Şimdi Ara

14328 TL B550M PRO-VDH Ryzen 5 3600 16GB 240GB SSD 12GB Radeon RX 6700 XT 650W PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olması gerekenin 2 katı hala

  • Ram dual olsaydı ve ve M2 500gb olsaydı düşünülebilirdi.

  • ilkerkara İ kullanıcısına yanıt

    Dolar 8.5 oldu.


    1 hafta sonra fiyatlara yansıtsınlar, olması gereken neymiş görürsün.

  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Doların zaten şu anki kuru ile yarısı olması gerektiğini iddia ediyorum. o sistemin dolar 8.5 TL iken ederi indirimsiz haliyle max 8000dir kampanya vs indirim ile 7000e alınabilirdi. ama işte mining, çip krizi vs. derken böyle anlamsız rakamlar çıkıyor ortaya.

  • Ninemin sakalı olsa dedem olurdu. Mining olmasaydı, çip krizi olmasaydı... AMA oldu ve şu an için bu iyi fiyat. Tek tek toplamaya kalktığınızda çok daha yüksek fiyat çıkıyor.

  • 256 gb ssd ye ne sığacak yap şunu 512 gb birde opsiyonlu 2 tb 7200 rpm sata hdd ekle 15000 tl yap. Elinde kalan 256 gb ssd yi iteleme başka bir şey değil. Bu arada ram 8*2 olsa daha iyi olurdu

  • oluru bu kardeşim ben 20 yıldır sistem topluyorum fiyatların ne olması gerektiğini az çok biliorum, sen normal karşılıyorsan bir ekran kartının 9000 lira olmasını bu işlerde yenisin belki demektir.

  • mtolgae kullanıcısına yanıt

    Alın o zaman hayırlı olsun :)

  • Ben beklemiyorum zaten, beklediğimi nereden çıkarttın kardeşim? Ben sadece fiyatların halen olması gerekenden fazla olduğunu belirttim. ekran kartı şirketlerinin de işine geliyor zaten adamın normal kullanıcıya ulaştırıp ulaştırmaması mühim değil satılması yeterli. 14bine sistem yapmış, ekran kartı desen oyun için ekran kartı ama dalga geçer gibi 240gb ssd koymuş birkaç oyun kursan zaten tamamı dolacak, 550m anakart bu işşlemci için gereksiz vs. vs. benim kısa sürede düşeceğine dair beklentim yok okuduğunu anlamaya çalış, henüz he bozulursa da yarı fiyatına gider oyun konsolu alır geçerim bilgisayara bu kadar para vermem. illa bilgisayar alacağım diyen kazık fiyatlara mecbur hazır sistem alacak zaten çaresi yok.

  • Ben ne diyorum sen ne diyorsun önce insanlarla iletişim kurmayı saygılı konuşmayı öğren ve okuduğunu anla kendi kafandan söylenmemiş şeyleri söylenmiş gibi yorumlama sonra yorum yap. hadi hayırlı işler. sıcak fırsatlarda konu fiyat olduğu için benim fiyatlar hala yüksek diye kısa bir yorum yapmam gayet normal.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratd555

    256 gb ssd ye ne sığacak yap şunu 512 gb birde opsiyonlu 2 tb 7200 rpm sata hdd ekle 15000 tl yap. Elinde kalan 256 gb ssd yi iteleme başka bir şey değil. Bu arada ram 8*2 olsa daha iyi olurdu

    Aynen öyle elinde satamadığı ürünleri şart koymuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerkara

    Ben beklemiyorum zaten, beklediğimi nereden çıkarttın kardeşim? Ben sadece fiyatların halen olması gerekenden fazla olduğunu belirttim. ekran kartı şirketlerinin de işine geliyor zaten adamın normal kullanıcıya ulaştırıp ulaştırmaması mühim değil satılması yeterli. 14bine sistem yapmış, ekran kartı desen oyun için ekran kartı ama dalga geçer gibi 240gb ssd koymuş birkaç oyun kursan zaten tamamı dolacak, 550m anakart bu işşlemci için gereksiz vs. vs. benim kısa sürede düşeceğine dair beklentim yok okuduğunu anlamaya çalış, henüz he bozulursa da yarı fiyatına gider oyun konsolu alır geçerim bilgisayara bu kadar para vermem. illa bilgisayar alacağım diyen kazık fiyatlara mecbur hazır sistem alacak zaten çaresi yok.

    Zaten bu sistemleri alanların çoğu al satçı hocam. Oyun amaçlı alacak olanlar ise ya amatör ya parası bol olan.





  • Neyse bu uslüp ile konuşan birisi ile daha fazla muhatap olmaya ve cevap vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.

  • 6700xt 2 fanlı sapphire modeli daha geçen gün 9500 küsüre satıldı. Fiyatlar tabi bu kadar düşünce miningciler tutuştu. Şu fiyatın sıcak fırsat olması için bundan yaklaşık bir ay öncesine gitmemiz gerekiyor. Yalan yanlış üfürmeyin millete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.