Şimdi Ara

## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##


    Hatırlayanlar olacaktır zira geçtiğimiz dönemde dünyanın en büyük anakart üreticilerinden biri olan Foxconn ile ilgili iki önemli haber vermiştik ki bunlardan biri firmanın DFI'dan bazı mühendisleri transfer etmesi diğeri ise firmanın Intel'in P35 yonga setini kullanarak hazırladığı yeni ve iddialı anakartı olan Mars modeli ile ilgiliydi.

    Açıkçası DFI'dan gelen mühendislerin etkisi var mıdır bilinmez ama Foxconn yeni anakartı Mars ile overclock konusunda da ciddi bir atılım yapmayı planlıyor. Hazırladığı P35 Mars modeli ile firmanın en önemli iddialarından biri hatta en önemlisi BIOS'e eklediği ve şu ana kadar hazırlanmış en gelişmiş ve kullanıcı dostu overclock menüsü olduğu iddia edilen Gladiator bölümü ile firma kullanıcıları cezbetmeyi planlıyor. Zira yeni menü ile gelişmiş işlemci voltaj ayarları başta olmak üzere pek çok ince ayar ve detaya ulaşabilmek mümkün.

    Eylül ayında pazara sunulması beklenen Foxconn'un yeni anakartı Mars'ın sahip olduğu yeni Gladiator menüsünden bazı ekran görüntüleri,

     ## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##


     ## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##


     ## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##


     ## Foxconn Overclock Gladyatörü Olmak İstiyor ##



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 7 Ağustos 2007; 2:54:27 >







  • sektörde tutunmak isteyen firmalar artık overclock'a yükleniyor. palit, biostar (gerçi bunlar eski firmalar ama şu ara yıldızı parlama sebepleri overclock) artık foxconn bu firmalar örnek. atladıkları husus kalite. çünkü palit'in yeni nesil ati çipli ekran kartlarında driver sorunu oluştuğunu okumuştum. firmalar şunu atlamamalı bence. herkes overclock yapmıyor ama herkes kalite istiyor.
  • çok zor DFI ve ABIT varken,foxconn bu 2 sinin arasına giremez.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hirotaro

    çok zor DFI ve ABIT varken,foxconn bu 2 sinin arasına giremez.


    Fiyatını uygun tutar ve gerçekten sağlam bir anakart yaparsa niçin giremesin ki. Mesela BİOSTAR TA-690G yi çoğu kişi yeriyordu ama görüldü ki AM2 piyasadaki için en iyi hız aşırtma anakartı o. (fiyatını ve tümleşik ekran kartını da hesaba katarsak iyi ötesi olur.)

    Bence uygun fiyata ihtiyaçları karşılayacak bir anakart üretirlerse satar. Çünkü herkes 400-500 YTL yatıramıyor anakartlara.
  • abit zaten bitik 4 fazlı bord üretip duruyor dfi da dünya para valla güzel bişiy gelirse foxconn fiyatları belli zaten cabuk eskiyen bi sektör oldu bord işi hiç gözünün yaşına bakmam diğerlerinin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: moravec

    sektörde tutunmak isteyen firmalar artık overclock'a yükleniyor. palit, biostar (gerçi bunlar eski firmalar ama şu ara yıldızı parlama sebepleri overclock) artık foxconn bu firmalar örnek. atladıkları husus kalite. çünkü palit'in yeni nesil ati çipli ekran kartlarında driver sorunu oluştuğunu okumuştum. firmalar şunu atlamamalı bence. herkes overclock yapmıyor ama herkes kalite istiyor.


    o sorun palit'e ozgun degil, tum atilerde vardi, yeni bios ile cozduler.
  • foxconn'a bak çok iddaalı..
  • En önemli nokta bence rekabet gücü sağlamaları ,firmalar kendilerine özgü ve kulanıcılara yönelik üretime başlayıp seçenekler artıkça rekabet güçleri artacak ve son kulanıcının yüzü gülecektir diye düşünüyorum.
  • Valla Foxconn'un başarılı olmaması için hiçbir neden yok sadece bu işe inanması gerek. Zira finansal olarak çok büyük bir firma olan Foxconn bugün gelinen nokta DFI ve Abit'in ikisini birden alabilecek güce sahip olduğu da biliniyor.
  • Foxcon un p35 testleri hic fena değil bilmem bakan, inceleyen var mı ?
  • Teşekkürler fx57. Foxcon'un başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Çok büyük üretici. Bugün birçok donanım parçamıza baktığımız zaman HDD'nin PCB sinden birçok markanın anakart parçasına kadar Foxcon logosunu görürseniz şaşmayın. Ayrıca birçok büyük firmayı tek başına alabilecek güçte.
  • Birde uygun fiyatı sağlarsa 1 numara olur.
  • bir çıksın bakalım
  • Dünyanın EN BÜYÜK kasa üreticisi Foxconn.

    Kaldı ki alın elinize bir Asus, Gigabyte, Epox, vs.vs. hangi anakartı alırsanız alın üzerindeki parçaların , PCI slotların , klavye mouse konnektörlerinin üzerindeki yazıyı okuyun bakayım ne yazıyor?

    Tabiiki FOXXCONN...

    Valla Overclock menüsünü görünce ağzımın suyu aktı. O ne öyle . Current CPU Voltage, Target CPU Voltage, Default CPU Voltage.

    Valla süper hoşuma gitti. Gelsin bakalım bir de fazlarına soğutmasına ve mühendisliğine de bakayım da alırım herhalde...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: fx57

    Valla Foxconn'un başarılı olmaması için hiçbir neden yok sadece bu işe inanması gerek. Zira finansal olarak çok büyük bir firma olan Foxconn bugün gelinen nokta DFI ve Abit'in ikisini birden alabilecek güce sahip olduğu da biliniyor.



    Bazı şeyleri almak icin sırf para yetmez
  • eskiden foxconn ile biostarın ismini duydummu midem bulanırdı şimdi ise helal yani yiğidi öldür hakkını yeme
  • foxconn DFI mühendisleri ile sıkı çalışıp iyi iş görmüş...BIOStaki bu gelişme umarım ondaki oc yeteneğini geliştirir ve ilerletir...
  • Foxconn iyi iş çıkarmış
  • foxccon oc işine girmekte geç kalmış olsada zararın neresinden dönülse kardır.
    foxccon eğer oc konusunda bu şekilde devam edip diğerlerini ezerse şaşırmam zira zaten
    maddi olarak bunu yapabilecek büyüklükte olan bir firma.
    haber için teşekkürler fx57
  • İNŞ OLUR
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.