Şimdi Ara

Disipline Gidiyorum !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Faux Carnival

    aman ya Atatürk'e şapka takmışlar o kadar... Ama yine de tasvip ettiğimi söyleyemem.

    Ama böyle bir suçtan kimse disiplin cezası falan almaz. En fazla bi tokat yersin, sittir diye kovar seni müdür







  • ya şimdi yazıp çizicektim vay ne hikmetsizlik falan

    ehuehueheu
    lise sonda sınıfça atatürk büstüyle çektirdiğimiz foto aklıma gelince vazgeçtim
  • Arkadaşlarına söyle, disiplinde şöyle desinler: "Atatürk heykelinin önünde şapkayı içimizden birinin takması yakışık almaz, saygısızlık olur diye düşündük, şapkayı Atatürk'e taktık."

    Sonra sen de şöyle söyle disiplinde: "Ben oradan sadece geçiyordum. Kafam derslerle meşguldü ve o yüzden ne olduğunun bile tam farkında değildim."

    Sonra disiplinden çıkınca da, dışarıda olayı şöyle anlatırsın başkalarına: "'Şapkayı heykele ben taktım, arkadaşlar sadece oradan geçiyordu.' dedim içeride, mesele halloldu."




  • yazık yazık
  • sarık veya peçe takmamışsınız eh gene de işiniz gücünüz yok mu be kardeşim? yine de okullarda atatürk olayına çok önem veriyolar bzim okulda çok kibar sandığım bi adamı 20milyondaki atarüke kırmızı çizik atıldığı için ipne o. çocukları dediğini duydum o gün bugündür böyle çocukla şakalarla ve gereksiz eylemlerle uğraşmıyorum size de tavsiye ederem
  • DİSİPLİN YÖNETMELİĞİNE GÖRE ÖRGÜN EĞİTİMDEN ÇIKARMA CEZASI VERİLİR. ANCAK OLAYIN SULULUK VE CIVIMA AMACIYLA YAPILDIĞINA VE BAŞKA HERHANGİ BİR ART NİYET OLMADIĞINA KANAAT GETİRİLİRSE, OLAYIN İLK KEZ GERÇEKLEŞMİŞ OLMASI VE SİZLERİN YAŞ ÖZELLİKLERİ VE ERGENLİK DÖNEMİ ÖZELLİKLERİ (Gruba Uyma Davranışı) DEĞERLENDİRİLDİĞİNDE (UMARIM OKULUNUZDA PSİKOLOJİK DANIŞMAN VARDIR) BİR ALT CEZA OLAN TASDİKNAME İLE UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİLİR... YA DA SİZİ KORKUTUP, BİR DAHA YAPILIRSA ATILACAĞINIZ SÖYLENİP HİÇBİR İŞLEM YAPILMAZ YANİ DİSİPLİN KURULUNDAKİ ÖĞRETMENLERİN TAVIRLARI BELİRLEYİCİ OLUR. SEN AZ ÇOK TANIRSIN O HOCALARINI VE BAŞINA GELEBİLECEKLERİ ŞİMDİDEN KESTİREBİLİRSİN.




  • Atsınlar bence okuldan
  • Disiplin öğrenciye ceza vermek amacı ile değil öğrenciyi örgün eğitimin düzeni içinde tutmak için yapılan bir uygulamadır.Açıkçası yapılan davranış büyük bir terbiyesizlik ve küstahlık ama bu sebepten ötürü okuldan uzaklaştırma düşünen hocanın alnın karışlarım zira amacın Ata'mıza düşman insan yetiştirmek değil onu seven ve yaptıklarını ANLAYAN gençler yetiştirmektir ve anladığım kadarıyla bu arkadaşlar daha yaptıklarının sorumluluğunu kavrayacak düşünce yapısında değiller dolyısıyla disiplin ile bunları adam ederiz diyen bütün kendini öğretmen sanan arkadaşları istifaya davet ediyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hellmarch

    Atsınlar bence okuldan

  • quote:

    Orjinalden alıntı: generation next

    öğretmen sizin gözünüzü korkutmak için yapmıştır disiplin olayını ama ulu önder Atatürk un heykeline yaptığınız çok yanlış. zaten adama mezarında bile rahat vermiyorlar bari heykelini rahat bırakın.



    quote:

    Orjinalden alıntı: bart simpson

    bencede hoca sizi korkutmak istemiş takma kafana


    Dilekçe verilmiş bile ama kimse yanına çağırmadı bizi bilemiyorum yarın kesin olur heralde Atılır mıyım ?
  • Senin için üzüldüm !! Kovulmazsın BENCE İnşallah öyle olur
  • bence kesin atarlar.. hatta 3 ila 4 yıl arasında hapis bile alabilirsin.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: xentios

    Sen burdan şuçsuz görünüyosun,gitsen bile böle böle ben bişey yapmadım sadece yanlarında duruyordum dersin. Niye engellemedin dersede duruma göre uydur bişeyler, dayak atarlar felan de,sat şerefsizleri


    Abi koptum ya.Süpersin

    Ya neyse ama kendimi tutamamıştım.

    Bakalım sana nasıl anlatıcam durumu.(Nasıl?)(Az bekle olm anlatıyoruz işte)(Tamam.Dinliyorum)

    Şimdi yaptığın köyü ve yanlış bir hareket yani Atatürk'ün heykeline şapka takınca ne olcak.Hayır geyik olsun gülelim dediyseniz abi adam iyice kontrol eder.Neyse geçti buraları.Bundan ders çıkarmaya bak.Bir daha böyle şeyler yapma.Yok yapacam diyorsan dikkatli yap.Ve bu yüzden sana bişey yapmazlar merak etme.O dilekçedende birşey çıkmaz.

    Ama salakça birşeyleri komik olsun diye yapıyorsan sonuçlarını önceden düşün.Atatürk'ün kafasına şapka takıp karşısında gülerek birilerine yakalanmak karşı taraftan hiç hoş görülmeyebilir.Ben görsem mesela size direk küfrederim.Ama şu güldüğüm olayı dene.(Pardon) Birde hocaya korkutmak yerine anlatsaydınızda anlayabilirdim de.

    Neyse ya ağzımı açmayayım.Sen takma.Olursada olsun.Hayat devam ediyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galear -- 23 Aralık 2004, 23:42:59 >




  • yaptığınız gerçekten büyük ahlaksızlık gerçekten Türk Gençliğine yakışmayan davranışlar umarım bilinçli yapılmamıştır eğer öyleyse ben okuldan bile atardım
  • Davranışı hoş görmek elbette hiçkimseden beklenmez ama müslümanlığı ile övünülen bir memlekette Allah'a kitaba sövmenin cezası öbür dünyada veriliyorda Atatürk'e şapka takmanın cezası öğrencinin bu dünyada geleceğine maloluyor. Bence düşündürücü
  • DİBİNE KADAR HAKETMİŞSİN...
    BEN OLSAM EN AZ 3 AY OKULDAN UZAKLAŞTIRMA CEZASI VERİRİM..
  • hak etme durumu var ama eğer kurtulmak istiyorsan şöyle güzel bir konuşma hazirla kendine. fazla kasma ama kendi cümlelerinle hata yaptığını, anladığını, tekrarlamayacağını adam gibi anlat sorumlu kişiye(müdür, müdür yardımcısı, kim ise).

    ha bu biraz da risklidir. gider de; ya hocam, yani ben şey, ya, yani, sey, ya yani. saçmalarsan + bir hafta daha hak edersin..
  • az bile .
  • iyi bi ceza yersiniz bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.