Şimdi Ara

Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir



    Xiaomi geçtiğimiz Mart ayında, şu anda neredeyse 10 farklı modeli olan Redmi Note 10 serisini duyurmuştu. Yıl sonu yaklaşırken yeni Redmi Note akıllı telefonların 2021 bitmeden piyasaya sürüleceğine dair önemli bilgiler ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.Nokia G300 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Redmi markasının CEO'su Lu Weibing, kişisel Weibo hesabında bu konuyla ilgili önemli bir imada bulundu. Deneyimli yönetici Redmi'nin oldukça yoğun bir ay geçireceğini belirtti ancak çok fazla detay vermedi.



    Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir



    Redmi Note 11 hakkında bilinenler



    Lu Weibing'in gönderisinde asıl dikkat çeken detay Redmi Note 10 lansmanından bir fotoğraf içermesiydi. Doğal olarak birçok kullanıcı bunu Redmi Note 11'in duyurulacağına dair bir işaret olarak algıladı.



    Yeni serinin Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro ve Redmi Note 11 Pro Max olmak üzere üç cihaz içermesi bekleniyor. Üst modelde 144 Hz ekran ve 120W hızlı şarj teknolojisi görebiliriz. Redmi Note 11 ailesinin Snapdragon 778G işlemciyle güçlendirileceği de sızan detaylar arasında.




    Kaynak:https://weibo.com/1892653244/KCgTjrHsh







  • Daha Note 10'u doğru düzgün kıramadılar, imei atılamıyor, bir durun ya :D

  • Ufak model telefon çıkarsınlar. Ne o öyle, tablet gibi telefonlar. Taşıması zor, tutması zor. Arkadaş her gün yeni bir model telefon çıkartıyorsun. Bir tane de ufak telefon sevenler için üret. Mi 9 SE ne güzel telefondu.

  • 120w hızlı şarjla ve Android 12 ile çıkarsa bir modeli eğer albenisi yüksek olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi donanımı ucuza veriyor görünüyorlar fakar Ocak 2020'de aldığımız telefona güncelleme vermeyen firmadan telefon alınır mı? Android telefon alırken 40 kere düşünün.

  • herşey sızmış da bir fiyat bilgisi sızamamış mı?

  • Ulan iPhone un her modelini taklit edersiniz minisini niye taklit etmiyonuz itin doğurdukları? Çentik yapar çentik koyarlar kulaklık girişi kaldırır aynısını yaparlar miniyi de kopyalayın lan adi herifler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    2020 'de aldığın telefonun modeli ne?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre iyi modeller çıkıyor, şu imei işi çözülse düşünülebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocak 2020'de RedmiNote8 Pro satıştaydı hatta yazın dahi 2-3 tanıdığa aldırdım.

  • Aelfwig kullanıcısına yanıt

    Bende büyük telefon arıyorum. Mecburen s20 ultra alacam. Zevk meselesi bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aelfwig kullanıcısına yanıt

    Git iphone 13 mini al öyleyse, o ne öyle minicik telefon. 6.5 inç bence en ideali, hem video izlerken minimum gereksinimi karşılıyor hem de elime tam oturuyor. Minicik ekranlı telefonda mesaj yazmak eziyet bence Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir 

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Ağla, Note 8 Pro var bende aldığımda Android 9 yüklüydü şu an Android 11 yüklü kaç senelik telefonda ve 2021-8-1'de de en son güvenlik güncellemesi geldi. Sandığınızın aksine sık sık güncelleniyor cihaz.. Alırken bakın hangi cihaza ne gelecek diye..

  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

    Ah bir de anlasanız.. Adamlar çentiği taklit etmedi, tam ekranda ön kamerayı nereye konumlandırabileceklerini daha güzel tasarım örneğiyle görmüş oldular. Yoksa gizli kameralarla çentiği çoktaaan kaldıran modeller çıkarttılar. Mini telefonu da iPhone 5 kullanıcıları ve Xperia Mini severler dışında kimse istemiyor..

  • Emrin olur paşam, parasını da sen veriyorsun sanırım. 6.5 inç senin için en ideali olabilir, benim için değil. Ayrıca ios kullanmak istediğimi yazdığımı sanmıyorum.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    ne alaka hocam siz ocak 2020 de aldınız diye o tarihte mi başlıyor telefonun güncelleme ajandası Redmi Note 11 serisi bu ay çıkış yapabilir  ben o zaman samsung note 8 alayım şimdi ama diyeyim ki ee güncelleme vermiyor bu :D

    note 8 pro 2019 ağustosta çıkmış bi telefon. çıkışının üzerinden 2 yıldan fazla geçmiş. maks 200 dolarlık bi telefon. kaçakta 1800 lere bulunuyordu şu son 1 haftadaki dolar fırlamalarından önce. garantili olarak da 2500 lere satılıyordu. böyle bi telefondan kaç sene veya kaç sefer güncelleme bekliyorsunuz mesela? 2023 e kadar götürsün mü 200 dolarlık telefon.. android 9 ile geliyormuş ve 11 e yükseltilebiliyormuş epey.comda yazana göre... daha ne gibi bi beklentiniz var ki samsungun 1000 dolarlık tepe modelleri bile maksimum 2-3 android güncellemesi alırken?


    bence xiaomi alanlar şunu kabul etmeli ne kadar ekmek o kadar köfte. herkes apple ı övüyor adamlar iphone 6 lara bile güncelleme veriyor vs. e o zaman verin 1000 doları ya da 15000 lirayı alın iphone 13 versin size 5 sene güncelleme. 200 dolarlık telefonla karşılaştırmak yanlış. ben note 9s kullanıyorum memnunum. android 10 ile geldi ve 1 android güncellemesi ve 2 de miui güncellemesi aldı. ve ben bu telefonu 1750 liraya aldım. beklentilerim de buna göre. bu saatten sonra hiç güncelleme vermese bile ben okeyim mesela artık gidene kadar böyle kullanırım telefonu. ha android 12 de gelecek diyorlar gelirse gelir gelmezse de sıkıntı yok. çünkü 200 dolarlık telefon alıp 5 android güncellemesi alsın gibi bibeklentim yok. gelse de yapmam zaten o telefonu mahveder her güncelleme.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 16 Ekim 2021; 12:13:22 >




  • dodofran D kullanıcısına yanıt

    Arkadaş sen ilk satırda yazdığın şeyi alt kısımda bir başka satırda yazdığın bilgiyle boşa çıkarıyorsun, Note8 Pro'nun en çok satıldığı dönem ekim 2019 nisan 2020 arasıdır, saçmalayarak note9 pro'yu çok çabuk çıkaran Xiaomi'den bir başka saçmalık yapmasının ceremesi olarak telefona desteğini erkenden kesiyor. 2019 temmuz'da aldığımız Mi 9SE ise son güncellemesini alıp hayatına eskide kalarak devam edecek.


    Sanki 2017 telefonunu konuşuyoruz, note5 son güncellemesini 2019'da almıştı 4.yılında nerdeyse hatta 2020 ocak'ta bir güncelleme almıştı yanılıyor olabilirim.


    Android telefon-tablet üreticilerinin en temel ayıbı ve terbiyesizliğine devletin bir bakanlığı olmalı ki ülke'de kullanılmasına engel olsun firmayı zorlasın, üreticileri de insanlar gibi hizaya sokma yönetimi olmadımı sapıtıyorlar. Bu ülke'de mal satacak firmalar vatandaşların haklarını koruyacak bir idari yönetmeliğe tabi olarak girmeleri şart oğlu şart.


    Türkçe kullanım klavuzu resmi yada 3.parti servisi vb şartları sağlamayan sistemleri yazılımları ülke'de sattırmamak lazım.





  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Çok yanlış düşünüyorsun aman deyim sen hiç bir şeye müdahale etme. Zaten ortalık bombok her şeyi ya kökten yasaklattırır ya da fiyat artışına neden olursun. Firmalar ürünün bütün bilgilerini paylaşıyor. Kullanıcının tek yapması gereken satın alırken bu ürüne hangi güncellemeler gelecekmiş bunun bilgisine bakmak ve fazlasını beklememek. Zaten 200 dolarlık telefon alıyorsun yani ne olsun..

  • Merhaba arkadaşlar yurt dışından aldığınız kayıt dışı kullanım süresi dolmuş veya dolacak olan tüm iphone ve diğer model telefonlarınıza pasaport kaydı gerekmeden geçici imei kaydı ile kullanmanızı sağlıyoruz pm atarak bilgi alabilirsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.