nedir?

    bu hayvanlarya ben evde tek başımayken gelir beni uzaya götürüp kötü şeyler yaparlarsa?(bknz sims 2)

    benim teorim nasıl üstteki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Aslan_Bekir

    YA ABİLER BAKIN. O ZANNETTİĞİNİZ UFO FLAAN FİLANLAR YOKKKKK. BUNU KAFANIZA YERLEŞTİRİN.O GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYLER ABD NİN RADARA YAKALANMAYAN ADINI KİMSE BİLMEDİĞİ UÇAK GİBİ BİŞEYLER. ŞUNA ÇOK BENZİYORLAR. İŞTE SENİN GÖRDÜĞÜN BU OLSA GEREK
     CİDDİ CİDDİ UFO GÖRDÜM !!! (3,5.gif)



    ABD UZAYA UYDU ATTI. UYDUDAN FÜZE ATABİLİYOR. İSTERSE BAŞIMIZA FÜZE YAĞDIRIR-(ABD TÜRKİYEDEN 50YIL DENEBİLECEK KADAR İLERİ BİR TEKNOLOJİYE SAHİP




    Yani radara yakalanmıyor ama Himmet ağaya yakalanıyor.

    quote:

    Orjinalden alıntı: PaiMei

    Ya millet sizi hayal kırıklığına uratmış olmiyim ama, uzaylı olsa da buraya nasıl gelsin yaw, kaç tane bilim adamı izledim-okudum uzaylı olsa bile gelmesi imkansız gibi diyen. Bunun için de radyo dalgası mı ne yayıyolar uzaya ancak bu şekilde haberleşilebilirmiş. Şili'de dev gibi çanaklar yaptırıyolar dalga yaymak için. En yakın güneş sistemi 4 milyon ışık yılı uzakta diye tahmin ediliyor yanlış bilmiyorsam. Yani ışık hızıyla bile gitsen 4 yılda ulaşıyosun.

    Şimdi bu dostlarımız ordan buraya gelinceye kadar 4 yıl boyunca lpgli olsa bile ne yakar tahmin edebiliyo musun Zaten küçücük araçlar her tarafı mazot olsa nolur Hadi diyelim uranyum falan kullanıyo Kardeş 4 yıl gel, 4 yıl git 8 yıl, zaten ömrün ne kadar yaw, bi bakıp dönmek için 8 yıl peh. Dalga bi yana ışık hızıyla gidebilecek bi araç düşünebiliyo musunuz ? Yıl 3007 değil 10007 bilem olsa zor Işık bile gidemiyo sen nası gidiyon..

    Ha ışınlanma falan var derseniz ona diceem bişe yok Ama o zaman da kordinatları tutturmak mesele, ya yanlışlıkla Diyarbakırlı Abdullah ağanın kucaana ışınlanırsan nolcak ? Yani olmaz bu iş



    Gelemeleri imkansız diyen bilim adamlarını görevden almak lazım. Çünki bana bir zamanlar "bulunabilecek her şey bulundu" diyen lavuğu hatırlatıyor.

    Bundan 1000 yıl önce adamlara şimdiki arabayı uçağı göstersen abovvv der. Ondan bin yıl öncekine el feneri göstersen abovvv der. Ondan bin yıl öncekine çatal göstersen abovvv der. Ve bunlara göstermeden önce tarif etsen olur mu öyle şey der.

    Mesaj gayet açık. Adamlar şimdinin teknolojisine göre konuşuyor oysa biz daha kendi dünyamızın derinliklerini bilmiyoruz. Yerin altında ne var bilmiyoruz. Allah aşkına hangi bilgiyle imkansız diyorlar.




  • Dostum o fotoda rebgi sarı!
    Benimkinde kan rengi vardı.(Türklerin olabilir)
  • Sen secilmis insansin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Chuey

    Sen secilmis insansin.

    G.O.R.A
  • Arkadaşlar benim gördüğümün yanları öyle sivri değildi. Düzdü.

    Yani nasıl desek tencere kapağı gibi değil de bir tepsi gibi kenarları düzdü.

    Orta kısmında kubbe şeklinde bir yer vardı maviye çalan saydam bir yer.


    Ayrıca bu gemi çok parlaktı. Siyah gibi ama parlak. Piyano siyahı gibi misalen. Ama tabi ayna gibi bile olabilir. Ya da ne bileyim kendini kamufle ediyordur.


    Acaba benim sonradan gördüğüm o ışık arkadaşların nitrolama dediği olabilir mi. Belki de cismin motoru mu artık her neyi ise gücüyle devirdi belki de.



    Bir kanıtım yok ve zaten kesin de demiyorum. Rüya diyebilirsiniz. Ama tabi o zamanlar ofo falan bilmezdim ama uçak olmadığı kesin.


    A bu arada kemerburgaz da da ufo olayı olmuş google dan baktım. Hatta bizim buradaki golf turnuvasındaki videolara yakalnamış. Adam topa vuracakken arkadan hızla bir şey geçiyor.

    Video karalerinden anlaşıldığı kadar sesten onlarca kat hızlı hareket eden bir şeymiş.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: espirtlotus

    Ufo gören masum köylü
     CİDDİ CİDDİ UFO GÖRDÜM !!! (3,5.gif)


    süperdi




  • konuma sahip çıkmalıyım.
    Mizah değil burası...ben ürktüm
    (konumu sevdiler..Ama eğlence için açmadık)
  • konu ezildi iyice. sıkma fazla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.