Şimdi Ara

Forumda Yardım Ölmüş.. Başımız Sağolsun.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Farkettiğime Göre Bi Soru Sorduklarında Cevap verilmeyen Forumların Sayısı Hayli Çoğalmış Bence iyiye Gitmiyoruz:)

    http://forum.donanimhaber.com/m_1547472/tm.htm

    3 Kere Ard Arda yardım istememe Rağmen Hiç Bi Cevap Gelmedi Bide Forumu iyice inceleyin Bi Bakalım.

    Network internet Bölümünde Eğlence Amaçlı Açılan FOrumlara Sürekli Bişeyler Yazılırken yardım istenen Forumlar Daha Çok 0(sıfır) a Muhtaç Durumda Kalıyor.

    Bence Bişiler Yapmalıyız



  • Yaw Ama Benim isteklerimle Aynı Şekilde Deilki O Sadece Markaları Yazıyo
  • mesaja saniyesinde cevap gelecek diye birşey yok zaten bugün açmışsın başlığı ilgili arkadaş sürekli online olmak zorunda değil mesela ben çalışmalarım yüzünden fazla ziyaret edemiyorum ama girdiğimde bildiğim konular hakkında yardımda bulunmaya çalışıyorum...
  • Ama 20 Kişi Online Gözüküyor. Kullandığı Modem Bölümüne Bişiler Yazıyoda Bize Bi cevap Yok. El insaf:)
  • Efsane,

    Gönül koymuşsun ama senin mesajında biraz geyik bir mesaj olmuş. Ciddi şekilde fikre ihtiyacın var ise ihtiyaçlarını daha iyi belirtmelisin. Bu mesajını karşılık 40 kişi 40 değişik modem önerir sen yine kararsız kalırsın. İhtiyacını belirtmelisin.

    Fiyat aralığı, network kurup kurmayacağın, kablosuz bağlantı isteyip istemeyeceğin, USB ya da ethernet bağlantılı olması ile ilgili bir tercihin olup olmadığın gibi konuları belirtirsen doğru sonuca ulaşabilirsin.

    Ben USR9106 kullanıyorum. 802.11g wireless + 4 port switch + router + firewall özelliği var. Modemle birlikte wireless pcmcia kartıda hediye olarak geliyor. Fiyatı 160USD + KDV seviyesinde ben memnunum sorunsuz çalışıyor.
  • abi ne bilek yav modem fabrikamızmı var burda ben onixon bilirim bir tek vede herkese bildiğim ölçüde yardım etmeye çalışıyom bilmiyosamda atlıyım mı yani vede bu konuda hergün bir topic acılıyo aç bak bir zahmet hergün aynı şey hangi modemi alam. kotamı nasıl öğrenirim .nasıl abone olurum.niye hattım açılmadı.vede niye yavaş indiriyom. biraz araştırsan bu konularda açılan topiğin haddi hesabı yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EfSaNe_S

    Arkadaşlar Farkettiğime Göre Bi Soru Sorduklarında Cevap verilmeyen Forumların Sayısı Hayli Çoğalmış Bence iyiye Gitmiyoruz:)

    Bence Bişiler Yapmalıyız


    Yapmamız gereken tek şey,
    TOPİC AÇMADAN ÖNCE ARAMA YAPMAKTIR.
  • mobil cihazlarda yardım isteyen topicleri sektirmemeye gayret gösteriyorum ama oraları bilemiycem
  • Boşver Yaf Ben Dersimi Aldım. Ve Şikayetçi insanları Daha iyi anlıyorum şimdi Neyse
  • birader senin o sıfatı görenin yardım edesi gelmemiştir
  • Sürekli son msg atılan forumlara bakıyorum bilbilecegim bişeyse hemen yazıyorum üşenmeden .Bence bazıları sadece posht için Burda Ego sunu tahmin edecek ya.!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sutas



    Fiyat aralığı, network kurup kurmayacağın, kablosuz bağlantı isteyip istemeyeceğin, USB ya da ethernet bağlantılı olması ile ilgili bir tercihin olup olmadığın gibi konuları belirtirsen doğru sonuca ulaşabilirsin.




    İstediğin yardım genel bir konu. Yani yukardaki arkadaşın belirttiği özellikleri yazıpta yardım istersen eminimki arkadaşlar sana yardımcı olacaktır. Ayrıca zaten seninde belirttiğin topiği açmanın nedeni piyasada çok fazla adsl modemin bulunması ve uygununu soruyorsun. Ama kimse burada müneccim değilki senin istediğin özellikleri bilebilecek. Topiğini açarken daha ayrıntılı bilgi verseydin eminimki cevap alacaktın...
  • arkadasım actıgın o tip bi konuya sahsen bakmam biLe. Emin oL en az 50 kez ciddi ciddi 50 kez aynı topic acıLmıstır ve cogu kisi sıkıLmadan yazmıstır ancak artık o tip konuLar gercekten baymaya basLadı biraz o konu hakkında arama yaparsan eger emin oL forum actıktan sonraki geLecek cevapLardan daha cok yardım , biLgi aLabiLirsin.
  • uygun modemmi istiyomuş.e-con al 55 milyon:)
  • Ben de soruya bakıp bilerek cevap vermeyenlerdenim, sebebi ise forumda arama yapma üşengeçliğine prim vermemek..

    Bunun gibi forumda yüzlerce kez konuşulmuş bir konu için yeniden topic açmak, yardım isteyen diğer arkadaşların topiclerini de birer sıra arkaya atmak demek oluyor ve birçoğumuz da sadece ilk 1 veya 2 sayfaya baktığımız için onların cevap alma olasılığı düşmüş oluyor. Yani benzer konulu topicleri defalarca açanlar hem tembellik hem de diğer arkadaşlara saygısızlık yapmış oluyor. Forum tecrübesi olmayan, yeni gelmiş "er" arkadaşları yine anlayışla karşılayabiliyorum ama 100 küsur mesaj sonrasında hala aynı düşüncesizliği yapanlara da fena halde kafam atıyor. Umarım yardım edebilmişimdir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.