Şimdi Ara

G*T Herif diye hakaret eden üyeye ceza vermeyen DH Forum yöneticisi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Böylelikle arkadaşın asıl hesabını da öğrenmiş olduk. Telegram'ını da paylaşayım mı?


    Hesabın ceza alsa iyi olur. Aksi takdirde hakaretten dava açacağım. Hoş hali hazırda 2 tane hakaret davam var. Çok bir ceza almazsın ama 30 gün karakola imzaya gidip gelirsin. En güzel kısmı yazmayı unutmuşum; mahkeme masraflarını karşılarsın. Aşağı yukarı 3.5-5 bin liracık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedıver -- 19 Temmuz 2021; 17:19:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freedıver

    Böylelikle arkadaşın asıl hesabını da öğrenmiş olduk. Telegram'ını da paylaşayım mı?


    Hesabın ceza alsa iyi olur. Aksi takdirde hakaretten dava açacağım. Hoş hali hazırda 2 tane hakaret davam var. Çok bir ceza almazsın ama 30 gün karakola imzaya gidip gelirsin. En güzel kısmı yazmayı unutmuşum; mahkeme masraflarını karşılarsın. Aşağı yukarı 3.5-5 bin liracık.

    Tamam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    İlgili üyeye gerekli işlem yapıldığı söylemi, gerçek dışıdır.


    quote:

    İnsanlar tabi ki hata yapabilir. Ama adaleti sağlayanlar hata yapamaz.


    Adalet sağlanmış işte. İşlem önceden yapılmış ama yanlış bildirime basılmış. İyi bir benzetme olmayabilir ancak bu suç üstü yakalanıp hüküm yemiş bir sanık hakkında yanlışlıkla beraat kararı çıktığını bildirmek gibi ama aslında sanık çoktan mahkum hükmü almış ve ceza evi yolunda. Attığım linki okursanız şikayet / uyarı sisteminin nasıl işlediğini anlayabilirsiniz. Böyle bir işlem asla sonuçsuz kalmaz. Uyarının niteliğini üçüncü bir taraf da göremez ancak yönetimle uyarıyı alan arasındadır. En yukarıda dediğinizin aksine pekala yalan beyanda bulunmayız.

    quote:

    DH Yöneticisi "paşamız, başkomutanımız, ordinaryüs profesörümüz" diyor ki; "Şikayetinizde işlem yapılacak bir durum görülmemiştir/bulunamamıştır. Teşekkür ederiz."


    Bu üslup da meşru değil ayrıca. Yöneticiler gönüllü olarak çalışan, üye kökenli insanlar. Sizin ve forum için uğraşıyorlar. Doğru işlemi yaptıkları halde klavye veya mouse'ta bir tuşa yanlışlıkla bastılar diye böyle karalanmaları veya alaya maruz kalmaları hoş değil. Şikayetinizi daha yerinde bir dille dile getirebilirdiniz ki buna rağmen size saygı çerçevesinde cevap verdim. Adalet sağlamanın bir yolu yordamı varsa veya eleştireye açıksa moderasyondan şikayet etmek de eleştirellik çerçevesinde makul ve saygılı olabilir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam örneğinizin gerçeği bizzat ülkemizde yaşandı. "Zindaşti" isimli suç örgütü lideri, suçlamaları itiraf etmesine rağmen, rüşvet verdiği hakim tarafından beraat ettirildi, hakimler kurulunda 4 saat sonra fark edilip tekrar yakalama kararı çıkarıldı, fakat bu sürede sanık elini kollunu sallaya sallaya çoktan ortalıktan kaybolmuştu. (Bu örnek hiçbir kurum veya kişiyi hedef almak maksadıyla verilmemiştir.)



    Yöneticilerin gönüllü olarak çalıştığını söylemişsiniz. Çalışmasınlar efendim. Hatta sorunun kaynağı burada. Donanım Haber bu işin çocuk oyuncağı olmadığını anlayıp, profesyonel adminlerle çalışmalı.


    Üslubuna meşru değil demişsiniz. Bence kurduğunuz bu cümle uygun değil. Hakaret yok, iftira yok, Tiye de mi alamayacağız? Bu cümleler diktatörlere karşı söylense bile, kimse bir suçlama yönlendiremez. O derece meşru..


    Ayrıca kimin kimi karaladığı benim zerre umurumda değil. Ben karalamıyorum.


    Ve son kez tekrarlıyorum; eleştiri dozajı nedir, saygı nedir bilen biriyim bana bununla maalesef gelemezsiniz. Söylemlerim ve bu açıklamam son derece tutarlıdır, aksini kimse iddia edemez.





  • Üstte ki üye küfür etti beni banlamışlardı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

    Hocam iyi bayramlar diliyorum öncelikle.


    İlgili arkadaş hala ceza almış görünmüyor. Bilginize sunuyorum..

  • Freedıver kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    1. 15 Temmuz 2021; 21:28:55 tarihindeki şikayetinize 16 Temmuz 2021; 15:56:44 işlem yapılmış ve admin onayında halen. Yöneticiler sadece işlem yapar, olumlu/olumsuz onay kısmı Adminlerdedir.
    2. İşlem yapılmadı ise yada yanlış işlem yapıldığını düşünüysanız Forum Destek ile iletişiem geçmelisiniz. Konunun yeri bu bölüm değil.
    3. Admin olayında olması araya bayram tatili girmesi/onaylardaki yoğunluk nedeniyle uzamış olabilir. Neden bu kadar uzadı diye sitem edebilirsiniz, haklısınız; gecikme nedeniyle yönetim adına özür dileriz.


    İlk mesajdaki görüntü yanıltıcı olmuş;


    İşlem yapılan şikayetiniz: 15 Temmuz 2021; 21:28:55 tarihinde "satma lan ..." şeklindeki mesaj. İşlem yapılmış...


    Ekran görüntüsündeki işlem yapılmayan şikayetiniz ise "herif" yazan mesaj sadece ve bu mesajda küfür/hakaret yok bu nedenle işlem yapılmamış, olması gereken şekilde...


    Son olarak üslubunuz;

    "DH Yöneticisi "paşamız, başkomutanımız, ordinaryüs profesörümüz" diyor ki; "Şikayetinizde işlem yapılacak bir durum görülmemiştir/bulunamamıştır. 


    Amacınız hakaret mi etmek laf mı sokmak artık her ne ise, bu üslubu kullanmamanızı tavsiye ederim.


    Niyetiniz hakkınızı savunmak, haklılığınızı belli etmek ise bunun için doğru cümleler kurmak yetebiliyor olmalı, laf sokma çalışmasına gerek yok.

    Laf sokunca 2x haklı olmuyor yada takdir görmüyorsunuz

    Hatta haklı olduğunuz durumda bile kendinizi haksız duruma düşürürsünüz.


    Ben de dahil bir çok yönetici hata yapmıştır ve yapacaktır da; insanız oluyor, özür dileriz ve yönetimsel bir konu ise telafisi de yapılır.


    Konuyu kilitliyorum, Adminlerimiz gerekli görürse açarlar.

    Lütfen soru ve şikayetleriniz için Forum Destek ile iletişime geçiniz.


    İyi forumlar,





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.