Şimdi Ara

Pentax Optio MX4 mü? - Sanyo VPC-C1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu iki kameradan hangisini almami tavsiye edersiniz bu iki video kamera hakkinda bilgisi olan varmi?



  • Sevgili İhun,

    Sanırım Pentax Optio MX4'ün dış görünüşü seni yanıltmış. Çünkü o bir dijital video kamera değil, dijital fotoğraf makinesidir. Bu sebeple seçim listendeki bu iki ürünü kıyaslamak hata olur.

     Pentax Optio MX4 mü? - Sanyo VPC-C1 mi?
  • tesekkurler mtkn3 cok makbule gecti
    cunku pentax almistim simdi degistirecem sanyo ile. aslında hem fotograf ceken hem video perfonmansı iyi bi kamera almak istiyordum. sanyo da tasıma kolaylığı ve dizaynı cok rahat gibi geldi bana baska bir tavsiyede bulunabilirmisin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mtkn3

    Sevgili İhun,

    Sanırım Pentax Optio MX4'ün dış görünüşü seni yanıltmış. Çünkü o bir dijital video kamera değil, dijital fotoğraf makinesidir. Bu sebeple seçim listendeki bu iki ürünü kıyaslamak hata olur.

     Pentax Optio MX4 mü? - Sanyo VPC-C1 mi?



    İmzadaki Nikon amblemine bakarak böyle bir yorum yaptığın kanısımdayım.

    MX4 hem fotoğraf çeker hem DIVX video çeker.İki yıldızda(Üç yıldız en fazla) 640x480 30 fps/sn 1 saat 40 dk video çekti 512 mb'a.

    Bilmeden yorum yapmayalım insanları yanlış yönlendirmeyelim.




  • @ Alp 1,
    Sanırım insanları yanlış yönlendiren sizsiniz çünkü MX4 bir dijital fotoğraf makinasıdır ; her ne kadar MPEG4 video çeksede.Böyle söylememin sebeplerinden biri makinanın steves-digicams de incelemesinin bulunması linki yandahttp://www.steves-digicams.com/2004_reviews/optiomx4.html diğeri ise aynı özellikleri sunan Olympus C-770 var odamı dijital video kamera sayılr ? Üstelik gündüz videolarında kaliteli sonuçlar verse bile gece ve az ışıklı oratamlarda iyi sonuçlar vermiyorlar bildiğim kadarıyla.

    Fakat aynı şeyler sanırım Sanyo VPC-C1 için de geçerlihttp://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=674&productId=bd19618



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zekai s -- 30 Aralık 2004, 10:59:37 >




  • ALP,

    Değerli dostum Zekai Pentax hakkında gerekeni zaten yazmış, ayrıca imzamdaki logonun konu ile alakası nedir pek anlayamadım? Nikon'dan mı bahsediyoruz ALP? İnan beni çok güldürdün, teşekkür ederim

    Ayrıca yine dostum Zekai'nin Sanyo için verdiği linkte, Sanyo "dijital fotoğraf makinesi" olarak geçmiş. Bence hepsiburada.com burada bir hata yapmış. Çünkü ürünün kendi sitesinde üründen bahsederken dijital fotoğraf makinesi olarak değil "digital movie camera" olarak bahsedilmiş.

    Sanyo İngiltere için TIKLA

    Bir de Sanyo'nun Amerika sitesinde benzer ürünlere "dijital fotoğraf makineleri"nin yanında değil de digital camcorder'ların yanında yer verilmiş. Bu sebeple Sanyo'nun bu ürününü fotoğraf makinesi olarak adlandırıp adlandırmayacağımıza da sen karar ver. Ayrıca gördüğüm kadarıyla sanyo-fisher iş birliği var. Bu da ek bilgi olsun.

    Sanyo Amerika için TIKLA

    Gelelim bilmeden yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmem konusuna; Eğer çift nick taşımıyorsan "ki bunu yapan bir çok insan var" yani forumumuza yeni katılmış isen, benim fotoğraf makineleri hakkında tüm arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olduğumun farkında değilsindir. Bence açılmış olan topicleri biraz incele..! İncele ki yazdığım post'ların bilmeden mi yoksa bilerek mi yazıldığının bilincine var.
    Çift Nick taşıyorsan da, zaten söyleyecek bir şey yok. Yolun açık olsun.....

    Not:3 Mart 2003'de DH'ye kayıt olup, hala 8 postunun olması da bana çok ilginç geldi

    -----------EDIT------------

    Biraz da Petax'dan bahsedeyim. Pentax optio MX4'de Pentax'ın resmi sitesinde dijital fotoğraf makinelerinin yanında yer almaktadır. Tüm yazdıklarımı kısaca özetlersek; Yukarıda basettiğimiz ürünlerden Pentax bir dijital fotoğraf makinesi, Sanyo ise bir camcorder'dır.

    Pentax'ın resmi sitesi için TIKLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 31 Aralık 2004, 0:08:30 >




  • UP

    Sevgili @Alp 1, yanıt bekliyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.