Şimdi Ara

19 SAMSUNG 997DF FLAT Tavsiye pls...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    19" Vestel yada Beko ucuz diye alayım diyordum ama forumlarda herkes " sakın öyle bi hata yapmayın!!!! " şeklinde yazınca bende biraz bakınıp 19 SAMSUNG SYNCMASTER 997DF FLAT bu monitörü gördüm 957MB yi çok tavsiye eden var ama bunun hakkında bilgi bulamadım halbuki fiyatı baya güzel 210$ kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan bu monitörü alıp almamam konusunda tavsiye bekliyorum.
    (Fiyat önemlidir yukarılara çıkamıyacağımdan vestel yada beko bakıyordum)
    Teşekkürler.



  • türkiyede varmıymış o model

    o fiyata nerde var hemen alıcam ben de
  • varmıs hakketen yaw.bu modelin 19" i yok zannediyodum turkiyede.yeni geldi herhal.

    bana kalırsa çok güzeş bi monitör.dizaynı çok iyi.109p4 kadar iyi değildir mutlaka ama aradaki 100dolar farkı unutmamak lazım.
  • bisürü sitede gördüm meselawww.pcdepo.com da var 206$ a ama biraz garipler sadece bonus a taksit yapıyoruz dediler ama sitelerinde bisürü kart yazıyo :) karizma falan gibi daha düzgün hangi kartların geçtiğini bilen yerleriden 4$ fazla verip almayı düşünüyorum tavsiyeler doğrultusunda.
    hemen alıcam demenizi ooo çok iyi monitör gibi algılamam normal sanırım???
  • yanlış anlamaya sebebiyet vermeyim ama teknoloji olarak 957mb la aynı değil.ne gibi dezavantajı var onu bilmiyorum.teknik terimlerden anlamıyorum.
    ama ben olsam bu modeli alırım.siyah,gri olanından.harika bi tasarımı var.su an 17" vestel kullanan biri olarak benim için yeterli bi terfi ama seni bilemem
  • 17" modli var bende. Arasında ki fark ise MB yani magic bright teknolojisi. Bu teknoloji de oyuna göre ayarlı parlaklık filme göre ayarlı parlaklık normal kullanıma göre farklı parlaklık vs.vs. atayabilmekten ibaret. Daha fazla net görüntü olduğunu söylüyorlar fakat ben pekte fark göremedim açıkçası. Ama her daim Samsung monitör tavsiye edilir.
  • Teşekkürler karar vermemde yardımcı olduğunuz için almaya karar verdim bu montörü :)
  • ıyıde taksıtlı alınca zaten 20 dolar daha fazla odıyeceksın 24 dolar daha pahalı almak bır monıtoru pek mantıklı degıl
  • peşin fiyatına taksit yapan yerlere bakıcam artık mecburen :( yada dediğiniz gibi 15-20$ fazla vericem ama bu para 5-6ya bölünmüş olucak :(
    (maddi durum sıkışıkken bunları mecbur düşünüyorum, şimdiki monutörüm yanmış olmasa biraz bekler rahatken alırım derdim ama bilgisayarsız kaldım evde)
    bu arada monitör tavsiyesi alabilirim hala 19 SAMSUNG SYNCMASTER 997DF FLAT e fiyat + performans olarak yakın bişeyler tavsiye edilicekse :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.