Şimdi Ara

knight online oyununa girişi engellemek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.a

    Sorunum şu .
    Kullanılan bilgisayar üzerinden knight ve benzeri online oyun oynanmasını engellemek istiyorum..Bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekürler

    işlerim sistemi XP

    ayrıca Rtük sitesindeki Gözcü adlı programı denedim girişi engellemiyor..



  • sisteminiz iyi ise profesyonel bir filtre yazılımı kullanın, seçeceğiniz bir şifre ile bilgisayarın bütün kontrolünü ele alın... Ama sistem iyi değilse ,daha basit bir çözüm olan knight online nın başlat listesi ve diğer yerlerdeki kısayollarını kaldırın.. oyunu kurduğunuz dizindeki klasörleride dosya gizleyen bir program yardımıyla gizleyin..
  • peki bu knight online ın bağlandığı ip adresini filan engelleyebilirmiyiz??
  • korumak istenen bilgisayar ev bilgisayarları olduğu için tamamen kontorl altına alınma gibi bi şansımız yok (örneğin deep freeze) aileler engellememizi istiyor şu sıralarda zor durumda kaldık nedeni:

    rtük sitesinde ki gözcü programı install dosyalarında işe yarıyor yani knight onlline oyununu alıp install etmiş kişilerde engelleme şansımız oluyor.. ANCAAAK çoğu kullanıcı install etmek yerine kurulu haliyle kopyalamyı tercih ettiğinden GÖZCÜ adlı programla engelleme olmuyor...varsa herhangi bir çözüm üreten yardım etsin
  • dostum windows güvewnlik duvarıyla yada kullandığın antivirüs yazılımıyla internete cıkısını engelleye bilirsin
  • kısayolları kaldır dosyayı şifrele
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yknave

    dostum windows güvewnlik duvarıyla yada kullandığın antivirüs yazılımıyla internete cıkısını engelleye bilirsin


    xp nin kendi firewall i bile yetebilir bir dene istersen
  • merhaba . benim kardeşim bu knightin yüzünden bilgisayardan kakmıyor dersleri de çok zayıfladı . ben bilgisayara neler yapmadım şifre koydum , dosyalara da şifre koydum antiviruslarla engelledim dipfriz bile kurdum ona da çözüm buldu ya. arık bilmiyorum nasıl engel olacağım. Bu knight oyunu kurucusunu bulup da dövmek mi lazım bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nalsur

    merhaba . benim kardeşim bu knightin yüzünden bilgisayardan kakmıyor dersleri de çok zayıfladı . ben bilgisayara neler yapmadım şifre koydum , dosyalara da şifre koydum antiviruslarla engelledim dipfriz bile kurdum ona da çözüm buldu ya. arık bilmiyorum nasıl engel olacağım. Bu knight oyunu kurucusunu bulup da dövmek mi lazım bilmiyorum.

    pc n masaüstüyse ekran kartını sök ve evin dışında bir yere sakla iş yerinmidir akrabanmıdır bilmem kaybolmayacak bir yere sakla . kardeşin pc den anlamıyorsa ekran kartının gittiğini anlamaz pc de açılmaz . yok ben arada bir açmam gerek o kadar uğraşamam diyosan ramleri sök . olmadı en kolayı HDD kablosunu sök çok kolay bişey zaten . laptopsa adaptörü sakla şarjı bitene kadar oynasın




  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Mayıs 2012; 10:43:44 >
  • eğer işletim sistemiin windows 7 ise sistemine windows 7 manager kur butun windows yönetimini bu program ile yapabilirsin sürücülere klasörlere şifre koyabilirsin...kimsede giremez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kusmuk

    peki bu knight online ın bağlandığı ip adresini filan engelleyebilirmiyiz??

    öncelikle ip adresini biliyorsanız kolay.
    bilgisayarıma girin sistemin kurulu olduğu sürücüyü açın daha sonra system32/drivers/etc yolunu izleyin hosts dosyasını not defteri ile açın
    en alt satıra ekleyin
    127.0.0.1 loginko.knightonlineworld.com

    eğer private server sa server ip sini "loginko.knightonlineworld.com" bu kısım yerine yapıştırın denenmiştir her açılışta login fail hatası vericek ve oyun açılmayacaktır.
  • Bence bu tür oyunlarla ilgili bir kurumlara şikayette bulunmamız lazım Türkiye de girilmesine yasak koymaları lazım . yoksa harbiden de kafayı kaybederler.
  • engellemek istedigin bilgiaayara antivirus kurup firewalldan grisi engelle ve ayarlarin degistirilmemesi icin bi cok antivirde bulunan ayarlara erisim parolasi koy
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TinyAngel

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 18 Mayıs 2012; 10:43:29 >
  • 5 yılda bir konu hortluyor galiba :) bilgisayardan değilde modem üzerinde nasıl yaparız yardımcı olacak olan var mı?
    modemde url engelleme ip engelleme ip aralıklarına göre kural ekleme özelliği mevcut ancak bu oyunu oynayan bilgisayarı aktif ekrandan takip ettiğimde sürekli değişik ip ve port görüyorum. Bağlandığı sabit bi port ve ip tespit edemedim. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.