Şimdi Ara

NEREDE BU MUHALEFET?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkeye yasa dışı binlerce Afgan giriyor, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı çıkıp bizim Taliban'la inancımız aynı diyor. Taliban lideri de çıkıp Türkiye bizim kardeşimiz diyor. Nerede bu ülkenin muhalefeti? Şu durumda nasıl çıkıp bir tweet bile atmazsınız? Kavurmaları bırakın ülke elden gidiyor.


    Alttaki arkadaşlara cevap olarak;



    1- AKP'ye asla oy vermedim vermem de.

    2- Bazıları demiş ki ülkeyi muhalefet mi yönetiyor vs. Ben ülkeyi muhalefet yönetiyor demedim veya muhalefet afganları ülkeden göndersin demedim yazdığım yazıdan bunu çıkarıyorsanız tekrar okumanızı tavsiye ederim.

    3- AKP'nin bunca yıldır iktidarda kalmasının sebebi kendilerini asla eleştirmeyen seçmenleridir. Muhalefet partisi iktidara gelirse ve yanlışlarını eleştirmeyip oy atmaya devam ederseniz ne farkınız kalıyor AKP'lilerden?

    4- Yayın mı var basın mı var diyorsunuz Sedat Peker bile gitti youtubedan milyonlarca insana ulaştı. Ulaşmak isteyen bir yolunu bulup mesajını iletir. Ayrıca mesajımda sadece Kılıçdaroğlu'ndan bahsetmiyorum Meral Akşener, Ali Babacan vs. kim varsa bu afgan olaylarıyla ilgili çıkıp bir kelime laf etmediler. Böyle muhalefet mi olur dediğimde ben AKP'li oluyorum ama


    Ayrıca bazıları hükümeti görmüyorsunuz demiş, müjde diye külliye haberi veren Taliban benim kardeşimdir diyen bir hükümetten ne bekleyebilirim? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jax T. -- 21 Temmuz 2021; 17:43:43 >







  • kardeş bıkmadınız mı nerede muhalefet demekten daha muhalefet ne yapsın silah alsın dağa mı terörist gibi , adamlar elinden geldiğince seslerini çıkartıyor daha ne yapabilirler , halkın yarısından fazlası ülkenin halinden memnun işte onlar sesini çıkarmazsa gerisi hikaye gerçekten bıktırdınız artık

  • kardeş bıkmadınız mı nerede muhalefet demekten daha muhalefet ne yapsın silah alsın dağa mı terörist gibi , adamlar elinden geldiğince seslerini çıkartıyor daha ne yapabilirler , halkın yarısından fazlası ülkenin halinden memnun işte onlar sesini çıkarmazsa gerisi hikaye gerçekten bıktırdınız artık

  • Muhalefet diye birşey yok kendinizi kandırmayın.
    Arada kk çıkar surileri geri göndericez diye tabi bunu yapmayı düşünmüyor bile sadece oy derdi, radikal gerici solcular işgalci mültecilere bayılır.

    Adamlara pastadan büyük bir pay ver sonsuza kadar muhalefet kalmaya razılar.
    İdeolojik farkları yok desek yeridir y-chp =Akp=hdp=Mhp=İyi-parti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 21 Temmuz 2021; 20:2:33 >
  • Ülkeyi muhalefet mi yönetiyor bu ne saçma sapan bir konudur? Asıl sorman gereken nerede bu hükümet, nerede bu sınır güvenliğini sağlayanlar demen gerekirken lafı evirip çevirip yine muhalefete getiriyorsunuz 

  • Konuşsa suçlu konuşmasa suçlu.

  • SEN KOŞARAK AKAPEYE OY VERMEYE DEVAM EDERSEN NERDE BU MUHALEFET DEMEYE HAKKIN YOK. SEN HALK OLARAK TEPKİNİ GÖSTERMEDİKTEN SONRA MUHALEFET NE YAPACAK?

  • İki sene önce muhalefetin etkin olmadığı, hükümetin işini kolaylaştırdığı, yaptıkları siyasette samimi olmadıkları gibi gerçekler forumda söylendiği zaman bunları söyleyenler linç ediliyor apolitik veya kripto akpli ilan ediliyordu. Foruma uzun zamandır girmiyorum da yazmıyorum da.


    Şunu belirtmem gerekiyor, birbirinin derdine sessiz kalan toplumlar ezilmeye mahkumdur. Tarih boyunca bütün yozlaşmaların yıkılmaların ve dağılmaların ana sebeplerinden biri toplumların duyarsızlığı, başkasına yapılan eziyeti görmezden gelme eşiklerinin yükselmesidir.

    Samimi olmayan insanların samimi olmayan siyasetçileri olur. Yüzüne bakılmayacak adamlara bel bağlayan, fanatiği olan insanların hayatları o insanlar belki bir gün merhamet eder diye beklemekle geçer.


    Hakkı yenen sensin arkadaşım, mecliste tiyatro oynayan herhangi bir muhalif milletvekili değil. Yıllardır aynı muhalif kadroyla hükümetin değişmesi bekleniyor, peki hiç düşünmüyor musunuz iktidar karşısında yıllardır kaybeden ama kendini değiştirmekten aciz statükocu kadro ülkedeki yozlaşmışlık zirveye çıktıktan sonra iktidara gelse neyi değiştirebilir neyi düzeltebilir diye?


    Bu ülkenin en büyük sorunu cehalet, bu toplumun en büyük sorunu bencilliktir. Birbirine tahammülü olmayan, siyasi kutuplar arasında ayrışıp birbirine cephe alan, medeniyet sahibi bir toplum olmayı başaramayan, özenti ve yönlendirilmeye müsait insan yığınları karanlık bir geleceğe mahkumdur.


    Bir hak aranacaksa bu muhalefetin arkasına sığınarak veya onun şekliyle değil, Türkiye'nin sahipleri olan insanlar olarak aranmalıdır. Başkasının insafına kalmak kötü bir durum, yazık memlekete.


    -Cevabı yazarken konuya verilen cevaplara bir kere daha baktım. Hala adam hiç yönetmedi ki ülkeyi diye eleştirilemez zannediliyor; sanki muhalefetteki partinin tek görevi iktidara gelene kadar oturup öylece beklemek, arada canları sıkılınca açıklama yapmak. Ülkede muhalefet partilerinin liderleri bile anca kasetleri çıkınca, bir şeylerle tehdit edilince koltuklarını bırakıyorlar, bazıları da oturup burada onların sempatizanlığını yapsın. Tebrikler arkadaşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-833FC2573 -- 21 Temmuz 2021; 15:39:21 >




  • Ee ülkeyi muhalefet mi yönetiyor yetkiyi verdinizmide konuşuyorsunuz
  • Esnaf ziyaretleri sırasında "kabul edemeyiz" tarzı bir tutam tepki ✔️

    Bir adet haftalık grup toplantısında "nasılsa bunları göndeririz yeeeaaa" şeklinde 2 dakikalık bir konuşma ✔️

    Seçimi bekleyin tarzında bir adet twit ✔️

    mecliste red edileceğini bile bile verilecek bir adet araştırma önergesi✔️

    Alınan red sonrası "ne yapalım biz üstümüze düşeni yaptık kabul etmediler" tadında hazırlanmış bir tutam öğrenilmiş çaresizlik ✔️

    Daha ne yapsın muhalefet hiç bir şeyi beğenmiyorsunuz hüüüüüü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 21 Temmuz 2021; 16:34:33 >
  • iq 2 yada 3 herhalde.
  • Mesajını silmiş görebildiğim kadarıyla açın mesajlarıma bakın diyor profilin kapalı o nasıl olacak  


    Neyse bugünün blok için talihlisi senmişsin.

  • Yine ülkeyi kimim yönettiğini görmezden gelen, bu topraklarda demokrasinin tamamen kağıt üstünde ve ağızda Bir söz olduğunu unutanlar muhalefet nerde naraları atıyor.
    Hadi çok bilmişler çıkıp anayasal hakkınız olan eylem yapma hakkınızı kullanın örnek olsun liderlik edin.
    20dk içinde paket edilip terörist dış güçlerin maşası fetöcu olarak hapsi boylarsiniz.
    Bu ülkede muhalefetin harekete geçmesini söyleyenlerin %90 i Nasrettin hoca hikayesinde ki fili şikayet etmeye diye gidip hocayı tek bırakan zihniyetten olduğunu bilmemek imkansız.
  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Sizce ne yapsın?

    Sağcılar memnun..

    Kimi sözde aydınlar Afgan Suri severlik gösterisi yapıyor..

    Az gelişmiş zekâya sahip kişilerin zAten muhalefete temelden karşı çıkma durumu var. Muhalefet neyi doğru söylese sebepsizce kabul etmeme durumu var..

    Adalet sistemi zaten tek kişinin elinde..

    Sizin öneriniz nedir?

  • başka ülkede kimse parti beklemiyor alıyor emanetini sınırda bekçilik yapıyor.

    başka ülkeden kastım yeni zelanda, avustralya da dahil olmak üzere çoğu batı ülkesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.