Şimdi Ara

Rtx 3060ti x 2 = 120 mh ekran kartı ile mining yapılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar evde boşta çift ekran kartı slotlu amd anakartlı sistemim var. Bu sistemde 2 adet rtx 3060ti ekran kartı ile toplam 120 mh kazım hızı ile mining yapmak doğrumu dur ? Bu sistemin elektrik harcaması hariç getirisi ne kadar olur ?




  • Bosta duruyorsa yapin hocam para paradir. 1800 tl civari getirisi olur eth ile su anki durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onami

    Bosta duruyorsa yapin hocam para paradir. 1800 tl civari getirisi olur eth ile su anki durumda

    Hocam elimde kartlar yok araştırıyorum ona göre elimdeki çift pcı-x girişli anakarta takıp kazıma başlayacağım . İnternette yazdığına göre 3060 ti kartlar riser ile çalışmıyor fiziki olarak anakarta takılı olması gerekiyormuş. Şimdi o sorunu nasıl aşarız aşamasındayım

  • piyasadaki yeni çıkan 3060ti ler lhr diye biliyorum, mh değeri olarak 3070 ile aynı olsada elektrik tüketiminde daha fazla harcıyor dolayısıyla biraz daha ısınıyor. birde eğer yeni rig kurma stratejin varsa etheriuma göre planlamanı tavsiye etmem . eth max 5 aya (resmi açıklamaya göre) mine edilemeyecek. planını alternatiflere göre yapıp ona göre ekran kartı almanı tavsiye ederim, rvn veya ergo gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 27 Eylül 2021; 14:42:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chakir

    piyasadaki yeni çıkan 3060ti ler lhr diye biliyorum, mh değeri olarak 3070 ile aynı olsada elektrik tüketiminde daha fazla harcıyor dolayısıyla biraz daha ısınıyor. birde eğer yeni rig kurma stratejin varsa etheriuma göre planlamanı tavsiye etmem . eth max 5 aya (resmi açıklamaya göre) mine edilemeyecek. planını alternatiflere göre yapıp ona göre ekran kartı almanı tavsiye ederim, rvn veya ergo gibi.

    6800xt iyi midir

  • amd kartlarla ilgili pek bilgim yok, whattomine dan bakabilirsin, birde mesajımda yanlış yazmışım, stratejini etheriuma göre yapmanı tavsiye ederim diye yazmışsım, etheriuma göre yapmanı tavsiye etmiyorum. diğer alternatiflere göre stratejini belirle

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.