Şimdi Ara

Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 100/50 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
30
Favori
40.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nanoteknoloji N kullanıcısına yanıt
    Pudding man neydi hocam? 😕



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davetsiz07 -- 4 Eylül 2021; 12:4:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Ne diyorsun yani. Ben diyorum ki Türkiye'de bu son madde her kampanyada var. Bu tüketici aleyhine bir maddedir. Bunu e devlet bbdk şikayet sistemine bin iki bin kişi şikayet etse ayrıca tüketici hakem heyetine de şikayet etse belki bu saçmalık düzelir diyorum. Normal koşullar altında bir kampanya kampanyayı yapan taraflar(şirketler) ve tüketici arasında bir sözleşme niteliğindedir. Bu kampanyaya katılan tüketici şartları kabul etmiş sayılır. Ama son madde anayasaya aykırı olduğu için bugüne kadar böyle gelmiş böyle gidiyor. Firma kampanya yapıyor 2 bin kişi ile sınırlı diyor ve herhangi bir sayaç bırakmıyor sisteme ve ertesi gün kampanyayı hemen bitiriyor. Aslında bu firmaya binlerce tl lik reklam bütçesinden kuttulup en etkili WOMM (ağızdan ağıza pazarlama) tekniğini tüketiciyi umutlandırarak ve yanıltarak bedava kullandırtıyor. Her ne kadar Türkiye'de bununla ilgili denge - denetleme, şikayet merci ve yetkili kurum milli piyango idaresi başkanlığı olsa da bu kurum da diyor ben sadece çekilişli, yarışmalı, biletli, sonunda Ödüllü kampanyaları düzenliyorum. Yani sıradan bu kampanyaların şikayetine bakmıyor. Doğal olarak firmaların bu madde deki nitelikli kandırması ile ilgili şikayetlerin çözümü tüketici hakem heyeti ve kampanyayı düzenleyen kurum banka ise bddk şikayet yönetim sistemi bakıyor. Bu kurumlar da hiç bir şey bilmeden son madde yi tüketiciye göstererek tüketicinin haksız olduğunu gösteriyor. Ama bilmiyorlar ki firmaların bunu yaparak reklam yapmayarak kampanyayı reklam olarak kullandığını,kullanıcının özel bilgilerini gizleyerek sayaç bırakılması gerektiğini bilmiyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Google amca ya yaz ordan bak. Choice adlı gıda firması pazarlama hatasını bulup düzeltmemiş. Sadece üretimi azaltmış. Çünkü tüketici karşısında Kampanya maddeleri ne ise kampanya bitene kadar aynı maddelere tabi dir. Bu son madde gibi maddeler zaten yasak. Çünkü denetleyen kampanyaları denetleyen bir kurum var. Üstelik bi kandırmaca yaparsa milyonlarca tüketici ile mahkemeden milyonlarca dolar kaybedeceğinin farkında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitti mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • migros müşteri hizmetlerini aradım android uygulaması problemi deyip kıvırıyor pasife alındı diyor. vakıfbank bizlik bir durum yok diyor fakat kampanyalardan kaldırmış durumda sitesinde yok

  • İos ta da olmuyorki

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ,,,,,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S908E -- 1 Ekim 2021; 13:3:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S908E

    ,,,,,

    bunu yapanlar adi şerefsiz sahtekarlarrr. bir tane kullansanız bize de sıra gelirdi.. pis küfrederim de neyseee

  • Kampanya tekrar aktif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 litre ayçiçek yağı drop 55 TL indirim!


    Kampanya dan yararlanabilmek için Vakıfbank müşterisi ve uygulamasından sanal kart kurmanız gerekiyor ilk aşama bu ikinci aşamada migros sanal marketten girip 5 litre migros ayçiçek yağı sepete ekliyorsunuz sepette ödeme kısmına geçince Vakıfbank sanal kartı ekkiyorsunuz görselde olduğu gibi ibare gözükücek uygula diyip 55₺ cebinizde kalıyor.


    Vakıf Bankomat Sanal Kart - Migros 100/50
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.