Şimdi Ara

## Nvidia CEO'su: 3.İşlemci Üreticisine İhtiyaç Yok ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • iyi bakalım şimdilik böyle diyorlar ama zaman herşeyi gösterecek zaten tesla işlemcilerein yapamayacağı birçok hesaplamayı yapabiliyor fakat işlemci ile tesla ayrı dallarda karşılaştırmamak gerek.
  • Nvidia Amd ' yi alabilir derken derinlemesine sirket profitlerine, finanssal analizlerini bilemiyecem ama Amd'nin pek iç açıçı durumu yok, bu basınada yansımışken çok zor günler geçiriyor. Genelde böyle durumlarda şirketler batmadan el değiştirir, Nvidia 2. bir ortakla (Samsung,adı da geçmişti) bu işlemi gerçekleştirebilir, bence yani.
  • intel'e bakir sogutuculu kuzey koprusu yetistirmek icin imani gevredi Nvidia'nin.. 3. islemciye ozel kuzey koprusu yetistiremez..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: blackhawk_x3

    Bence AMD-ATI nin Fusion teknolojisi ve Intel in Nehalem çekirdeğine entegre GPU eklemesi ile birlikte Nvidia da GPU larına CPU eklemek zorunda kalacak.... kaçınılmaz son.

    Arkadaşım fusion ya da intelin in alternatifi ile CPU nun içine 8800GTX ya da 2900XT ayarında GPU mu sokulacağını sanıyorsun. Öyle ise bence hayal kurma.

    Önce 2900 ve 8800 serisini o devasa kartlardan alıp daha küçük kartlarda üretsinler de sonra CPU nun içine sıkıştırsınlar. Evet teknoloji gelişip sonunda 2900xt ayarında bir kartı CPU ya gömme seviyesine gelcektir ama o zaman da 2900XT den 10 kat, 20 kat güçlü GPU lar çıkacaktır harici ekran kartları için.

    Ayrıca AMD şu an sahip olduğu ATİ nin GPU bölümünü çöpe atmak istemez. Bir de mali yönü var. Her eran kartı için ayrı işlemci mi olacak? Ekran kartını değiştirmek için işlemciyi mi değiştirmek zorunda kalcağız?
  • Merak ettimde bu CEO Koreli filanmı ismi çağrıştırıyorda
  • quote:


    Arkadaşım fusion ya da intelin in alternatifi ile CPU nun içine 8800GTX ya da 2900XT ayarında GPU mu sokulacağını sanıyorsun. Öyle ise bence hayal kurma.


    Cevabın muhattabı ben değilim ama ben de aynen öyle düşünüyorum. Elbette başta düşük ayarlı GPU lar olacaktır ama
    sonra su soğutmalı CPU lar vs ile o yöne kayacak. Aslında ekran kartına da gerek yok . İlk bilgisayarlarda tüm işi CPU yapardı.

    Yani bence AMDFX90+RD3900GPU gibi bir arada bişey olabilecek !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 26 Temmuz 2007; 17:35:56 >
  • amd zaten hep vardı fakat rekabetçi ürünler üretemiyodu 90 larda benim korkum gene o yıllara dönmesi.
  • Nvidia işe girerse iyi olur.Rekabet daha çok kızışacak.Sonuçta yarar gören biz olacağız.
  • nvidia amdyi fln alamaz amd zarar edebilir ama amerika tüm dünyada pazarı olan bir firmasını asla sona sürüklemez..yukarda arkadaşım generals motors'u vermiş aynende öyle batıyordu hesapta..şu an dünyada yıllık gelir olarak 2.sırada olması lzm yada toyota motors'un arkasında 3. fln düşünün..iş amdden ziyade amerikaya bakıyor..
  • bence girsin bu işlemci işine yakışın nVidiaya. Tutunamicanıda sanmam. Hatta kısa sürede amdyi alt edebilir. Belkide intelle anlaşıp fusion teknolojisi gibi bişey çıkartabilirler.
  • VIA nasıl kendi çapında işlemci üretip INTEL ve ATI-AMD ye bulaşmıyorsa Nvidia da başlangıç olarak bunu yapabilir....ha sonra baktı ki iş ilerliyor o zaman aralarına dalıp ben de varım der....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.