Şimdi Ara

n0rt0n 2005 mi Kaspersky mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ArkadaşLar hangisi iyi ? bir kaç kişiden kaspersky felan dediler üstüne bi güzel övdüler kaspersky mı kuralım norton 2005 ten se?



  • valla bu o kadar çok tartışıldı ki bi arattıraydın iyi olurdu be kardeş. yüzlerce topic bulurdun bunlarla alakalı. neyse sormuşsun madem cevaplayayım. bence kaspersky.neden dersen nortondan daha az kasıyor, daha sık güncelleniyor, daha fazla zararlıyı tanıyor, canın sıkıldı mı sorun çıkmadan kaldırabiliyorsun.(nortonu kurup şıp diye kaldıran görmedim ben daha)
  • Bende EZ trust antivirüs var, 1 senelik deneme açtım, windows xp sp2 kurunca microsoftun önerdiğivirüs tarayıcılarının sayfasında vardı. Lisans sorunu da yaşamazsın 1 yıllık trialda key çıkartıyor hemen.
  • en çok gözüme çarpan fark
    norton sistemin genelini azdda olsa kasıyo
    kaspersky hiç kasmıyo
    ama şöyle bi fark var kaspersky çok yavaş scan yapıyo
    norton hemen bitiyodu...
  • norton sisteme kurmaya değmez,kaspersky iyi,ben f-prot kullanıyorum.Çok rahat,kasma yok.Nortonun sitesinden arada bir taratıyorum sistemi ama
  • norton bı ıse yaramıyo..eger ıkısı arasında dersen kaspersky derım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaSuS

    ArkadaşLar hangisi iyi ? bir kaç kişiden kaspersky felan dediler üstüne bi güzel övdüler kaspersky mı kuralım norton 2005 ten se?


    Deneyimlere göre kaspersky en iyi sonucu veriyor.
  • Avast Kur Türkçe Dil Destegide var benim sistemde 2003 den beri norton kurulu ve norton antivirus 2003 var sürekli virus definitions ları yaparım ama gecen gün sildim ve Avast ı kurdum ve 6 tane virus buldu bende Norton Antivirus Diyorum. Avast diyorum
  • %80 hatta %90 Kaspersky çıkar.
  • norton 2003 kurup sürekli update edersek 2005'den ne farkı var acaba? bize ekstra ne getiriyor?
  • herkes kapersyk demiş ama bir hata var bu işte , ben nortonla 20 den fazla temizledim nasıl ouyorda kapersky bunları bulamadı anlamadım , güncelleme olayıda çok geç bence.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: falling

    norton 2003 kurup sürekli update edersek 2005'den ne farkı var acaba? bize ekstra ne getiriyor?


    ARkadasım sonuc olarak son virus databaseini güncelliyorsun benim kurdugum avast da son sürüm degildi rastgele warez sitesinin birinden indirdim ve kurdum bana göre Norton Antivirus 2003 ve 2005 arasında hiç bir fark yok zaten VMI updateleri falan da 2003 e yapıyor ama Norton Internet Security dersen o başka ona birşey diyemem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rezilvezir

    valla bu o kadar çok tartışıldı ki bi arattıraydın iyi olurdu be kardeş. yüzlerce topic bulurdun bunlarla alakalı. neyse sormuşsun madem cevaplayayım. bence kaspersky.neden dersen nortondan daha az kasıyor, daha sık güncelleniyor, daha fazla zararlıyı tanıyor, canın sıkıldı mı sorun çıkmadan kaldırabiliyorsun.(nortonu kurup şıp diye kaldıran görmedim ben daha)

    İşte bu da Norton'un kalitesini ortaya koyuyor sevgili rezilvezir!!
    Bizim bir ata sözümüz vardır. "Taş yerinde ağıdır" derler. Buda onun gibi bir şey. Norton bütün sisteme komuta ettiğinden yavaş sistemlerde ve az RAM olanlarda yavaşlatma söz konusudur. Ama Pentium 4, 1.6GHz ler üstü olan sistemlerde gayet rahat çalışmaktadır.
    Norton 2005 sürümleri eskilerine nazaran çok daha hızlı ve SP-2'ye çok uyumlu çalışıyor.

    Norton veya McAfee derim CaSuS, bunun ikisinden şaşma.

    Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • Nod32 veya avast
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karabelen

    Avast Kur Türkçe Dil Destegide var benim sistemde 2003 den beri norton kurulu ve norton antivirus 2003 var sürekli virus definitions ları yaparım ama gecen gün sildim ve Avast ı kurdum ve 6 tane virus buldu bende Norton Antivirus Diyorum. Avast diyorum


    Bulduğu virüslerin isimlerini yazarsan daha inandırı olur ve bizi de bu konuda aydınlatmış olursun!



    Kaspersky kullanan ve AMD barton 2500 işlemcisi olan arkadaş sürekli bana sistemini yavaşlattığından söz edip duruyor. Her yeni explorer veya program açtığında KAV tarama yapıyor, böylece sistem inanılmaz yavaşlıyor.

    Ben celeron 1.7 ve 256Mb Ram ile norton 2004 Pro kullanıyorum ve sistemde hiç bir yavaşlama yok. Hissettiğim tek yavaşlık sabit diskler arası kopyalama yaparken Norton'u kapatınca daha hızlı kopyalama yaptığı. Bunun dışında bir durum yok. Şiddetle Norton2004 Pro öneriyorum 2005 hakkında bir fikrim yok fakat virus updateleri aynı.
  • Millet amd-intel savaşı yapıyor. neden daha güçlü ve hızlı bir bilgisayar için
    galiba nortonu üreten firmanın performans ve hız diye bir kaygısı yok. o norton 2005 nedir allah aşkına ya. milletin hızlı olsun diye bir dünya para verip aldıgı bilgisayarın canına okuyor resmen. yuklendigi zaman bariz bir biçimde yavaşlama oluyor bilgisayarda. bence virusu ne kadar iyi ve hızlı tespit edip yoketsede ve hatta antivurus alanında bir numarada olsa (özellikle norton 2005 için) bilgisayarı bu kadar kasan bir programı tavsiye etmem. mcafee güzel ve kasmayan bir antivurus istersen bir de bunu dene
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rebel_rude boy

    herkes kapersyk demiş ama bir hata var bu işte , ben nortonla 20 den fazla temizledim nasıl ouyorda kapersky bunları bulamadı anlamadım , güncelleme olayıda çok geç bence.


    Kaspersky ı güncellemedenmi tarattın çünki bende söylediğinin tam tersi.
  • ben hala neyi tartıştığımızı anlamadım.arkadaşlar daha önce de bir kaç kere tekrar etmiştim.hepsinin bulup kaldırdığı virüsler ayrı ayrı.nortonun bulduğu bazı virüsleri kaspersky bulamazken,kaspersky in bulduğu bazı virüsleri de norton bulamıyor.işin özü tüm virüslerle tek başına savaşabilecek bi yazılım olduğunu hiç sanmıyorum.ama var olanların içinde kaspersky iyi bir yere sahip elbette.norton da öyle ama sistemi çok fazla ağırlaştırıyor.benim makinada ad aware kurulu ve ayda bir de olsa kaspersky kurup bi de onunla taratıyorum.sanırım en sağlam yol bu olsa gerek.sabit bi anti-virüs bulundurup arada bir diğer anti-virüs programlarıyla da scan etmek makinayı.
  • Şu tafsiyelerinize uyarak kaspersky i birde ben kurayım cünkü norton gercekten tamamını update ettikten sonra makinayı yiyor. hem parformans bakımından biraz karım olur :) hemde degisiklik.
  • arkadaşlar bu konuyla ilgili yapılmış bi çalışma ve o çalışmaya ait sonuçlar buldum paylaşayım dedim;

    aşağıdaki liste de 26-Eylül , 1-Ekim arası içinde 9.000 virüs olan bir dosya ile yapılan testlerin ortalama sonuçları var.

    Firma adının yanındaki ilk sayı bu 9.000 virüsün yüzde kaçını bulabildiği , ikinci sayıda bulunan virüslerin Yüzde kaçını silebildiğini gösteriyor.
    http://www.10ts.com/reviews/antivirus-test.htm

    1 McAfee Viruscan 8----%93,29---- %91,10
    2 Kaspersky Anti-Virus Personal---- %93,13 -
    3 Extendia AVK Pro11---- %93,09 -
    4 Antivir PE---- %92,96---- %90,63
    5 F-Secure 2004---- %92,87---- %90,95
    6 Bitdefender free 7---- %92,55---- %92,05
    7 Trend Micro PcCillin 2004---- %92,51 -
    8 Panda Antivirus Platinum---- %92,36 -
    9 Norton Antivirus 2005---- %91,02---- %90,98
    10 Ez Trust Antivirus---- %90,73--- %90,70
    10 ClamWin---- %90,11-
    11 Avast! Home free---- %90,05---- %88,02
    12 F-Prot 3.15---- %89,72---- %85,12
    13 NOD32---- %87,1 -
    14 AVG Pro 7---- %85,5 -
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.