Şimdi Ara

YTL için espri ama olmaz da değil sanki....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Türk Lirası geyikleri, daha para piyasaya çıkmadan özellikle internet ortamını sardı. İşte en meşhuru: "Bizim zamanımızda tuvalet 1 milyon liraydı. Şimdi bu parayla Boğaz'da yalı alınıyor. Hey gidi heyy. !

    *Hakimin ben anlamam öyle 6 sıfır falan... Bunun bana 3 milyar borcu vardı, elime 3.000 lira tutuşturdu, ben de vurdum onu. Pişman değilim... Ne? 30 yıl ağır hapis mi? Bari 1 sıfır atsanız...

    *Hızlandırılmış 'bozuk para kullanımı ve TL'yi YTL'ye çevirme kursları'na hoş geldiniz arkadaşlar...

    *Kimse bize 'yeni' Türk Lirası'nı dayatamaz. Biz 'eski' Türk Liramızı ve onun içindeki 6 sıfırı seviyorduk. YTL'ye direneceğiz. Gerekirse Eski Türk Lirası'nı sevenler olarak dağa çıkıp orada hayatımıza devam edeceğiz.

    *Ne demek maçtan evvel madeni paralarınızı topluyoruz. Manyak mısınız kardeşim? Eski Türk Lirası'na göre 250 milyon para var cebimde. Hiç hakemin kafasına atar mıyım o kadar parayı?..

    *Hırsız var diyorum memur bey, paramı yatırdığım bankabizatihi soyguncu çıktı. Dün bankada 2.5 milyar liram varken bugün birde baktım ki 2.500 liram var. Hortumlamışlar paramı...

    *Hapisten çıktım. Mutlu mesut evime geliyorum. Bi baktım yerde 100 bin lira. Almadım tabii. 100 bin lira için eğildiğime deymez. Aaaa çocuklar niye ağlıyorsunuz. O ne hanım bayıldı? Ne oluyor ya? YTL de ne? Anlatın ulaaan!




  • *Hapisten çıktım. Mutlu mesut evime geliyorum. Bi baktım yerde 100 bin lira. Almadım tabii. 100 bin lira için eğildiğime deymez. Aaaa çocuklar niye ağlıyorsunuz. O ne hanım bayıldı? Ne oluyor ya? YTL de ne? Anlatın ulaaan!


  • müthiş şeyler eline sağlık
  • HAPİS en komigiydi. Hatta tek komikti.
  • o adam 250 tane madeni parayı cebinde nasıl taşıyormuş?


    Diğerleri harbiden güzel,
  • quote:

    Hakimin ben anlamam öyle 6 sıfır falan... Bunun bana 3 milyar borcu vardı, elime 3.000 lira tutuşturdu, ben de vurdum onu. Pişman değilim... Ne? 30 yıl ağır hapis mi? Bari 1 sıfır atsanız...


    En çok buna gülmüştüm ben duyduğumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.