Şimdi Ara

Binance kendi ağı için 1 milyar dolar fon oluşturdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance kendi ağı için 1 milyar dolar fon oluşturdu



    Kripto para dünyasının en büyük borsası kabul edilen Binance, kendi blok zinciri ile Ethereum’a rakip olmuştu. Aradan geçen zaman içerisinde BSC ağı inanılmaz büyüdü ve yüzlerce projeye ev sahipliği yaptı. Binance ağını daha verimli hale getirmek için 1 milyar dolar fon ayırdı. 



    BSC ağına 1 milyar dolar



    Gerek pazar değeri gerekse blok zinciri kullanımı açısından Ethereum lider durumda. Bitcoin ağı bile bu kadar geniş bir kullanıma sahip olmadı. Özellikle DeFi ve NFT rüzgarı ile Ethereum ağı zirve yaptı. Ne var ki Vitalik Butterin pek fazla ağa sahip çıkmıyor ve transfer ücretleri inanılmaz pahalı. Ağı daha verimli hale getirecek çalışmalar da yavaş ilerliyor. 



    Ayrıca Bkz.Dünyaca ünlü Wix sitesi Bitcoin kabul ediyor



    BSC ise en düşük transfer ücretlerinden birisini sunuyor ve Binance kendi ağına sahip çıkıyor. Yeni projelere likidite desteği, saldırıya uğrayan projeler için destek fonu gibi farklı sigortalar mevcut. Şimdi ise tarihteki en büyük destek fonu oluşturuldu. 



    1 milyar dolar bütçeye sahip olan fon belirli kategorilerde geliştiricilere ve proje sahiplerine sunulacak. 100 milyon dolarlık bütçe Ar-Ge, kripto yatırım eğitimi, analitik eğitim, eğitim kurumu bursları gibi yetenek geliştirme konusuna ayrılmış. 100 milyon dolar gösterilen ilgiye göre seçilen projelere likidite olarak aktarılacak. 



    100 milyon dolar açık bulma yarışmalarına, 200 milyon dolar da 100 yenilikçi projenin fonlanması için kullanılacak. 500 milyon dolarlık büyük kısım ise sanal gerçeklik, metaverse, finans, yapay zekâ gibi hizmetlerin geliştirilmesi için BSC dışı da dahil olmak üzere farklı altyapı çalışmalarına ayrılacak. 



    Binance ağın ilk yılında 100 milyon dolar fon ayırmış ve 40’dan fazla projeye çekirdek fon, 60’dan fazla projeye de destek sağlamıştı. Yine 200 girişim farklı program ve açık yarışmalarında fon elde etti. 

     




    Kaynak:https://www.binance.org/en/blog/binance-launches-one-billion-binance-smart-chain-fund-to-reach-one-billion-crypto-users/



  • BTC fon oluştursaymış ya !..

  • Daha fazla sahte para kazansin ve para aklasın diye 1 milyar dolar ayırmış.

    Insanlık tarihinde para aklamak ve shate para yaratmak hiç bu kadar yaygın ve resmi olmamıştı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 14 Ekim 2021; 9:19:34 >
  • neden parayı bitcoin veya ethereum olarak değilde dolar olarak ayırıyor?

  • Muhtemelen parayı bnb veya busd olarak verecektir zaten (zaten kendi bastığı para 😁). Daha önce avalach rush da 180 m dolar teşvik açıklamıştı. Sonra avax 10 dolardan 80 dolara pumplanınca verdiği teşvik de 1 milyar dolara yaklaşmıştı (teşviği avax olarak verdiği için). Benzer bir durum bsc ağında olacak mı bakalım. Bsc ağı tam bir lağım çukuruna dönmüş durumda. Her gün yüzlerce dolandırıcılık girişimi coin çıkıyor. Önce bu algıyı değiştirsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 14 Ekim 2021; 8:12:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.