Şimdi Ara

Adsl Modemlerin Router Özelliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Zyxel 660 r modem aldım.
    Modem router özellikli fakat tek ethernet çıkışı var ben interneti ethernetten mi dağıtıcam?????????????(Bilgisayarımdan)



  • Allah Allah nasıl hem router hemde tek ethernet anlamadım. Walla kardeş özelliklerine baktım Şöyle

    Prestige 660R 85$ + Splitter Hediyeli

    ADSL 2+ Modem/Router

    Zyxel’in Prestige 660 serileri SOHO ve ev kullanıcıları için ADSL/ADSL2/ADSL2+ network çözümü sağlar. Bir öncekinden daha hızlı yüksek hızlı internet erişimi sağlar.Kullanıcılar online oyun,video konferans gibi yüksek kalitede multimedia ve eş zamanlı uygulamalarda hoşça vakit geçirebilirler. Sıfır konfigurasyon özellikli Prestige 660 serilerinin kurulumu kolay ve basittir, yardımcı servis sağlayıcıları teknik destek maliyetlerini ortadan kaldırır.

    Prestige 660 serilerinin yüksek performansı ve kolay kullanımı bugünün SOHO ve ev kullanıcılarının ihtiyaçları için internet erişim çözümü yapar.

    Özellikler

    Yüksek hızlı internet erişimi

    Var olan bakır hatlar üzerinden ADSL, ADSL2 ve ADSL2+ yüksek hızlarda destek sağlar. 12 Mbps(ADSL) veya 24Mbps(ADSL2+) e kadar hızlarla Prestige 660 serileri yüksek data transfer hızlarını ve geneleksel ADSL’den en iyi band genişliğini sağlar. Prestige 660 serileri ayrıca en büyük yoğunlukta en iyi performans için RE ADSL (Reach Extended ADSL)’i destekler . Prestige 660 serileri bugünün haberleşme servisleri ile yarının converged servisleri arasında anahtar hat sağlar.

    Sıfır Konfigurasyon

    Prestige 660’ın sıfır Konfigurasyon teknolojisi kullanıcıları bir DSL bağlantı ile zahmetsizce birleştirmeye olanak sağlar. Kullanıcı dostu dizaynı, gatewayde gömülü bağımsız işletim sistemi, kullanıcıların işletim sistemlerinin her türünü destekler.

    PPP0E özelliği

    PPPoA/PPPoE ADSL kullanıcı bilgiler doğrulama işlemini ZyXEL dünyada ilk uygulayan firmadır. Prestige 660 hem Telekom/ISP tarafında hem kullanıcı tarafında PPP/PAP/CHAP temelli authentication işlemi kolaylıkla gerçekleştirilir. Ek bir RAS bilgisayar gereksinimine ihtiyaç yoktur.

    UpnP desteği

    Prestige 660 serileri UpnP (Universal Plug-and-Play) discovery ve UPnP NAT Traversal’i destekler ve bir çok NAT düşmanı problemleri çözer.


    Benim görüdüğüm kadarı ile router özelliği yok. Ama var isede tek ethernet ile anlamı yok sanırım Hub takılıp dağıtıla biliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.