Şimdi Ara

INFOCOMM - ACER TÜRKİYE YAŞADIĞIM REZİLLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, laptobumun fanında sıkıntı olduğu için Acer yetkili servisine elden teslim ettim.Almaya gittiğim zaman bilgisayarın fan girişinde bulunan filtrenin olmadığımı fark ettim.Çalışan personele bunu söylediğimde yetkiliyi çağırdı.Yetkiliyle yaklaşık 2 saat burda filtre yoktu tartışması yaşadık.22 yıldır burda çalıştığını böyle bir şeyin mümkün olmadığını, benim yanlış hatırladığımı söyledi.2 yıldır kullandığım bilgisayarın neresinde ne var benden iyi biliyormuş gibi kaç saat uğraştırdı.Youtube'dan cihazın videosunu gösterdiğim de yine türlü bahaneler ve saçmalıklar söyledi.Ben napabilirim çözüm sun gibisinden konuştu.Şuan cihaz serviste, teslim almadım.Nasıl bir yol izlemeliyim?Daha önce benzer durumu yaşayan oldu mu?Yardımcı olursanız sevinirim.Fotoğrafları ekliyorum, konuyu öne çıkarırsanız sevinirim.


    Filtrenin olduğuna dair kanıt video : 15. saniyeden izleyebilirsiniz


    Açık olan kısımın hemen arka tarafında bilgisayarın fanları bulunuyor. Burası böyle açık kullanımda toz kaçması gibi durumlarda ileride büyük sıkıntı yaşatabilir diye düşünüyorum.



    INFOCOMM - ACER TÜRKİYE YAŞADIĞIM REZİLLİK


    INFOCOMM - ACER TÜRKİYE YAŞADIĞIM REZİLLİK


    INFOCOMM - ACER TÜRKİYE YAŞADIĞIM REZİLLİKBol punt com computerteamyoutube
    Eric Beeckmans van Computertotaal heeft de Acer Aspire 7 A715-74G-77PA getest. Specs: 15.6 inch | Full HD scherm | Intel Core i7 | 8 GB werkgeheugen | 1256 GB opslag SSD | NVIDIA GeForce GTX 1050 Bekijk de Acer Aspire 7 A715-74G-77PA op bol.com: https://www.bol.com/nl/p/acer-aspire-7-a715-74g-77pa-laptop-15-6-inch-azerty/9200000112658929/ Meer zien van Eric? Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele laptop review!
    https://www.youtube.com/watch?v=YcuyoUoBeXo







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.