Şimdi Ara

## Toshiba'dan HD-DVD Yazabilen Qosmio G45-AV680 ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Toshiba'dan HD-DVD Yazabilen Qosmio G45-AV680 ##


    Dizüstü dünyasının lider markalarından biri olan ve ülkemizde de ciddi bir pazar payını kontrol eden Toshiba'nın Qosmio serisi dizüstü bilgisayarlarını duymayan kalmamıştır. Zira Qosmio serisi dizüstü bilgisayar modelleri Toshiba'nın en iddialı olduğu modeller olmak ile birlikte yüksek performans odaklı hazırlanırlar ve yeni nesil teknolojiler ile dontaılmaktalar.

    Toshiba, Qosmio serisinin HD-DVD disklere kayıt yapabilen yeni modeli Qosmio G45 AV680'i satışa sunuyor. HD DVD formtaında olan çift katman 30GB'lık disklere kayıt yapabilen dizüstü bilgisayar zengin özellikleri ve yeni nesil teknolojilere verdiği destek ile dikkat çekiyor. Firmanın yeni dizüstü bilgisayarı sahip olduğu 17-inç'lik ekran ile 1920x1200 çözünürlüğünü de desteklemekte. Üstelik bilgisyar üzerinde yer alan HDMI çıkışı sayesinde daha büyük ekran ile çalışma ihtiyacı olanlara kolaylık ta sağlanmış durumda.

    HD-DVD desteğinin yanı sıra zengin çoklu ortam özellikleri ile dikkat çeken Qosmio G45 AV680 ayrıca sahip olduğu Bass Reflex teknolojili 4 adet Harman Kordon yapımı ile özel hoparlör ile Dolby Home Theater teknolojisini de desteklemekte. Tabi yine kullanıcılara sunulan 1080p desteği ile yüksek çözünürlük video uygulamalarında kaliteden de ödün verilmiyor. Yüksek çözünürlük ve büyük ekran Nvidia'nın DirectX 10 destekli GeForce 8600M GT grafik işlemcisi ile de desteklenmiş durumda.

    Toshiba Qosmio G45 AV680'nin teknik özellikleri,

    * İşlemci: Intel Core 2 Duo T7300 (2GHz, 4MB L2, 800 MHz FSB);
    * Bellek: 2GB PC2-5300 DDR2 (4GB'a kadar arttırılabilir);
    * Intel turbo memory 1 Gb;
    * Hard disk: 2x160GB SATA
    * 17-inch geniş ekran Ultimate TruBrite(R) display
    * 1920x1200 doğal destek (WUXGA)
    * Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8600 GT
    * Ağ Desteği: - Gigabit Ethernet ve Intel wireless wiFi link 4965AGN (802.11a/g/n);
    * Panel DU, built-in web- kamera, mikrofon, parmak izi okuyucu, Dolby Home Theater, USB HDTV tuner ve kumanda
    * İşletim Sistemi: Windows Vista Ultimate

    Toshiba Qosmio G45 AV680'in fiyatının 3200$'dan az olmayacağı ifade ediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 25 Temmuz 2007; 13:36:34 >







  • tasarımcılar için iyi makina acaba fiyatı ??????
  • SOny ar serisi daha iyi bence blue-ray var hiç yoktan ve kasa tasarımı 1500 basara
  • fiyati 500 dolar olacak ve nevsehir dogumlu solaklara satilmayacak. inanmadiniz di mi? ama haberde de link yok, neden inaniyorsunuz?
    kil miyim neyim...
  • Toshibanın en üst seviyedeki dizüstü serisi Qosmio modelleri gerçekten güzel tasarıma ve güçlü sistem özelliklerine sahip olsada bir dizüstü olarak düşünülmemeli.Evde masaüstü bilgisayar kullanmıcak alan olarak kısıtlı kişilerin düşünebileceği bir seri hem ağırlığı hemde büyük ekranı taşınabilirliği malesef kısıtlıyor.Bunun dışında cizim yapacak arkadaşlara nacizane bir önerim var eyer cizim yapacaksınız dizüstü sistemlerde ekran çözünürlüğü dışında önemli olan bir iş istasyonu ekran kartına sahip olması sizin cizim programlarınız ile daha uyumlu olacağı kanısındayım.(nVİDİA çözümleri :NVIDIA Quadro NVS veya NVIDIA Quadro FX)
    NOT:fx57 sanırım yukarda bir yazım yanlışı var bir kontrol ederseniz sevinirim saygılarımla. ( destekli GeForce 800M GT)
  • sadece HD-DVD+RW den dolayı 700$ farkediyor. genel itibariyle çok çok iyi bir dizüstü.
  • Toshibaya asla bulaşmam qosmio dahil bütüm modelleri elimden geçti ve son iki üç senedir ciddi anlamda kalitesi düşmüş durumda...hele hele bu şekilde 3 4 bin dolarlık bir laptopta görülmek istenmeyeceği kalite sorunları mevcut...teknik özelliklerin iyi oluşu önemli değil önemli olan sorun çıkartıp çıkartmaması çıkarttığında da servisinin iyi ve güvenilir olması...ki bu toshibayla alakası bile yok...umarım bu dediklerim santa rosa yla beraber değişir...UMARIM...
  • bencede tasarımı felan harika
  • Arkadaşalr bana cok acil yardım lazım bende Bu bilgisayardan Var toshıba yani ama vista yüklü xp ye cevirmek isitiyorum ama driverleri var mı yardımcı olursanız sevinirimm arkadaşalr
  • çok şık bi tasarım olmuş ki HD-DVD yazan write ne kadar ztn ki fiyat uygun
  • Ben Qosmio F45-413 almayı düşünüyorum.Sizce nasıl alet?(Fiyat 769$)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.