Şimdi Ara

Yerli Site İncelemeleri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • · Darkhardware

    "Thermalright XP-90 yüksek soğutma performansıyla şapka çıkarttırıyor. Her ne kadar 4GHz'lik canavarı durduramasa da, XP-90 ile 3.6GHz işlemci tam performansını göstermeyi başarıyor. Üstelik soğutucunun izin verilen standart ağırlık sınırları içinde olması, hem kolay montaj, hem de sorunsuz kullanım sağlıyor ...

    3.2 ve 3.6GHz'deki sonuçlara bakarsak, ilk göze çarpan Hyper 48'in yetersiz performansı. Soğutucunun müthiş bakır yapısına rağmen göz doldurmamasının nedeniyse 1500rpm'lik fanının yetersiz hava akışı. CoolerMaster gerçekten çok sessiz bir soğutucu üretmiş ama fanın üflediği hava belli belirsiz düzeyde, bu yüzden de soğutma performansı yetersiz kalıyor

    Thermaltake Jungle 512 esasen Hyper 48 ve XP-90'ın kategorisinde bir ürün değil, daha çok standart Intel soğutucusunu değiştirmek zorunda kalan kullanıcıya göre bir ürün. Bu gözle bakıldığında, soğutucunun işini iyi yaptığı söylenebilir"

    "bu durum gözüktüğünden çok daha ciddi açılımları beraberinde getirecek. Overclock meraklılarının overclock kavramına ve overclock ile elde edilen değerlere, biz test editörlerininse işlemci, soğutucu ve anakart performans testlerine başka bakış açılarıyla bakmamız gerekiyor. Şu ana kadar her türlü donanım sitesinde ve bilgisayar dergisinde 3.4 ve 3.6GHz işlemcilerle sayısız işlemci ve anakart testi yapıldı, ama eğer özel soğutma yöntemleriyle sıcaklık 72 derecenın altında tutulmadıysa bu test sonuçlarının hepsi geçersiz duruma düşmüş halde. Bu işlemcilerle yapılan soğutucu testleri de geçersiz duruma geliyor, çünkü işlemci 72 dereceyi aşmadığı için, "Filanca soğutucuyla bu işlemci 72 dereceye çıktı" türü ölçümler anlamsız kalıyor."

    Overclock yapıyorsanız yada ciddi overclock projeleriniz varsa, bu tür yüksek hızlı bellek modülleri alışveriş listenizin en üstünde bulunmak zorunda. İşlemciyi alabildiğine zorlayabilmek ve sorun çıkmaya başladığında bunun bellekten değil, işlemciden olduğunu anlayabilmek için belli bir hızda çalıştığı kesin olarak belgelenmiş bellek modüllerine gerek duyacaksınız. Bugün incelediğimiz bu HyperX bellekler de bu gereksinimi karşılamaya yönelik ürünlerden."

    · Pclabs

    " Birçoğumuzun başı firmware güncellemesi yaparken çeşitli aksilikler ya da yanlış güncelleme dosyaları nedeniyle derde girmiştir veya girme ihtimali var. Bu yazıda, başlangıçta korkutucu görünen bu sorunların üstesinden nasıl geleceğimizi göreceğiz."

     

    Yılın sonuna yaklaşırken beklenen oyunlar piyasaya çıkmaya ve yepyeni ekran kartları duyurulmaya devam ediyor. Buna platform değişikliklerini de katarsak, kullanıcıların aklının karıştığını söylemek yanlış olmaz. İşi bilmeyen kesim satıcıların insafına kalırken işi bilenler de bilgi bombardımanı altında kalıyorlar. Biz de bu tip zamanlarda hep yaptığımız gibi sizlere yol gösterecek bir yazı hazırladık. Üç tanesi yeni olmak üzere dokuz adet ekran kartını test ettik. Yazımızı bir satın alma rehberiyle noktaladık."

     




  • ilginç
  • Yok yok, böyle alıntı yaparak olmuyor. DH olarak bu işi kendimiz görmeliyiz.
  • siteler arası barış ortamı hakim ne güzel
  • çok iyi ya
  • güzelll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.