Şimdi Ara

Proje Ortağı Aranıyor..... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın buluşuyoruz, kaçan olursa, forumu felan unutsun.
  • evet arkadaşalar formda bıseyler olusmaya basladı bencede acele etmeye gerek yok once genel bır profıl cıksın ortaya olusumlar yerıne otursun bız ızmır gurubu olarak bır araya gelmeye calısaz bu arada ama tamda bayram uzerıne geldı ışlerde yogun bır fırsat bulup bır ara gelıecez bu arada yarın bor da olmaya calısıcam ama fırsat bulamazsan topıclerden takıp edrım pazartesıngunu malum bayram hazırlıkları... bırtek pazar kalıyor fırsat olarak yınede kalılmaya calısıcam selamlar..
  • arkadaşlar foruma geliyomusunuz??
  • ben sabahtan beri oradayim
  • Tamam. Ben de oradayım. Bir konu açıp, proje ayrıntılarını konuşabiliriz.
  • sevgili dostum,
    aynı kafadaki insanların biraraya gelmesi ve bişeyler üretemese de bu yolda uğraş vermesi güzel birşey.Bende İstanbul göztepedeyim.Görüşmek ve birşeyleri paylaşmak üzere
  • siz de hoşgeldiniz... görüşmek dileğiyle...
  • O sırada İzmir ne zaman toplanıyo?
  • Bende birikimlerimi size sunmaya hazirim saygilar
  • bende izmirdeyim PİC 16F84 ü programlayabiliyorum ve endüstriyel otomasyon okuyorum lütfen lise diye küçümsemeyin çok iyi işler çıkarabileceğime inanıyorum ve şöyle de bi teklif sunuyorum bizim okulda line tracer yarışmasına isteyen arkadaşla beraber katılabilirim ödül 100 YTL işin sonunda ortak olarak bölüşürüz

  • FORUMU BUGÜN GÖRDÜM. BAŞTAN SONA OKUDUM. ŞİMDİ SİZE BİR DE SOSYAL BİLİMCİ YA DA BU İŞİN SOSYAL BOYUTUNU YORUMLAYACAK BİRİSİ GEREK BENCE. NEDİR YANİ?

    DİKKAT ETTİNİZ Mİ? ARANIZDA HİÇ KIZ YOK! (BİZ MÜHENDİSLERİN KADERİ DE BUDUR ABİ :) SAKIN KIZ ARKADAŞLARINIZIN YANINDA ELKTRONİK - YAZILIM -PROJE FALAN KONUŞMA GAFLETİNDE BULUNMAYIN DERİM (ENGİN TECRÜBELER :(

    YAPMAYA ÇALIŞTIĞINIZ İŞTEN ÇOK KEYİF ALDIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSUNUZ MUHTEMELEN ! AMA ŞUNA İNANIN Kİ BEYLER, DÜNYADA HİÇ BİR ŞEY GÜZEL BİR KIZLA HOŞ BİR YERDE TATİL YAPMAK KADAR ZEVKLİ OLAMAZ. BUNU UNUTMAYIN! YA DA GÜÇLÜ MOTORU OLAN BİR ARABA İLE GÜRÜL GÜRÜL GEZMEK KADAR...

    EE NASIL OLCAK BU İŞLER? TABİ Kİ PARA. AMA BİR ŞİRKETTE ÇALIŞAN BİRİNİN KAZANDIĞINDAN ÇOK DAHA FAZLA PARA. PARA NEDİR ABİ? ELİNİN KİRİ.. ANSIZIN BULAŞIVERİR ELİNE. (EĞER GÖZÜN AÇIKSA) AMA FORUMDU, SAKSIYDI, BAĞ BOSTAN SULAMAYDI, NASANIN BİLE YAPMAYA MUAFFAK OLAMADIĞI UYDULARI YAPMAYA ÇALIŞMAKTI[Kİ EN DUMUR POTANSİYELLİ PROJE BUYDU :) ALLAH RIZASI İÇİN GOOGLE DA BİRİNİZ JEOSENKRONİZE YÖRÜNGE KONUSUNU TARASIN. NİYE UYDULAR HEP UZAYDA GEZERMİŞ ÖĞRENSİN, SONRA DA DİĞERLERİNE ANLATSIN] VB. BUNLARLA OLAMAZ...

    SEVGİLİ ARKADAŞLAR; BİR PROJEYİ YAPMAYA BAŞLAMAYI BIRAKIN, DAHA HAYALİNİ KURARKEN BİLE "KİME KAÇ PARADAN SATARIM?" SORUSUNU SORUN ÖNCE. BU SORUYU SORAMAZSANIZ KENDİNİZE. İLK PROJENİZİ BELKİ TAMAMLARSINIZ AMA İKİNCİSİNE PARA BULAMAYACAĞINIZI GARANTİ EDERİM.

    HAYAT DEĞİRMENİNİN ÇARKLARINI DÖNDÜREN PARAYI DÜŞÜNMEDEN LÜTFEN ZAMANINIZI HARCAMAYIN

    SİZE BİR MAKİNA BİR ELEKTRONİK MÜHENDİSİ İKİ ARKADAŞ YAPTIĞIMIZ PROJELERDEN BİR KAÇ ÖRNEK VEREYİM;

    *1998 YILI "özel nedenlerden dolayı sansür olarak değişti"
    * 2000 YILI: "özel nedenlerden dolayı sansür olarak değişti"
    *2000 YILI : "özel nedenlerden dolayı sansür olarak değişti"
    *2001 YILI : "özel nedenlerden dolayı sansür olarak değişti".
    *2001 YILI: "özel nedenlerden dolayı sansür olarak değişti"

    BİR KAÇ PROJE DAHA VAR AMA ANLATMAK ŞİMDİLİK DOĞRU OLMAZ. ÇÜNKÜ HENÜZ SATMADIM.

    BEYLER BİR DE ŞÖYLE BİR DURUM VAR NERDE ÇOKLUK ORADA ÇOK DÜZENSİZLİK DEMEKTİR (GAZ YASASI) YANİ 100 KİŞİ İLE PROJE YAPMAK BİR DERT, O PROJEDEN PARA KAZANMAK AYRI BİR DERTTİR.

    PROFESYONEL DEMEK “O İŞTEN PARA KAZANAN” DEMEKTİR. SİZE TAVSİYEM PROFESYONEL OLMALISINIZ.

    HA BİR DE MÜMKÜN OLDUĞUNCA MEDİKAL SİSTEMLER VEYA OTOMOTİV PARÇALARI ÜRETMEYE BAKIN, ÇÜNKÜ PARA ORADA VAR.

    BU ARADA TAMAMLANMIŞ PROJELERİNİZİ SATIN ALABİLİR YA DA SATMANIZDA YARDIMCI OLABİLİRİM. AMA ÖZGÜN OLMALARI KOŞULUYLA.

    HEPİNİZE BAŞARILAR DİLERİM.

    zkkelohab@hotmail.com

    elektronik ve haberleşme mühendisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakanat -- 2 Şubat 2005, 21:18:54 >




  • Arkadaşım , burda senin nasıl bi tip olduğunu çakabiliyorum. Ben de bir sürü insan gördüm , kızlarla çıktım , araba sürdüm ve senin gibilerle tartıştım.

    Daha ideallerin ve paylaşmanın mutluluğunu görememiş insanlardan birisin. Bunların sonunda neler olabileceğinden de haberin yok. Farketmedin sanırım amacımız para kazanmak değil.

    Ayrıca senin dediğin uydu tiplerini biliyoruz ve tartışıyoruz. Senin gibi birinden de hayalgücünü kullanmanı açıkçası kimse beklemez.

    Bana da gülen salaklar var ama bir elyapımı hidrojen motoru var önümde.

    Sana da başarılar...Yolun açık olsun..
  • Çok iyi çok, söylediğinizin haklı yanları da var. Tecrübelerim der ki, daha hayatı yaşamak çok erken. Buradan atıp, tutmak gibide olmasın ama, inşallah birgün dünyayı peşimizden koşturacak sanayi ve teknoloji gücünü elimize alacağız.
  • bu adam guzel seyler soyluyor
    quote:

    Orjinalden alıntı: samray

    Çok iyi çok, söylediğinizin haklı yanları da var. Tecrübelerim der ki, daha hayatı yaşamak çok erken. Buradan atıp, tutmak gibide olmasın ama, inşallah birgün dünyayı peşimizden koşturacak sanayi ve teknoloji gücünü elimize alacağız.
  • arkadaşlar vardığınız son nokta nedir?
  • Bir site açmaya karar verdik burada hemfikiriz. Fakat benim istediğim gibi olursa, buradaki amaca ters düşecek. Buradaki arkadaşlarımın istediği gibi olursa, hem benim bir hayalim uçacak, hemde destek aldığım arkadaşlarım konuya kayıtsız kalacaklar. Şuanda bir forumumuz var. Ve orada tartışmalara devam ediyoruz. Daha henüz tam olarak toplanamadık. Henüz bir proje dahi belirleyemedik. Şuanda durum bundan ibaret.
    Arkadaşlar bu konuya mukabil, yeni fikirlere açığım. Diğer arkadaşlara; Toplanalım ve gerekeni yapalım artık.
  • Proje önerisinde bulunun arkadaşlar.

    kimsenin aklına gelmiyormu ?
  • Aktivitenin ağır işlemesi konusunda samray dostuma katılıyorum... Artık birşeyler yapmak için toplanabilmeliyiz... Herbir üyemizin , rastgele / kafasına göre takılması ile de birşeyler ortaya çıkacaktır. Ama bu sanırım uzun yıllara yayılarak olacaktır gibi geliyor bana. Bir basit toplantıyı bile oeganize edemedikten sonra , nasıl projeler üretebileceğimizi düşünmeden edemiyorum. Bu konuda lütfen biraz daha gayret... Bu arada karakanat arkadaşım... Senin bahsettiğin şeyler zaten bir insanın doğal ihtiyacı olup yaşadığı şeyler yani... Özel bir keyif alanı değil sanırım. Burada yapılmaya çalışılan şey tamamen amatör olarak bir şeyler ortaya koyabilmek ve yetişen gençlerimize bir hedef verebilmektir. Zaten buraya destek vereceğini belirten arkadaşlarımızın çoğunluğu ya öğrenci , ya da geçimini bir şekilde sağlayan kişiler olmak durumunda. Yapılacak projeler ortaya çıktığında zaten bunları satmak için tek ölçüsü para kazanmak olmayan ve geleceğini sadece yapılacak olan işlere bağlamayan bir satıcı/pazarlamacı sanırım bulabiliriz. Bulamazsak bile yani bize tamamen zarar olarak kar sağlasa bile , bilgi kazanımlarımız ve alacağımız hobi zevkini de herkesin anlaması beklenemez... Bugüne kadar yapıp da çöpe attığım bazı projelerim için hiç üzülmediğimi söyleyebilirim... Para tabii ki önemli ama herşey değil... Saygılarımla.




  • Tüm önerileri sunmanız çok iyi olur. Samray sen de açık olarak önerini sunmalısın ki herkes bi düşünsün , karar versin.

    Haklısınız galiba biraz yavaş ilerliyo süreç ama açıkçası çok yavaş değil. Çok hızlı olması temelsiz olmasına neden olabilir.

    Proje çok sorun değil sanırım. Kim bilir arkadaşların aklında kaç tane güzel fikir var... Ortaya dökmek yeterli...
  • Çok yavaş kaldık. Bu iş forumla yürümez, toplanmak gerek. Izprog'a katılmak isteyen arkadaşlar: Lütfen boş günleriniz ve tel. bilgileriniz için pm atın. En kısa zamanda toplanmamız gerek. Yoksa sonuç ölü doğum olacak korkarım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.