Şimdi Ara

SX1 ve BLUETOOTH bağlantısı (Win XP Service pack 2) YARDIM....!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XP home edition service pack 2 yüklü ve aygıtı taktığım an hemen tanıyor ve bluetooth simgesi çıkıyor bluetooth çalışıyor ve veri transferi sadece telefondan bilgisayara yapılıyor ama bilgisayardan telefona olomuyor hata verip duruyor

    arkadaşlar

    ne yapmalı ...????

    nasıl kurmalı ...????

    lütfen yardım edin.....!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infinite -- 20 Aralık 2004, 11:16:09 >



  • aygıtın billionton türü aparat değil mi...bende cd den kurmadım bence gerek yok...niye cd den kurmak istiyorsun mesela veri de alıyorum diyorsun....
  • haklısın NAKKA....!!! GEREK YOK bu kanaate vardım service pack 2 nin güzelliği olsa gerek...

    alışmışlık var p800 ve 6600 ı bu şekilde kullanmıştım...!!!!

    ama CD yi kurmaya gerek yok bir anlık panik oldu teşekkür ediyorum bu şekilde daha pratik....!!!!
  • bu arada olay pratik ama sorun bitmedi telefondan bilgisayara gidiyor ama bilgisayardan telefona gönderemiyorum....!!!

    nassı olcak yapamadım
  • Alıcı Bluetooth bilgisayarı veya aygıtı yanıt vermediğinden dosya aktarımı yapılamadı.
    Dosyayı başka bir Windows XP bilgisayarına gönderiyorsanız, bilgisayarın Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı'nı çalıştırdığından emin olun. Dosyayı bir Bluetooth aygıtına gönderiyorsanız, OBEX Dosya İtme Profili'nin yüklü olduğundan emin olun.


    VERDİĞİ HATA BU NAPMAM GEREKİYOR....!!!!
  • Bluetooth aygıtına dosya göndermek veya Bluetooth aygıtından dosya almak için
    Bluetooth kablosuz teknolojisi ve Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı ile, bilgisayarınız ve cep telefonu veya kişisel dijital asistan (PDA) gibi diğer bir Bluetooth aygıtı arasında bir defada tek bir dosya değişimi gerçekleştirebilirsiniz. Bluetooth teknolojisini kullanan iki bilgisayar arasında da dosya aktarabilirsiniz.

    Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı'nı açın.
    Sihirbazdaki yönergeleri izleyin.
    Notlar

    Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı’nı açmak için Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve İletişimler'in üzerine gelin, ardından Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı’nı tıklatın.
    Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı, dosya aktarmak için Nesne Değişimi (OBEX) Dosya İtme hizmetini kullanır. Hem bilgisayar, hem de aygıt bu hizmeti kullanacak şekilde ayarlanmış olmalıdır. Bilgisayarı ayarlamak için Bluetooth Dosya Aktarım Sihirbazı'nı çalıştırın. Aygıtı ayarlamak için, aygıtın belgelerini okuyun.




  • yalnız telefonu ne olarak tanıttın bu bir ikincisi eşleştirme yapmılsındır, ayrıca yine de tekrar telefonla cihaz tarat ve karşılıklı şifreleşme ile teyit ettir düzeliyor...
  • telefonu sx1 olarak gördü karşılıklı tanıştıolar ve şifre ile doğrulandı fakat bilgisayadan birşey göndermek istediğimde bu hataları veriyor....

    obex dosya itme hizmeti ve diğer zımbırtılar nasıl yapılır orda kitlendim
  • YOKMU SERViCE PACK 2 iel bluetooth kullanan aranızda arkadaşlar bi el atın bilgisayardan telefona nasıl göndeririz....!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.