Şimdi Ara

Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
9
Favori
37.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’de evde musluklardan akan suya çok güvenemiyoruz. Kokusu ağır, tadı kötü geliyor. Halbuki musluklardan akan şebeke suları Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa İçme Suyu Direktifleri ile %100 uyumlu. Düzenli olarak denetlenen ve raporlanan bu sulara, borulardan gelebilecek bakteri vb maddeler için temizleme amaçlı klor ekleniyor. Bu da suyu tadını ve kokusunu etkiliyor.


    Musluklarımızdan akan temiz suyu lezzetli ve iyi içme suyuna dönüştürmek için uygun fiyatlı ve pratik bir çözüm arayanlara Brita Filtreli Sürahi’yi öneriyoruz.

    Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi



    Alman mucizesi Brita Filtreli Sürahi’yi kısaca özetlemek gerekirse sürahinin içerisinde üç aşamalı özel bir filtre var. Bu filtre, suda bulunan kloru, kireci ve borulardan suya karışılabilen ağır metalleri arıtıyor, yararlı mineralleri suya geri bırakıyor. Böylece sağlığımız için gerekli mineralleri içeren, lezzetli ve kokusuz iyi su her zaman elimizin altında oluyor.

    Türkiye genelinde 1.000 kişinin katılımı ile yapılan araştırma sonuçlarına göre; BRITA filtreli sürahiyi kullananların %99’u çevresine de BRITA kullanmayı öneriyor. Siz de; musluk suyu ve Brita ile filtrelenmiş suyu karşılaştırdığınızda aradaki lezzet ve koku farkını göreceksiniz.


    Brita Filtreli Sürahi’nin filtre sistemi nasıl?

    Brita’da MAXTRA+ su filtresi kullanılıyor. Bu filtrede MicroFlow Teknolojisi var ve bu sayede suyu 3 aşamada filtreliyor. Partikül filtresi ile musluk suyundaki kum benzeri kaba kirleri, İyon değiştirici reçine sudaki kireci ve ağır metalleri, Aktif karbon parçacıkları ise sudaki kloru filtreliyor. Geriye iyi ve lezzetli su kalıyor. MAXTRA+ filtrenin içeriği gıda yönetmeliklerine uygun ve tamamen zararsız.


    Gerekli güvenlik incelemeleri ise düzenli olarak yapılmakta ve üretim tesisleri TÜV SÜD Almanya tarafından takip ediliyor.



    Brita Filtreli Sürahi nasıl kullanılıyor?

    Brita’yı kullanmak çok kolay. Herhangi bir sistem kurulumu yapmaya gerek yok. Brita’yı kutusundan çıkarıp filtresini yerleştirip musluk suyu doldurmak yeterli. İlk kullanımda suyu iki kere doldurup boşaltarak filtreyi kullanıma hazır hale getiriyoruz.

    Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi


    Filtre ne kadar gidiyor? Ne zaman değiştirmeliyim?

    Bir filtre yaklaşık 150 litre suyu arıtıyor. Düzenli kullanımda bir filtre 1 ay boyunca yeterli olacaktır.


    Sürahinin üzerindeki göstergenin amacı ise hatırlatma yapmak, zaman sayacı olarak çalışıyor ve filtreyle doğrudan hiçbir bağlantısı yok. Günlük kullanım miktarı, musluk suyu içeriği/kalitesi ve kullanım yerine göre değişebildiğinden sabit bir süre vermek doğru olmuyor. O nedenle zaman bazında hatırlatma yapıyor. Filtreyi değiştirmek istediğinizde eski filtreyi çıkarıp yenisini yerleştirmeniz yeterli oluyor.

    Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi


    Su arıtma cihazına göre avantajı neler?

    Su artıma cihazlarına göre maddi açıdan ve kullanım kolaylığı açısından avantajlı. Su arıtma cihazları ve filtrelerin bakımı için yüksek ücretler ödersiniz. Brita Filtreli Sürahiler ve filtreler çok daha uygun fiyata satılıyor. Üstelik ters osmos tezgah altı sistemlerdeki gibi yararlı mineralleri filtrelemiyor, muhafaza ediyor.

    Tezgah altı Su arıtma cihazı, evinizde bağlandığı tek musluğun suyunu filtrelerken, BRITA filtreli sürahiyi evinizde, yazlığınızda hatta komşunuzda yani dilediğiniz musluktan su doldurarak kullanabilirsiniz. Üstelik kurulumu, kullanımı ve bakımı daha kolay. Evinize ne kurulum için ne de bakım için servis gelmesi gerekmiyor, kurulumu için tezgahlar delinmiyor.


    Şu an BRITA sürahi ve yedek filtreleri çeşitli sitelerde indirimde. A101 linkini bırakıyorum.

    https://www.a101.com.tr/list/?search_text=brita&personaclick_search_query=brita&personaclick_input_query=brita


    Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz:



    https://www.brita.com.tr/iyisuicinbrita?utm_source=Donanimhaber&utm_medium=Proje&utm_campaign=Sonbahar-Kampanyasi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brita -- 19 Ekim 2021; 10:42:51 >







  • Bu tip arıtma ürünlerinin mantığı ne? Makina para+çeşmeden akan su para+bakımı ıvır zıvırı para+arıtılan suda vücudun ihtiyacı olan mineraller yok+uğraşı var+filtre parası var+eskimesi var. Ne halta yarıyor bu arıtmalar? Bu kadar paraya yıllarca mis gibi kaynak suyu içersin zaten. Sudan alman gereken mineralide almış olursun. Marketlerde 5 lt kaynak suyu 2.95 tl. Paranızı niye çöpe atıyorsunuz?


    Buna para vereceğinize suyu kaynatıp soğuyunca için.

    Bu ürünler çoğunuzun derdine çare olamaz.

    Suyunuz çok kalitesizse, bu ürün o suyu içilebilir kılamaz. Suyunuz içilebilir ise zaten bu ürüne ihtiyacınız yoktur. Filtre kalitesine göre değişecek bir oranda bir miktar klor, bir miktar da partikül giderimi sağlayacaktır, ki bunun için bu ürünü ben tercih etmem.

    Suyunuz gerçekten arıtmaya ihtiyaç duyuyorsa, ters osmoz harici bir metoddan yeterli sonuç alamazsınız. Evsel kullanım için de ters osmoz çoğunlukla pahalı bulunur ve kaynak suyu almak daha makul olacaktır.

    Peşinen yazayım, çevre mühendisiyim, yani su arıtma benim işim. Bu bilgiyi de parayla değil, bedavaya veriyorum.


    bonus olarak da şu çılgın herifin videosunu bırakayım;

    Project Farmyoutube
    BRANDS TESTED: ZeroWater, PUR, Brita, Aquaphor, AquaTrue, Lifestraw, Survivor Filter Pro, Frizzlife, Sawyer, RV Filter and a homemade filter. Filters tested for removing total dissolved solids, removing red food coloring and removing iron. Several filters cut open after the testing to compare the filter media. I purchased all of the filters and supplies used for testing the filters. So, thanks for supporting the channel! ➡ Thank you very much for supporting the channel: https://www.patreon.com/projectfarm ➡ An easy way to find past videos along with products tested: http://bit.ly/2FCrBpk A big thanks to Jim for putting this together. ➡ Merch: www.Project-Farm.com ➡ Click here if you'd like to subscribe: https://www.youtube.com/channel/UC2rzsm1Qi6N1X-wuOg_p0Ng?sub_confirmation=1 ➡ As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. ➡ Products Tested In This Video (in no particular order): ZeroWater: https://amzn.to/3yPXTmF AquaTrue: https://amzn.to/3n0cDxf Brita: https://amzn.to/3th7ulw Lifestraw: https://amzn.to/3zNMB3F Aquaphor: https://amzn.to/3jIG8Bt PUR: https://amzn.to/2WPcEcg Survivor Filter Pro: https://amzn.to/3jMtP7a RV Filter: https://amzn.to/3h4jRMW Berkey: https://amzn.to/2WPd6Hu Sawyer: https://amzn.to/3BLlvL5 Frizzlife: https://amzn.to/3BLlxmb Water test strips: https://amzn.to/2YkkT0E TDS Tester: https://amzn.to/3yQoD6G Videography Equipment: Sony DSC-RX10 III Cyber-shot Digital Still Camera: https://amzn.to/2YdXvPw Canon 70D Camera: https://amzn.to/31b5Gy0 Azden Microphone: https://amzn.to/34d3DLE Go Pro Bundle: https://amzn.to/3Ca0ZVN This video is only for entertainment purposes. If you rely on the information portrayed in this video, you assume the responsibility for the results. Project Farm LLC
    https://www.youtube.com/watch?v=ja0ioX6GSz0&ab_channel=ProjectFarm

    Brita ile alakası yok ama geçen gün tezgah altı arıtıcının atık su miktarını test edince gözlerime inanamadım ve almaktan vazgeçtim. Deneme amaçlı olarak 2,5 TL pet şişeye arıtılmış su doldurduk , atık su hortumunu da 5 lt bir şişenin içine koyarak bekledik, birkaç dakika içersinde 5lt şişeyi doldurdu ve ikinci 5 lt şişeninde yarısından fazlasını doldurdu. Yani 2,5 lt temiz su elde etmek için 8,5 lt suyu kanalizasyona döküyormuş , 3 katından fazla , resmen israf bu

    Kartuş fiyatları çok arttı o yüzden kullanmayı bıraktım. İçmek için kullanmadığım için bana pahalı geliyor açıkcası. Geçen yıl 25 TL'ye gelen adet fiyatı bu sıralar en ucuz 40 TL civarlarında. Ürününüzün kullanımının sürdürülebilir olması bakımında bence bu fiyat artışı konusuyla ilgilenmelisiniz.

    2 aydir kullaniyorum . Şimdiye kadar alip memnun oldugum urunlerin başinda oldu. Hem damacanaya o kadar para vermekten kurtuldum hem taze çesmeden direk su içiyosun. 150 lt 8 damacanaya bedel. 25*8 : 200 tl. Bunda filtre 50 tl. 150 tl cepte kaliyor. Cok daha kulanisli. Su bitti soyleyim derdi yok. Tat olarak damacanayla fark yok. Eve takilan aritma sistemleri gibi atik su israfi yok. 1 lt su vrecek diye 5-6 lt suyu çöp olarak atan sistemler yaziktir gunahtir bu zamanda o su israfina. Bu sistemin kanunen yasaklanmasi lazim. Dunyadaki su sikintisi ortadayken

  • Ben de geçen gün A101’de görünce sırf deneme maksadıyla almıştım. Pek beklentim yoktu ama gerçekten suyu arıtıyor ve pis kokuyu ortadan kaldırıyor. Fiyatının hakkını veriyor benceMusluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi 

  • Tam olarak nerede fırsat? Reklam başlığı açıyorsunuz, bari bir avantaj sağlayın.


    Aşağıdaki siparişin tarihi 3 ekim, site hepsiburada. 8 adedi 227 lira, tanesi 28 lira. Kişiye özel bir indirim, çek vs. yok.

    Musluk suyunu arıtmak için uygun fiyatlı çözüm: Brita Filtreli Sürahi
  • ben sadece yemeklerde ve bazen kahvede kullanmak için filtreliyorum suyu. bu yüzden kullanım sıklığım günde belki 1-2 litre, filtrenin ömrünün 150 lt olduğunu düşünerek 3-4 aydır değiştirmedim. doğru mu yapıyorum? @Brita

  • Güzel bilgilendirici konu olmuş. Ben de daha önce damacana su kullanıyodum ama son zamlardan sonra vazgeçip Brita aldım. Damacana bitiyor akşam arıyoruz gelmiyor falan gibi zahmetten kurtulduk.


    Bizim musluk suyu çok pis değil ama etkisini hissettim. Mesela bizim çaydanlıkta hep kireç oluyodu. Bunu aldıktan sonra hiç kireç görmedim. Çayın kahvenin tadı yumuşadı. Su içerken de yemek yaparken de britaya koyup öyle içiyoz. Bence çok pis musluk suları için kullanılmaz. Bulunduğunuz şehre göre tercih edin derim.

  • 4 senedir kullanıyorum, bulunduğum ilde su temiz fakat yine de kullanıyoruz. Memnunuz ama fiyat çok pahalı. yüzde 40 indirimle alınabilir seviyeye anca gelir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce Brita sürahimiz vardı, daha büyük olsun diye 2-3 ay önce istegelsin'den XL modelini aldık, hammaddesi bariz vaziyette öncekilere göre çok kalitesiz. Kapağı bile tam oturmuyor.


    Sürahinin yan tarafında şimdiden çatlak oluşmuş. Fiyat kırarken kaliteyi de kırıyorlar. Bilginiz olsun.


    Bahsettiğim dandik model, yukarda , konu sahibin kullandığı ilk fotoğraftaki model. Musluktan su doldurulan fotoğraftaki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 13 Ekim 2021; 19:43:19 >
  • Brita yetkilileri sorum size. MAXTRA+ su filtresi kullanılıyorum ama gel gör ki suyu arıtınca sürahi dibinde siyah siyah noktalar küçük parçalar oluyor. Ve 3 filtredir bunlar devam ediyor. Filtrelerin orijinal olduğundan şüphem yok zira getir ve Amazon’dan aldım.

    Bu sorun nedir. Neden kaynaklanır ve çözümü nedir. Bilgi verin de millet ona göre alıp kullansın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmözdemir16 -- 13 Ekim 2021; 19:52:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyun tadı değişene kadar filtreyi değiştirmeyin, üzerindeki sayacı boşverin.

    Kesinlikle öneriyorum, mükemmel bir ürün kullanın.

    Bunun dispanserinin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

    Dilreti 3-4 saat limontuzlu suda beketin eksiden filtrede temizleniyor ayrıca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    +1 iyice ekşi'ye çevirdiler burayı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brita sürahi Uzun zamandır kullanıyoruz tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip arıtma ürünlerinin mantığı ne? Makina para+çeşmeden akan su para+bakımı ıvır zıvırı para+arıtılan suda vücudun ihtiyacı olan mineraller yok+uğraşı var+filtre parası var+eskimesi var. Ne halta yarıyor bu arıtmalar? Bu kadar paraya yıllarca mis gibi kaynak suyu içersin zaten. Sudan alman gereken mineralide almış olursun. Marketlerde 5 lt kaynak suyu 2.95 tl. Paranızı niye çöpe atıyorsunuz?


    Buna para vereceğinize suyu kaynatıp soğuyunca için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 13 Ekim 2021; 20:24:59 >
  • Zaman kaybi bende kullandim ama icmek icin uygun degil. Aritma cihazi alin en dandigi bile bundan kat be kat sagliklidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arıtma değil kendini avutma olur bu sürahi.

  • tutmaz. zaten su arıtma makineleri var heryerde onlar daha mantıklı . Hayırlı işler diliyorum.

  • 50tl ateşlerseniz bende olumlu yorum yaparım.
    Bana göre bi ike yaramayan para tuzağı bi sürahi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • command_4 kullanıcısına yanıt
    Boş yapman için kaç para ödüyorlar? bende yazabilirim. boş yorum başı 50 tl uygunsa...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.