Şimdi Ara

Sabahın köründe sokaklarda simit satan 7 yaşındaki çocuk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    bilinen şeyleri de yazmışsınız da.


    ne yapacaksınız.


    bu tip insanları iyi tanırım ya maaşlı trollerdir ya da memurluk gibi yerlerde atanınca vefalık gösteren birisidir(emziğini verince susanlar diyorum ben bunlara) ya da vergilerden kolaylık sağlanan bir tüccardır.Yani doğrudan veya dolaylı olarak varlığını o na(malum partiye) borçlu olan kimselerdir.


    aktroller in memurluğunu çkarırısak oktrol tayfa işte bunlardandır. farkları yoktur.

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    bartin niye sürgün yeri olsun ki?


    bu ülkenin her toprağı değerlidir.



    eminim ona güzel şeyler katacaktır.

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    Dostum sen olayı niye kisisellestiriyorsun ben onu bir kıyaslama ve bir toplumsal vaka olduğunu betimlemek için söyledim köpek düşmanı olduğum için. Sokak köpeklerini toplayan zabitalara saldıracak kadar hayvan sever kesilenler aynı şeyi sokakta pislik içinde ayağında doğru düzgün çorap bile olmayan cocuklarada göstersinler. Hani toplumsal örgüt ya bu hayvanseverler toplanıp belediyeleri basiyorlarya o açıdan diyorum. Birgün sıra gelirse sokak çocukları içinde bir kaç belediye bassinlar rica edeceğim. Ha ben kendi çabalarımla bildiğim tanıdığım zor durumdaki çocuklara zaten yardım ediyorum ama işte hayvanseverler kadar orgutlenemiyoruz bu konuda o da bizim eksiğimiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 7 erkenmiş ben çocuk iken sabah 5 de karanlıkta belediye ekmek kuyruguna giriyordum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Hahahahah bu kafayla hayatini doguda bitirirler kanka çocukların karın psikolojik olarak çöker doguda surunmekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bla bla bla... Koçum sen aç ta pipinle oyna. Sen anandan yeni çıkmıştın biz dava güderdik senin gibi lağım fareleri klavye başında böyle ahkam keser uğraşmaya zaman harcamaya değmezzz.. Biz size yine sandıkta cevap vereceğiz... Tıpış tıpış hemde... Sümsükleriniz asıla asıla izleyeceksiniz her seferinde olduğu gibi                           





  • 0M42 kullanıcısına yanıt

    Belli belli. Ben 35 yaşındayım sen demek ki dava güttüğüne göre en erken 50 desek. Sen bitmişin. Gençlerin dalga geçtiği kahvehane dayısı olur senden. Bu saatten sonra memurluk, işçilik falan bir halt vermezler. Anca akp ilçe teşkilatında ona buna gaz verir 100-200 liralık yardım çeklerinden alırsın. Ancak aslında anca az eğitimli partiden beslenen trollük yapan birisin.


    Senin daha ceza almamak için cevap verecek cesaretin yok. Forumda ceza almamak için korkan biri davadan bahsediyor. Ağzından tükürükler saçarak hakaret ediyor. Davayı sorsak tıklar kalırsın. Sen sandık zamanına kadar yaz çiz parayı kap sonrasında iş ararsın. Amirlerinde saf mıdır nedir bir halta yaramayan adamlar gönderiyor buraya. Sürekli cahilliğiyle ezilip duran tiplersiniz ne işe yaradınız ki? Boşa harcanan para sadece masrafsın.


    Git öteki hesabından cevap yaz tabi cesaretin varsa. Asıl çizilen hesabın hangisiydi? Bu hesapları veriyorlarda çizildikçe seni de çizerler. Sırf zararsın birşeye yaradığın yok. Para için trollük yapan eleman koçum diye edebiyat parçalıyor yürü be.





  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Tek bir hesabım var bu hesapla aldığım cezayı bu forumda başka kimler almış haberin olmaz ama yöneticiler iyi bilir hatta en son cezam yeni bitti. Sana yazacak çok fazla şey var ancak zaman ayırmaya değmezsin. Öyle konulara girmiş çıkmışsın ki cevap vereyim dersem günümü yersin. E sen buna değmezsin ki o yüzden sana kısaca ve hepsine cevaben bir şey yazdım.. Sandıkta görüşeceğiz dedim. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de gömüleceksiniz ve yine her seçimde olduğu gibi bu seçimde de "hee, olduu, tabi tabi" nutukları atacaksınız. Hep böyle olmadı mı zaten  


    Bana göre sizler vatan hainsiniz.. Üç beş hataya takılıp ülkenin bu güne kadar hiç göremediği icraatleri gelişimleri, büyümeleri görmezden gelip ülkesinin başını başlarını her fırsatta gömmeye çalışan adamdan hiç bir cacık olmaz. Çünkü sizin derdiniz vatan millet değil. Bir kısmınız aptal yanlışı doğruyu ayırt edebilecek kapasitesi bile yok. Bir kısmınız da hain bu gün başka bir ülke ile savaşa girsek onların safında yer tutacak kadar hain nefret dolu.


    Sizlerin en başıda böyleydi zaten.. Bu gün chp deki hırsızlıklar, yolsuzluklar hainlikler onun artıkları kırıntılarıdır. Öyle ki ülke savaştan yeni çıkmış milletinin %70 inde para yok, ayağında ayakkabı sobasında yakacak odunu yok ama kendisi ancak bir devletin kasasının karşılayabileceği rakama kendine yat yaptırdı ne için tabiki saltanat için. Sonra ne dedi ?


    " Önce din ve namus anlayışını değiştirmeliyiz. Partiyi bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabucak zengin etmeliyiz"


    Bu ne demek? Özetle benim tasmalı köpeğim ol bende seni paraya boğayım.. Bak bu gün üstlerdeki chp lilere hepsi saltanat içinde yaşıyor. İşte kudurmaları, pkk ile aynı yatağa girmeleri de bu yüzden çünkü biliyorlar saltanat elden gidiyor en kötü düşüş yüksekten düşüştür..


    Tekrar diyorum sandıkta görüşürüz...  





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.