Şimdi Ara

Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık PDF’ler eskisi kadar baş ağrısı yaratmıyor. Ancak hızlı bir düzenleme yapmak istediğinizde hâlâ zorluk çıkarabiliyorlar. Herkes belgeleri imzalamak için masaüstü yazılımları indirmek istemeyebiliyor. Bu yüzden de Adobe, biraz geç de olsa, bu sorunu ortada kurtarabilecek yeni eklentiler getiriyor.



    Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor



    Adobe Blog üzerinden bugün yapılan açıklamaya göre, Google Chrome ve Microsoft Edge’de bulunan Acrobat uzantısına, PDF araçlarına doğrudan erişebileceğiniz, yorum yapabileceğiniz, imza ekleyebileceğiniz yeni araçlar ekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Android kullanıcıları Chrome'da istedikleri web sitelerini takip edebilecek



    “Temel işlevler ücretsiz”



    Açıklamalara göre bu temel işlevlere erişmek ücretsiz olacak. Yani Acrobat Pro DC üyeliğine ihtiyacınız olmayacak. Ücretsiz erişim sayesinde Acrobat programını indirmeden PDF’lere yorum ve imza ekleyebilecek, indirebilecek ve yazdırabileceksiniz. Ancak belgeleri Word’e dönüştürmek gibi işlevler yapmak istediğinizde ödeme yapmanız gerekecek.



    Adobe, Chrome ve Edge'e PDF düzenleyici uzantı ekliyor



    Ek olarak, Chrome ve Edge için hazırlanan bu eklentilerin Acrobat Web’ten ayrı olduğunu söylemekte  fayda var. Yani bu eklentiler, sık sık PDF düzenlemekle uğraşmayanlar için daha kullanışlı olacak. Diğer insanlar ise muhtemelen Acrobat Web’i kullanmaya devam edecek.




    Kaynak:https://www.engadget.com/adobe-acrobat-chrome-extension-193444731.html







  • "Ücretsiz erişim sayesinde Acrobat programını indirmeden PDF’lere yorum ve imza ekleyebilecek, indirebilecek ve yazdırabileceksiniz."

    güzel haber. çoğunluğun işini görecektir.

  • Oh be sonunda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.