Şimdi Ara

ADSL alıcam ama acil bikaçsorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eskiden beri 56k ile bağlanıyorum. bi anda üniversite öğrencileri için kamoanyayı görünce bende ADSL e geçiyim dedim.ama bunun süresi 31 aralık'a kadar.. benimde bunları araştıracak zamanım yok onun için kusura bakmayın..

    şimdi ADSL alıcam ama müşteri hizmetlerini aradığımda benim sormam üzerine (belli bi marka almam lazımmı diye) bana 3 marka saydı şimdi hatırlamıyorum. bitanesi "Alkotek" diye bişeydi.

    yani siz daha iyi bilirsiniz şimdi ADSL modem alırken hangi modemi almam lazım ve bu modemn asıl olucak ve telekomun dediği gibi her ADSL modem olmazmı onların tavsiye ettiği 3 markadan birini almak zorundamıyım??

    2.durum ise Harddisikim bozuk ve bilgisayar açılmıyo bu adamlar eve geldiği zaman bilgisayarın açılabilir olması şartmı.çünkü üniversite öğrencilerine yönelik kampanya 31 aralık'a kadar ve benim 31 aralıktan önce yeni bi hdd almam mümkün değil.. bu yüzden bu adamlar geldiğinde çalışır bi bilgisayar olması şartmı??

    daha başvuru yapmadım pazartesi yapıcam. genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmam lazım neleredikkat etmem lazım?

    ADSL modem konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve telekomun tavsiye ettiği markalardan birini almak şartmı??

    cvplar için teşekkürler.. fdf







  • hocam adsl için her adsl modem olur
    telekomun tavsiye ettiği modemlerden olması şart diil

    adamlar evine gelmiolar.. hdd nin bozuk olması diil bilgisayarın olmasa gene önemli diil .. bağlı olduğun telekomdan yapılıyo herşey..

    bunun dışında bişi yok :)
  • arkadaşım onların söylediği modemlerden almana gerek yok istediğin adsl modemi alabilirsin.ayrıca onlar eve felan gelmeyecek sen modemi kurup ayarları yapacaksın ondan sonra hattın açılmasınıı bekleyeceksin.hard diskin çalışmıyorsa zaten modem yazılımını yükleyemezsin hard disk sorununu hallet.
  • sen ilk önce bilgisayarını aç ondan sonra interneti düşün. ama genede hemen gidip üyelik başvurunu yap port kalmassa kafanı taşlara vurursun sonra
  • Aldıkları komisyona göre TT sana tavsiye modem söyler ama sen onlara kulak asma;
    ZyXEL
    USRobotics
    Asus
    tarzı markaların modellerine bi göz at. Bir de her modemden sorun yaşıyoru diyene kanma. Adamlar ayar bilmiyor modeme suç atıyor. Zoom markada sıkça karşılaşırsın. Çok download yapmayacaksan kotalı alabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun...
  • etherneti olan hangi modemi alsan işini görür.
  • modemin firewall'ı olursa da iyi olur bence..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: teaser

    modemin firewall'ı olursa da iyi olur bence..


    Hala firewall'ı olmayan modm var mı piyasada? BEn merakımdan baktım ama bulamadım. Bu arada Ethernetten şaşma, usb deki olası problemler ileride başını ağrıtmasın
  • Kardeş CNET den şaşma derim
    100 milyon / 8 taksit e aldım..
    çokda memnunum ahanda

    CNET MODEM AYARLARI
    http://forum.donanimhaber.com/m_1296137/mpage_1/key_/tm.htm

    2. ADSL bağlatman için bilgisayarın olması bile şart değilki (gerçi bilgisayarsız adsl bi işine yaramaz o ayrı)
    bırak harddiski sen git telekoma bir an önce
  • Basvuru yapman için modem almana bile gerek yok. Modem alırsan (hdd acılmadıgı için) sadece baglantının aktif olup olmadıgını anlayabilirsin. Bence once git basvurunu yap. Modem alacan parayada git hdd al. Modemi sonrada alırsın. Hdd olmadan modem hiç bir ise yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.