Şimdi Ara

Zoom'dan 14.7 milyar dolarlık yatırım: Şirket, bulut teknolojileri ile bilinen Five9'u satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zoom'dan 14.7 milyar dolarlık yatırım: Şirket, bulut teknolojileri ile bilinen Five9'u satın aldı



    Uzaktan çalışanlar ve şirketler için büyük bir iletişim aracı olan Zoom, COVID-19 virüsü etkisiyle 2020 yılında yaklaşık gelirini %326 oranında arttırmıştı. Yatırımlarını arttırmak isteyen şirket, bulut teknolojileri ile bilinen Five9 şirketini hisse senetleri karşılığında 14,7 milyar dolara satın aldığını duyurdu. 



    Five9, büyük şirketlerin müşterileri ile iletişimini arttırmasını amaçlayan bulut sistemlere sahip. Bulut iletişim merkezi ve müşteri iletişimlerine yapay zeka yardımı, akış kontrolü gibi geliştirmeler sunan şirket, 2.000'den fazla müşteriye sahip.



    ABD'nin en büyük 2. teknoloji anlaşması



    Yeni yatırım, ABD’de bu yıl içerisinde yapılmış en büyük 2. Teknolojisi anlaşması oldu. İlk büyük yatırımını yapan Zoom, pandemi sonrası dünyada uzaktan çalışmanın artacağını düşünüyor. Aynı zamanda uygulamanın, müşterilerine daha fazla mutluluk ve değer sağlarken sürekli gelişim göstereceğini ifade ediyor.



    Video konferans uygulamaları arasında Microsoft’da, Teams uygulaması ile bu rekabette büyük bir rol sahibi olmak istiyor ve Zoom’a bir tehdit oluşturuyor. Pandeminin azalmaya başlaması ile %36 değer kaybeden Zoom, video konferans türü dışında farklı uygulamalar için de çalıştıklarını dile getirdi.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2021/07/18/zoom-buys-cloud-call-center-firm-five9-for-14-7-billion/







  • 128 milyar dolara 8-9 tane bundan alabilirmişiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoom'u alsaymışız keşke. Eba Canlı Ders ayağına çok sıkıntı çekildi okullarda, herkes rahat rahat Zoom üstünden görürdü işini...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.