Şimdi Ara

iPhone 13 serisinin fiyatlandırmaları belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
1
Favori
18.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 13 serisinin fiyatlandırmaları belli oldu



    Resmi lansmanı Eylül ortasında yapılacak olan iPhone 13'ün fiyatları da ortaya çıktı. Sızan bilgilere göre iPhone 13 Pro ve Pro Max'in fiyatı artacak.



    Ayrıca Bkz.Apple, iPhone 12 hoparlör değiştirme programı başlattı



    Yayınlanan fiyat lisesine göre 64 GB depolama alanına sahip en uygun fiyatlı iPhone 13 mini'nin fiyatı 850 dolar, 1 TB depolama alanına sahip üst düzey iPhone 13 Pro Max'in fiyatı ise 2.179 dolar olarak belirlenmiş. Yaklaşan yeni nesil iPhone modellerinin fiyatlandırması ise aşağıdaki gibi olacak.



    iPhone 13 serisinin fiyatlandırmaları belli oldu



    iPhone 13 mini fiyatları:




    • 64 GB — 850 dolar

    • 128 GB — 927 dolar

    • 256 GB — 1.051 dolar



    iPhone 13 fiyatları:




    • 64 GB — 973 dolar

    • 128 GB — 1.051 dolar

    • 256 GB — 1.174 dolar



    iPhone 13 Pro fiyatları:




    • 128 GB — 1.313 dolar

    • 512 GB — 1.622 dolar

    • 1 TB — 2.055 dolar



    iPhone 13 Pro Max fiyatları:




    • 128 GB — 1.437 dolar

    • 512 GB — 1.746 dolar

    • 1 TB — 2.179 dolar



    Peki, iPhone 13 serisi ülkemizde nasıl bir fiyatla satışa sunulabilir? iPhone 13 ve iPhone 13 mini'nin temel sürümlerinin fiyatlandırmasının, iPhone 12 serisinin bir miktar üzerinde olması bekleniyor. Ancak, Apple'ın ilk kez 1 TB'lık bir sürümle piyasaya süreceği üst sınıf iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max'in Türkiye fiyatlandırmasının ise oldukça yüksek olacağını söylemek mümkün.




    Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/779/779499.htm







  • Apple_M1 kullanıcısına yanıt
    Apple_M1 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör

    Kimse o dediğini yapmıyor. 1000 dolarlık android ile kıyaslasan da android yine daha kötü. Pek çok uygulamanın ios ile optimizasyonu çok daha iyi. Aynı paraya neden daha kötü telefon alayım ki?

    Android telefonların hem değer kaybı daha yüksek, hem de müşteri desteği yerlerde. Apple store'a gittiğin zaman ilgi alaka üst düzeyde. Samsung s21 ultra alıp sorun yaşadığında samsung servisine git bak nasıl davranıyorlar. Nasıl süründürüyorlar. Paranla rezil olma deneyimini en üst seviyede yaşarsın. Bir sonraki telefonum kesinlikle iphone olacak.


    Bu dediklerimi bir süre iphone 12 test ettikten sonra yazıyorum. Normalde oneplus 7 pro kullanıyorum (2 senedir).

    Kerizlik adroid bir telefona 10 bin verendir 10 adroide vereceğine iphone verirsin adroid telefonun ederi en fazl 5 bin gerisi çöp ayrıca parası olana istediğini alana fakir kafasıyla pahalı bir ürün aldığında ona keriz demek yerine zengin demek daha doğru oluyor 2 bin tl ayakkabı alacağına 10 tane ayakkabi al değişik değişik giy diyen fakir kafasıyla düşünmeyi brakın bence. Adroid telefonlar 2 sene sonra adını hatırlayan çıkmıyor bugun hala iphone 7 olsun iphone kullanayım diyen çok bu kalite marka algısını iyi veya kötü yapabilmek her markanın harcı değil siz 10 bine samsung alın onula kıyaslayın dicemde samsug bile tepe modelleri 15 bine dayandı.

    Şu çin çöplerini seven savunan herkes mi aynı olur arkadaş   Paran olsa gidip alacağın ilk telefon iPhone, gelip burda millete edebiyat yapma, bana hayatımda ayfoncu diyen tek dümbük de sensin iPhone'u bırak direk Apple'ı hiç sevmem   Ben hem 12 mini hem de s20 kullanıyorum. Bu telefonları babanın markasıymış gibi savuncak vakti bulduğuna göre çok önemli bir insan olduğunu da düşünmüyorum kimsenin vaktini boşa harcama derim  

    Cep telefonuna o kadar para verilir mi kardeşim? iOS yada Android farketmez. Savunulacak bir şey varsa oda almayın aldırmayın olmalıdır. Birçoğumuzun kullandığı son 3 senedir orta düzey ve üstü cihazların hepsi bütün işlerimizi görecek kapasitede varsın olsun. 2 saniye geç açsın uygulamayı. Yok fotoğraf makinasıymış, yok video edit hızıymış, oyun vs. sömürülüyoruz. Telefonun sosyal medya uygulamalarını açıyorsa, mail whatsapp vs. kullanılıyorsa, kamerasında günlük kullanımda normal fotoğraflar çekiyorsa olay bitmiştir. Geri kalan özelliklere para vermek israftan başka birşey değildir. Millete benim şu marka telefonum var, şu özellikleri var demek için yapılan laf cambazlıkları kişinin kendini kandırmasından başka birşey değildir. Ona vereceğin para ile her ay annene çiçek al, her gün daha kaliteli yemek ye, üstüne başına daha güzel elbiseler al. Aileni yemeğe götür. Kafayı kullan, düşün…
    Afyon sevicilere sorsam hızlı şarj kaç watt? 20 üzeri Afyonda yok sanırsam. Bir iki m4l daha stabilize açıyor demiş programları mi9 kullanıyorum 2 yaşında 11 pro max o yılın telefonu açıp baksın hangisi daha hızlı biri 1300 dolar elimdeki 450 dolar telefon. Amoled ekran hemde 2 yıl öncesine kadar 720p Afyon11 koyuyordu. Antutu ve kamera dxomark testlerine girmiyoum bile. Şuan telefon 1500 dolar güncelleme falan diyr zırva çeker 5 yıl 5 yıl sonra yok. 3 yıl güncelleme alan 500 dolar Android sd888 ki yağ gibi akar 2 kez değişirim ve Afyon dan daha ucuza daha üst Mah pil daha hızlı şarj ve üstüne param cebimde kalır.

    Ülkede 3 kişiyle tartışmayın
    1)1950-55 arası doğup idealizm-esasicilik (her şeyi ben bilirim beyinsiz kitle)
    2)mee mee diyen parti üyeleri
    3)Afyon daha iyi yaaa diyen bebelaclar

    Önceden de z2 kullandım 5 yıl 3 yıl sonra güncelleme vermedi Bi tarafım eksilmedi. Kasma donma olmadı yap gibi idi..
  • Gelecekte $5000 üstü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak okunmuyor ama o kadar fiyat artışı yapmazlar bence.

  • 2000 dolara telefonmu olur lan

    en üst model 1000 dolar yaparsın biter gider bune böyle iyice saçmaladılar

  • Böyle sistem olmaz olsun.

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    olur arkadaşım olur, Alışveriş çılgınlığı sadece TR'de değil tüm dünyada böyle, insanlar umarsızca ihtiyacı olmayan şeylere para verdikçe böyle şeyler görmeye devam edeceğiz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Apple_M1

    Bu mesaj silindi.

    Hazırladık moruk

  • abdde böyleyse trde kim bilir kaç tl olur

  • Baz modele 973 dolar fiyat çekmek nedir, iphone 12 800 dolardı. Bu pandemi ve çip krizi bakalım daha nereye götürecek fiyatları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaynak ne acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türkiye fiyatı 13 pro max 1TB 30.000 filan olur diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bizim ülkeye bu fiyatlarla gelmesin hiç bence, nasıl olsa satamazlar. alacak kadar zengin olan yurtdışına çıkıp alıp gelir zaten. hatta eski iphone 8, iphone 7, x falan onları getirebilirler elde kalmış ürünleri indirimli fiyattan satmak için. bizim alım gücümüz ancak onlara yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 de 64GB flagship telefon üretme...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

    Hocam 173 dolar farkın trye yansıması çok ciddi olur, bu çentikli haliyle zaten almam ama, pro Max tek alınabilir cihaz o da iyice uçuyor vergi vs, genelde bu konularda çıkan haberler gerçek oluyor, bu fiyatla role gelirse Apple ekosisteminde bir şey almayı düşünen varsa , önceki nesillere yapismali, hepsi zamlanir bu kafa ile giderlerse, tablet, laptop saat vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş en yüksek modeli için Amerika ve Avrupadakilerin 1 aylık asgari ücret seviyesine çıkan fiyatlarınıda gördüysek, bizim hükümet çok rahat 1 yıllık asgari ücret fiyatından iteler bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 29 Ağustos 2021; 13:28:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar dehşet

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neyse parası verip alacaktım ancak iş tamamen fanteziye dönüşmüş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlar gerçek olamaz. Özellikle pro modelden 256gb versiyonu kaldırıp 512gb yapmak çok büyük kalleşlik olur. Yani alınabilir en düşük pro versiyon 1600 dolar üstü olmuş olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.