Şimdi Ara

399tl Thonet & Vander Kind 2+1 Masaüstü Subwoofer ve Hoparlör Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Thonet & Vander 2+1 25w rms ses sistemi 399tl

    https://www.hepsiburada.com/thonet-vander-kind-125w-21-masaustu-subwoofer-ahsap-speaker-hoparlor-sistemi-p-HBCV000002VL3J?magaza=Alcamseni



    Fiyat Türkiye'deki ve yurt dışındaki fiyatlara göre çok ucuz. Hatalı fiyat olduğunu düşünüyordum sipariş verirken, çünkü aynı satıcının 699 TL ilanı da bulunuyordu. Şimdi o ilanın fiyatı da 399tl olarak güncellenmiş. Benim siparişim de hemen kargoya verildi.

    Trust, Mikado, Kamasonic hoparlörlere 500-600tl'ye kadar değer biçilen dönemde fırsat olabileceğini düşünüyorum.


    İnternette epey araştırdım ancak pek bir inceleme bulamadım. Audiophile olduğunu söyleyen birisi incelemesinde çok dengeli ve kaliteli bir sesi olduğunu söylemiş. Fiyatının üzerinde bir kalitesi olduğunu söyleyenler var. Bu yorumları 80-100usd fiyatı için yapıyorlar bu arada. Markanın diğer ürünleri de epey pahalı. Logitech ürünlerindeki yapay ve uğultulu bası sevmeyenlerin beğenebileceği bir ürün olabileceği izlenimini kapıldım.

    İnceleme linkini de buraya bırakayım:


    https://forums.hardwarezone.com.sg/threads/mini-review-thonet-vander-kind-2-1-computer-speaker.5367527//



    Yakın zamanda trust cilax 2.1 almıştım pc için, 350tl gibi epey indirimli bir fiyata almış olmama rağmen malzeme kalitesini görünce biraz hayal kırıklığı olmuştu.


    İhtiyacı olanlar için fırsat olabileceğini düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 12 Haziran 2021; 12:34:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Teşekkürler aldık bir tane


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 12 Haziran 2021; 14:21:11 >
  • trust ın 5+1 i geçenlerde 450 liraya satıldı..

  • Ürünün fiyat politikasını anlayamadım. Premium ürünler üreten pahalı bir marka gibi duruyor. Amazon'da bu ürün 2k fiyata satılıyor.
    https://www.amazon.com.tr/dp/B010XSO7H0/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_M9ZMGN5TYJ0CH834MCAR

    Amazon.com'da zaman zaman 70usd seviyelerine düşüyormuş. Bu firmanın 399tl'ye satıyor olması garip.

    Ürün geldiğinde izlenimlerimi yazarım. Alan arkadaşlar da yazarsa çok iyi olur.

    Uzun süredir araştırıyorum, çok az kaliteli seçenek var bu alanda. Bu tür alternatif kaliteli markaların da pazarda yer alması önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be kaçırdık.

  • Bu sefer olmadı 🤨 alan arkadaşlar güle güle kullansın güzel fiyat

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satıcı kargoladı. En ucuz 799TL'ye N11'de gördüm. Fiyat hatası değildi demek ki ama bakalım kargodan ne çıkacak :)

  • Ürün bugün teslim edildi. Kutusu açılmıştı, içine tr de kullanmak için adaptör koymuş firma. Garanti belgesi & fatura çıkmadı içinden. Pek hoşuma gitmedi bu durum.

    Ürün gerçekten çok küçük. Küçük olmasını bekliyordum ama beklediğimden çok daha küçük geldi. 2+1 sistemin tek hoparlörü boyutunda subwoofer var. Uydu hoparlörleri ona göre orantılayın artık.

    İçinden çıkan kablo çok kaliteli. Ayrı satılsa 100tl civarı fiyatı olur. Genel olarak malzeme kalitesi de fena değil. Görüntü olarak kaliteli hissiyatı veriyor ama.

    Ses kalitesi olarak ise flat, temiz bir sesi var. Bas tiz dengesini başarılı buldum. Son seste bozulma olmuyor. Uğultulu bir bas yok. Ama ses yüksekliği odayı dolduracak kadar değil maalesef. Son seste bile rahatsız olmadan uzun süre dinleyebilirsiniz. Güçlü bir sistem arayanlara göre değil. Ama küçük kaliteli ses veren bir sistem arıyorsanız alınabilir. Tabi bu yorumu 399tl için yapıyorum. Şu an 600-700tl bandında da çok rakibi yok gibi ama o kadar eder mi bilemiyorum. Ben daha güçlü bir sistem aradığım için muhtemelen iade edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asafated -- 16 Haziran 2021; 11:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asafated kullanıcısına yanıt

    Benim paket de geldi. Kendisini açmadım ama kutuya sonradan çıkan transformatör adaptörün fiyatı bile 50-60TL. Bu fiyat için bence güzel bir alışveriş oldu. Zaten PC'de kullanacağım ve kendi adıma biraz düzgün veren başlangıç seviyesi bir ses sistemi bakıyordum. "Küçük kaliteli ses veren bir sistem" kısmı sanırım tam olarak bana uyuyor. zaten şu an en ucuz 800TL. Fatura için HB hesabıma baktım ama oraya da yüklenmemiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 17 Haziran 2021; 13:40:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oup59

    Benim paket de geldi. Kendisini açmadım ama kutuya sonradan çıkan transformatör adaptörün fiyatı bile 50-60TL. Bu fiyat için bence güzel bir alışveriş oldu. Zaten PC'de kullanacağım ve kendi adıma biraz düzgün veren başlangıç seviyesi bir ses sistemi bakıyordum. "Küçük kaliteli ses veren bir sistem" kısmı sanırım tam olarak bana uyuyor. zaten şu an en ucuz 800TL. Fatura için HB hesabıma baktım ama oraya da yüklenmemiş.

    Adaptörün kalitesinden bahsetmemişim, gerçekten kaliteli. Adaptör + rca kablo en az 150 tl eder.


    Ürünü iade ederken yazdığım açıklamadan olsa gerek firmadan biri beni arayarak ürünü neden yetersiz bulduğumu sordu. Ben de anlattım uzun uzun, odayı dolduramadı vs diye. Sonra farklı ürün tavsiyesi için başkasına aktardı. Diğer arkadaş birkaç üründen bahsetti. Aldığınız ürün fiyatının çok çok altında diyerek Thonet Vander kalitesinden bahsetti. Farklı modellerin benim ihtiyacıma uygun olabileceğini ve fiyat konusunda olabildiğince yardımcı olabileceklerini söyledi. Kadıköy'deki ofislerinde davet etti. Burada ürünleri deneyerek alabilirsiniz dedi. Bugün gidecektim ancak imkan olmadı. İlgilenen arkadaşlar için adresleri Kadıköy Evkur arkası, Galerium İş Hanı, Focus Teknoloji. Ayrıca internetten telefon numaralarını alıp arayabilirsiniz, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Bana telaffuz ettikleri birkaç fiyat gerçekten çok iyiydi.


    Şu an farklı bir ses sistemi aldığım için ve aşırı memnun olduğum için çok anlamı kalmadı benim için ama umarım ilgilenen arkadaşlar için faydalı olur.

  • asafated kullanıcısına yanıt
    Son aldığınız ürün neydi peki söyleyebilir misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    presonus eris e4.5 aldım hocam. Muadil ürün değil tabii ki, çok farklı klasman. Müzik dinlemek için çok fazla seçeneği değerlendirdim, fiyatı biraz yüksek olsa da performansı beni çok etkiledi.

  • asafated kullanıcısına yanıt
    Anker soundcore motion plus'tan kalite olarak ne kadar iyi acaba, pahalıymış gerçekten.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Motion Plus'ı denedim hocam. Elimde de Lg Pk7 var ve ondan da çok memnunum. Ancak presonus gerçekten çok farklı bir seviye. Referans monitörlere çok sıcak bakmıyordum ama dinlediğim anda tam aradığım şeyin bunlar olduğunu anladım. Presonus eris e3.5 da kullandım hocam, fiyatına göre olağanüstü sesi var, fiyat olarak da uygun. Hatta uzun süredir gördüğü en dip fiyatı gördü bugün (1254tl)

    https://www.trendyol.com/presonus/eris-e3-5-referans-monitor-p-43377036


    dengeli ve güçlü bas & tiz arayanlar için fiyat performans olarak mükemmel diyebilirim. 15m2 odayı dolduruyor, subwoofer ihtiyacı hissedilmiyor, derin bas performansı var ve 1" tweeter çok güzel iş çıkarıyor.

  • asafated kullanıcısına yanıt

    Ben de açıp kurdum hocam. Açıkçası yanındaki adaptör olsun, içinden çıkan kabloların ve setin kendi genel kalitesi beni memnun etti. Test amaçlı 2.1, 5.1 videolar ile denedim. Kanal ayrımını güzel veriyor. Ses kalitesi de gayet güzel. Zaten masaüstü PC ile kullandığımdan ses çıkışı da fazlası ile yeterli. Firmanın da ilgili olması ayrıca artı olmuş. Ben genel olarak ve özellikle de satın aldığım fiyata göre oldukça memnun kaldım. Taotranics soundbar vardı. Ondan sonra çok iyi geldi.Kullandığım monitörü de değiştirdim. Yeni monitörümde dahili ESS Saber Hifi var. Onun da katkısı olmuş olabilir elbette.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Haziran 2021; 23:7:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.